هیچی دیگه فرمودند قبلا برگزار شده و برنده هم مشخص شده.:n03:نقل قول:
Printable View
هیچی دیگه فرمودند قبلا برگزار شده و برنده هم مشخص شده.:n03:نقل قول:
خب ما خو اونموقع نبودیم تازه اون برای کل شخصیت های رزیدنت بود ما میخوایم برای نسخه ی شیشش بزاریم :n02:
والا چی بگم روءسا باس موافقت اعلام کنن. بعیدم میدونم موافق باشن چون قبلا مشابهش بوده. البته نظر منم اینه که اصلا عادلانه برگزار نشده.:n09:نقل قول:
اما خوب یه نظر سنجی جدید واسه خود این تاپیک باشه اشکال نداره وا! یعنی همونطور که شما گفتین فقط واسه شخصیتای شیش باشه
و از لحاظ قدرت بدنی وجذابیت و چه میدونم نوع کمبو ها و شخصیتی ببینیم کدوم بییشتر حال داده هم جالبه.
کامنتارو خوندم .!نقل قول:
رفتم chapter 4 رو هم از اول تا آخر تو یوتوب دیدم .!
دقیقا همون کارای رو کردن که مام کردیم .!
ولی واسه اونا ارور نداد . یعنی لئون نمرد .!
درضمن بازی فقد ۱ مسیر داره که بری دنباله ada ..!
راهه ۲ومیش کجاس ؟
میگم بد نبود یه دوتا بالاتر کامنت خودمم میخوندی البته شاید خوندی :n02: :نقل قول:
اونجا واسه خیلیا باگه باید از قسمت Chapter select بعد از همون مکالمه رو بیاری و به بازی ادامه بدی :n01:
یعنی برم مرحله بعد از مکالمه کریس و لئون و انتخاب کنم ؟نقل قول:
(هنوز اون مرحله نرفته که قبله رسیدن به اون مرحله مورد دیگه )
حالا چجوری برم انتخابش کنم ؟
برو توی بازی:نقل قول:
Play Game ==> Campaign ==> Chapter Select ==> Leon
بعد برو روی Chapter 4 و قسمت Train رو انتخاب کن:n26:
البته با این کار یه بخش کوچیک رو نمیبینید که مربوطه با
محتوای مخفی: اسپویلر
اگه خواستید به قول خودتون اونجارو توی یوتیوب بینید :n02:
اها .!نقل قول:
رفتم . . بازی از تو یه ترن آغاز شد .!
اینجا دیگه مرحله بعد از مکالمه لئون و کریس هستش ؟
دوست من...نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم..
شما باید اون چپتر رو از اول بازی کنی..اون اتفاق فقط و فقط باگ بازی هست و اکثرا این مشکل رو داشتن..
چپتر رو از اول بازی کن..
بعدش که میخوای دنبال ایدا بری، دو مسیر هست : از مسیر طبقه بالا دنبالش کن..یعنی از نردبان ها پایین نپر...به جاش از رو به روت بپر اونور برو دنبالش..
بعدش که دمو شد..دمو رو تا آخر ببین و ESC رو نزن..اگه این کارها رو بکنی اون باگ رفع میشه و میری ادامه بازی....
ا پس یعنی من اشتباه راهنمایی کردم ؟ معذرت میخوام :37:نقل قول:
آخه من اولین دفعه اینکاریو که خودم کردمو کردم ولی بعدا با استیم روی Professional که رفتم مشکلی نبود فکر کردمم شاید بخاطر آپدیت هاییه که گرفتم و نسخه ی استیمی که دارم :n29: