حق باشماست ولی معلم ما در امتحانات کلاسی از این نوع سوالها میده و در ضمن گفتن 3 نمره از برگه ترم اول سوالات ابتکاریه و خارج از کتاب!!!!:n14:نقل قول:
Printable View
حق باشماست ولی معلم ما در امتحانات کلاسی از این نوع سوالها میده و در ضمن گفتن 3 نمره از برگه ترم اول سوالات ابتکاریه و خارج از کتاب!!!!:n14:نقل قول:
معلم ما هم همینو گفته ولی خوب کلا اگر مسلط باشی زیاد سخت نیاز جواب دادن به این سوالات:n23:نقل قول:
امتحان شیمی خیلی خوندم ولی نمیدونم چرا سر امتحان استرس منو گرفت همه چیز از استوکیومتری هارو فراموش کردم کلا خراب کردم:n28:
دوستان رو فیزیک و حسابان خیلی کار کنید که ضریبش 4 هست!! هندسه هم 3 شیمی 3:n14: دینی 3! ادبیات و زبان فارسی و عربی 2 کامپیوتر 3 :n19:
شیمی منم 2 تا 3 نمره استوکیومتری غلط دارم :n03: سوالشم دقیقا مشابه امتحان نهایی بود که نخونده بودم
حسابان تقریبا تا فصل یک تسلط دارم . (شنبه امتحانه)
ما هم شنبه امتحان حسابان داریم فصل 2 رو یکمی بلدم تازه فردا کلاسه حسابانه :n02:نقل قول:
کلا حسابان همه بخاطر اینکه کلی تعطیلی داشت عقب افتادیم معلم هم فصل 2 رو سریع درس داد تازه الان دارم یک چیزی میفهمم:n08:
شما کدوم مدرسه میری؟ من امام حسین(مشهد)نقل قول:
دکتر معین (کرمانشاه):n02:نقل قول:
فصل یک رو تموم کردم تازه
معلم ما هم اینقدر فصل 1 رو طول داد کلی هم سوال امروز از 1 اومد:n22:نقل قول:
منم سر امتحان استرس گرفتم ولی برعکس شما استوکیومتتری رو کامل می گیرم و از فصل2 کم میارم!!!:n30:نقل قول:
خیلی حرصم گرفت.یه لحظه کار محیط و سامانه رو قاطی کردم و 2 تا سوالو از دست دادم!!!:n14: