شرمنده دوست عزیز من هنوز اینا رو بازی نکردم(4رومی رو)... برا همین نمیدونم که چی به چیه.نقل قول:
فعلا وقت نمیکنم ولی حتما بازی خواهم کرد اگه تا اون موقع مشکلت حل نشده بود و منم گیر نکردم میگم که چه باید بکنی.
Printable View
شرمنده دوست عزیز من هنوز اینا رو بازی نکردم(4رومی رو)... برا همین نمیدونم که چی به چیه.نقل قول:
فعلا وقت نمیکنم ولی حتما بازی خواهم کرد اگه تا اون موقع مشکلت حل نشده بود و منم گیر نکردم میگم که چه باید بکنی.
دوستان محل سیو بازی کجاست؟
چن روز پیش بازیو تموم کردم ،حالا میخوام نظر خودمو بگم ...
گرافیک: گرافیک بازی پیشرفت خوبی نسبت به نسخه ی قبل داشته،کیفیت تکسچرا نورپردازی مخصوصا گرافیک چهره
گرافیک هنری بازی هم مثه همیشه غوغا میکنه! به طرز انیمیشن گونه ای شهر کونستانتینوپولو(استانبول امروزی) به تصویر کشیده شده با بالاترین جزئیات ، مسجد معروف این شهر هم جلوه ی خاصی به بازی داده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://up1.--------.com/images/65268413722998754797.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک چهره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نورپردازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما هنوز جای کار داره ،مخصوصا فیزیک بازی ک اصلا راضی کننده نیس !
9
گیم پلی : بیشترین ایرادو میشه به این قسمت گرفت ، تنها نکته ی مثبت اضافه شده چن تا کامبت جدید هس ،و همینطور هوک بلید !
شاهکار مضخرف یوبی قسمت اول شخص این قسمت هس ،رسمن زد تو کمر بازی ! دی!
قسمتی ک تو جزیره مجازی اتفاق میفته ، هنوزم جای سئوال داره واسم ک سازنده های بازی پیشه خودشون چی فکر کردن ک با اضافه کردن این قسمت به گیم پلی بازی میتونن باعث پیشرفتش شن..!
دن دیفنس ،قسمت جدیدی که به بازی وارد شده ،اینم زیاد راضی کننده نیس ،تو این حالت بازی بیشتر به یک بازیه استراتژی شبیه تا اکشن ادونچر !
گیم پلی بازی هنوزم هیجان خاص خودشو داره هر چند تکراریه اما لذت بخشه !
7.5
صداگزاری و موسیقی : شاهکار جسپر ! موسیقی های به یاد ماندنی !
باز هم مثه سری های قبلی موسیقی به بهترین شکل کار شده بود ،هر چند آهنگی ک تو قسمت کامبت میزد نسبت به سری های قبلی زیاد به دل نمیشست اما در کل عالی بود
صداگزاری بازی هم ایرادی بش واردی نیس ،عالی کار شده بود با جزئیات فراوان ، مخصوصا صدای اذان ک با اتمسفر شهر جور درمیومد ،صدای npc ها گاهی اوقات به زبان ترکی حرف میزدن ولی لهجه ی انگلیسیشون افتضاح بود ،فک کنم یادشون رفته بود ک بازی دیگه تو ایتالیا نیس!
9.5
داستان : داستانش اوایل چیز خاصی توش نبود ولی آخرآخرا خیلی جذاب شده بود ،صحنه های غافلگیر کننده هم داشت ...
شخصیت پردازی اصلا خوب نبود ،جای کار داشت میتونسن بهترش کنن ...
8
تو یه سال دو نسخه از یه بازی ریلیس کردن همین میشه دیگه!
نمره کلی : 8.5
گیم پلی هر چند تکراری باشه ولی جزء شاخ ترین گیم پلی های عصر و زمانه گیم هستش... نمیشه بهش 7.5 داد...نقل قول:
+
فیزیک بازی مربوط به بخش گرافیک نمیشه... در ضمن بازی خیلی فیزیکی نبود... معمولا اجسام بر اساس قوانین فیزیکی حرکت نمی کردند و بیشتر انیمیشین های از قبل ساخته شده بودند...
+
داستان این قسمت هم خیلی بدتر از نسخه های قبلی بود
+
در مورد اون جزیره هم موافقم... مضخرف بود...
منظورم از فیزیک این طرز بزخورد شمشیر به بدن دشمنا بود یا مثلا وقتی ران میکنیو با هیدن بلید میزنی ،هیدن بلید اول میره بعد صورت طرف میاد ....!!!
گیم پلی اگه اون دو تا دن دیفنس و جزیره نبودم بش 9 میدادم اما واقعا بازیرو خراب کردن ،شاید اگه این دو تا نبودن بازیرو حداقل جزو نامزدا میدیدیم ...
ب هر حال بازی پتانسیلش خیلی بالاس ،نتونسن خوب دربیارن !
سلام
سوال داشتم
چقدر همه چیز یهویی جالب دست به دست هم دادن
نمیدونم شایدم تصادفی باشه!
ولی اینکه ته ماجرای بازی اینقدر ب خود کلمه ی revelation نزدیکه و کل ماجرا و چیزایی که میبینی surprising میشه بعدشم کلی کلمه و هم معنی از recunstruction میبینی تا اونجا که قشنگ تو دیالوگا میشنوی که نظم نوین جهانی رو میخایم بسازیم بعدشم ک تو کتابخونه 11 تا صندلی همینجوری گرد هم چیده شده که اصلا مشخص نیس برای چی 11 صندلی الکی اونجا ولو شده
آدم شک میکنه نکنه ی ذهن یه یهودی داره کنترلش میکنه لااقل همه چی که دال بر همینه
کلا ولی از هرچی بگذریم خیلی برای خودش اسسین تکه
آقا من به یک مشکل تو اجرای بازی برخورد م ؛ کجا باید مطرح کنم
اینجا:
=======
کسی میدونه اون Achievement هایی که هر چند وقت یکبار بالای صفحه مینویسه چیه؟
مثلا یبار نوشت U Play Spider Assassin
و...
فک میکنم بعد از هر memory sequence که کامل میشه - که هر کدوم شامل یه موضوع خاص میشه در ارتباط با موضوع کل داستان- ااسم اون sequence رو مینویسه و میگه که تموم شدنقل قول: