نقل قول:فدایه دستات بشم یه جواب سوال منم بده کنجکاوم خوب ببخشیننقل قول:
میخواستم ببینم اگه Firmeware مدل اروپایش بریزم مشکلی پیش میاد ? یا فقط زبان فارسی از دست میدم ؟
Printable View
نقل قول:فدایه دستات بشم یه جواب سوال منم بده کنجکاوم خوب ببخشیننقل قول:
میخواستم ببینم اگه Firmeware مدل اروپایش بریزم مشکلی پیش میاد ? یا فقط زبان فارسی از دست میدم ؟
این مال سایت گلد ایرانه پس زبان فارسیش نمیپره..
راستی من نتونستم LM62000 رو با یو اس بی آپدیت کنم.. اگه تونستی یه خبری بهم بده...
امشب حتما میگی چه گیریم من ولی شرمنده دوست عزیز یه سوالی داشتم لینک شما درسته مشکلیم نیست ولی من رفتم سایت خود گلد ایران لینکی یا قسمتی پیدا نکردم که مربوط به دانلود firmware باشه میشه بگی از کجا میشه رفت تو قسمت همین آپدیت نرم افزارای Firmware تو سایت هر چی گشتم پیدا نکردمنقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی تا حالا تونسته منوی سرویس مخفی سری LM رو باز کنه؟من نرم افزارشو دارم و تونستم با تی وی ارتباط برقرار کنم و میتونم از طریق کامپیوتر تی وی رو کنترل کنم ولی هنوز کدهای منوی مخفیش رو پیدا نکردم.منوی مخفی امکانات خیلی جالبی داره
هر کی خواست بگه تا نرم افزارشو بهش بدم.... اگه بتونیم کد هاشو پیدا کنیم خیلی عالی میشه....
اگه میشه لطف کنید نرم افزار رو به منم بدید((:نقل قول:
یادتون باشه اگه تو تنظیمات منو مخفی دستکاری بشه و مشکلی براتون بوجود بیاد گارانتیها هم میتونن مسئولیتی قبول نکنن، و اینو نوعی از خرابی بدونن که توسط شخص خریدار بوجود اومده.
منو ها رو دست کاری نکنید و اگه مشکلی پیش اومد تعمیر کار نمایندگی یه ریموت کنترل مخصوص واسه منوی سرویس مخفی داره که تنظیمات رو به حالت اول برمیگردونه.....نقل قول:
راستی کسی نمیدونه من چطوری میتونم تی وی خودمو آپدیت کنم؟با اینترنت که نشد با یو اس بی هم نشد....
سلام خدمت دوستان عزیز من نتونستم نرم افزار توصیه شده دوست عزیزمون رو ( nero home media ) رو نصب کنم ولی نرم افزار دیگه به نام nero kwik media رو نصب کردم ولی مثل ویندوز مدیا پلیر قابلیت اینرو نداره که فایلها رو به صورت پوشه بندی مشاهده کرد و به صورت rate , rentely , timeline ... قابل مشاهده است اگر دوستان با این نرم افزار آشنایی دارند راهی رو معرفی کنند که بشه مثل پوشه بندی های داخل کامپیوتر فایلها رو مشاهده کرد اگر نه نرم افزار های با کاربرد مشابه رو معرفی کنید با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کن...نقل قول: