اخرین خبر ها بود که بازی پرسپولیس و ذوب اهن لغو نشه تا شرایط دو تیم استقلال و پرسپولیس قبل از داربی یکسان باشه ...نقل قول:
ولی ممکنه بازم نظر سازمان لیگ تغییر کنه.
یه سوال :
حمید جان شما هم طرفدار استقلالی هم پرسپولیس؟!:31:
Printable View
اخرین خبر ها بود که بازی پرسپولیس و ذوب اهن لغو نشه تا شرایط دو تیم استقلال و پرسپولیس قبل از داربی یکسان باشه ...نقل قول:
ولی ممکنه بازم نظر سازمان لیگ تغییر کنه.
یه سوال :
حمید جان شما هم طرفدار استقلالی هم پرسپولیس؟!:31:
خدا به دادتون برسه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله امسال چون حميد استيلي سرمربي شده و خيلي بهش علاقه دارم امسال طرفدار پرسپوليس هم هستم. ولي در اصل از بچگي و زمان بازيكن هاي مثل حسن زاده / زرينچه / غلامپور / منصوريان و ... طرفدار شديد استقلالم. يه چند سالي هست بخاطر وجود برخي كسايي كه قدر استاد خودشون يعني ناصر خان حجازي :40: رو نشناختند و حرفايي زدن زمان اون ها دلخور بودم اما بالاخره استقلاليم و نميشه اين تيم رو رها كرد. من كسي هستم كه استقلال مي باخت گريه ميكردم ...نقل قول:
البته در كل از پرسپوليس هم بدم نميومد. سال هاي قبل هم ميديدم بازي هاشون رو ولي استقلال يه چيز ديگس و اينم بگم اهل كل كل و تعصب بيجا نيستم خداييش اگه هر وقتي پرسپوليس يا ساير تيم ها جلوي استقلال بهتر بودن يا موقعيت بهتري داشتن سعي كردم اون چيزي كه به نظرم حق هست رو بگم و برعكس.
:11:
بازی سختی داریم . رحمتی تو این بازی فکر کنم سرویس بشه با شوت های از راه دور رضا نوروزی:31:
نیمه اول بازی تموم شد
باز هم مجیدی...
دم رحمتی گرم پنالتی رو گرفت.
نمیه اول نفس گیر بود امیدوارم نمیه دوم گل نخوریم.
پیروزی استقلال در نیمه اول/ رحمتی پنالتی فولاد را سوزاند
به گزارش سرویس ورزشی برنا، دو تیم فولاد و استقلال در ورزشگاه تختی اهوار از ساعت ۳۰/۲۲ به مصاف هم رفتند که استقلال در همان دقیقه اول توسط مجیدی به گل رسید اما نوروزی از فولاد یک دقیقه بعد گل خورده را جبران کرد.
بازی متعادل دنبال می شد که استقلال توسط شریفات به گل برتری رسید و فولاد نیز صاحب یک ضربه پنالتی شد اما رحمتی ضربه افشین را مهار کرد تا تیمش برنده به رختکن برود.
صدر نشینی استقلال بعد از ۳۹۰ روز
تیم استقلال تهران بعد از ۳۹۰ روز رنگ صدر نشینی را دید. استقلال درتاریخ ۵ مردادماه ۸۹ ودر پایان هفته اول لیگ دهم و پس از غلبه بر تیم شهرداری تبریز صدر نشین شد واز هفته دوم لیگ دهم تا پایان هفته چهارم لیگ یازدهم طعم صدرنشینی را نچشیده بود. اما در روز اول هفته پنجم به لطف شکست سنگین صبا مقابل شاهین بوشهر و با تفاضل گل بهتر نسبت به این تیم به صدر جدول رسید.
آیا صدر نشینی استقلال در لیگ یازدهم ادامه پیدا خواهد کرد یا همانند فصل گذشته فقط یک هفته صدرنشین خواهد ماند. باید صبر کرد و دید که در آینده چه نتایجی رقم خواهد خورد.
آخر فصل ببینید استقلال چند پله از ما پایینتر است
این روزهای برزخی هیچ نشانی از رویاهای سرخ مهرداد اولادی ندارد. رویاهایی که قرار بود در پرسپولیس رنگ واقعیت به خود بگیرد و امروز همهاش پشت سایهای سنگین از مصدومیتها پنهان شده و تصویر آن روزهای رویایی را به تیرگی کشانده تا اولادی و پرسپولیس جز بدشانسی سهمی از این فصل نداشته باشند. با این همه اما مهرداد اولادی هنوز چشم به آن تک روزنه امید نبسته و دعوتمان میکند به انتظاری دلچسب برای تماشای دوباره اقتدار پرسپولیس.
خیلی از فوتبال فاصله گرفتهای، اصلاً خبری از تو نیست!
از وقتی مصدوم شدهام دیگر زنگ نمیزنید که خبری از من بگیرید!
الان وضعیتت چطور است؟
حال و روز خوبی ندارم. دو هفته است فیزیوتراپی میکنم ولی بهبودیام فقط ۲۰-۱۰ درصد بوده و وضعیتم خیلی تغییری نکرده. دیگر اعصابم خرد شده و نمیدانم باید چه کار کنم.
انگار از نظر روحی بیشتر آسیب دیدهای!
وضعیت روحیام برمیگردد به مصدومیت پایم که اگر خوب شود من هم روحیه میگیرم. تازه کتفم خوب شده بود و اگر مصدوم نمیشدم و داشتم بازی میکردم روحیه هم داشتم. دیگر اصلاً روحیه ندارم و خیلی چیزها را از دست دادهام.
با این روحیه اگر هم برگردی که باز به مشکل میخوری؟
قبول دارم ولی بالاخره پایم باید بهتر شود. این چند روزه خیلی به من بد گذشته. کارم شده استخر رفتن و فیزیوتراپی و هر دستگاهی را که بگویید روی پایم امتحان کردهام ولی زیاد فرق نکرده.
دکتر تیم که میگفت خیلی امیدوارکننده پیش رفتهای.
خب ایشان خیلی دقیق در جریان وضعیتم نیست. همان اول با هماهنگی ایشان به کلینیک دکتر طباطبایی رفتم چون مجهزتر است و دکتر چشمهسری هرچند روز یک بار تماس میگیرد و درباره مصدومیتم میپرسد. بالاخره من الان دو هفته از مصدومیتم گذشته و او هم روی این حساب گفته که در این مدت باید خیلی تغییر کرده باشم.
خب با دکتر طباطبایی صحبت نکردی ببینی مشکل چیست که آسیبدیدگی پایت مثل روز اول مانده؟
نه. اصلاً دیگر نمیدانم چه کار کنم. همه چیز را سپردهام به خود او و امیدوارم زودتر به نتیجه برسم.
پس برای دربی منتظرت نباشیم؛ نه؟
نه. به دربی که نمیرسم هیچ به بازیهای بعد از آن هم نمیرسم.
خیلی بد شد که الان غیر از پرسپولیس. تیم ملی را هم از دست دادهای.
بدشانسم دیگر. تازه در تیم ملی جای ثابتی برای خودم پیدا کرده بودم و کروش هم خیلی به من اعتقاد داشت. پژمان نوری چطور؟ او دعوت شده؟
نه، نشده؛ خیلیها میگویند پرسپولیس حقش نبوده غیر از کریمی ملیپوش دیگری داشته باشد؛ با آنها موافقی؟
معلوم است که نه. من میگویم غیر از آن ۴ نفر دعوت شده، نوری، کاظمیان و شیث هم حقشان بود در تیم ملی باشند.
فکر میکنی وقتی برگردی بتوانی جایت را در ترکیب ثابت پرسپولیس پس بگیری؟
مصدومیت بدترین اتفاق برای یک بازیکن است چون برگشتن به حالت آرمانی بعد از مصدومیت، خیلی سختتر میشود. من همیشه کاری را میکنم که مربیام صلاح بداند ولی میخواهم فیکس باشم و امیدوارم باز هم به من اعتماد کنند. این روزها برایم خیلی خستهکننده شده ولی مهم نیست. فقط میخواهم زودتر برگردم.
هنوز به آقای گلی فکر میکنی؟
خیلی نقشه داشتم برای آقای گلی ولی دیگر دور آن را خط کشیدم. این از مصدومیتم، صاحب موقعیت هم که نمیشوم. در بازی با ملوان دو تا توپ پایم نخورد و جلوی شاهین هم فقط یک توپ به من رسید. تا حالا موقعیت گل نداشتم. نمیخواهم بهانه بیاورم ولی دیدید در بازی با فولاد نوروزی ۵ تا فرصت خراب کرد و افشین یک پنالتی را از دست داد. من هیچ وقت به اندازه آنها فرصت نداشتم.
زیادی ناامید نشدهای؟
خب من با هزار امید و آرزو آمدم پرسپولیس که آقای گل بشوم. قهرمان شوم و خیلی چیزها را به خیلیها ثابت کنم ولی این مصدومیت اعصاب خردکن همه نقشههایم را نقش بر آب کرد.
پرسپولیس هم شرایطش خیلی بهتر از تو نیست؛ میشود به این تیم امیدوار بود؟
همیشه تیمهایی که اول فصل خوب نتیجه میگیرند بعداً به مشکل میخورند و تیمهایی که نتیجه نمیگیرند رفته رفته بهتر میشوند. استیلی حق دارد و نباید دربارهاش بیانصافی کرد. ما دو روز قبل از لیگ به تیم اضافه شدیم و کار تاکتیکی نرسیدیم بکنیم. در اردوهای پیش از فصل ۱۲ تا بازیکن با تیم نبودند و هر مربی جای استیلی بود، پرسپولیس همین نتیجهها را میگرفت. مردم باید صبور باشند و به استیلی و تیم فرصت بدهند.
ولی خیلیها پیشبینی کردهاند این پرسپولیس سرنوشتی بهتر از استقلال لیگ هفتم که سیزدهم شد نخواهد داشت.
اصلاً اینطور نیست و به کوری چشم آنها مطمئن باشید پرسپولیس آخر فصل یکی از ۳ تیم بالای جدول خواهد بود. این را از ته دلم میگویم و خیلی به آن امیدوارم.
قبول داری خیلی از فشارهایی که الان پرسپولیس تحمل میکند، به خاطر نتیجه گرفتن استقلال است؟
مطمئن باشید امسال رفت و برگشت استقلال را میبریم. دوم اینکه آخر فصل ببینید استقلال چقدر پایینتر از ما میایستد.
فکر میکنی اگر خودت بودی باز وضعیت پرسپولیس همین میشد؟
اگر پایم خراب نبود روحیه فوقالعادهای داشتم و همه کار میکردم. حتی دیگر درد کتفم هم مهم نبود و فراموشش میکردم ولی متاسفانه این مصدومیت همه چیز را برایم خراب کرد.
واقعاً پرسپولیس با این همه بازیکن، چه مشکلی دارد که نتیجه نمیگیرد؟
باور کنید خودمان هم نمیدانیم چرا. خوب بدنسازی کردهایم. خوب تمرین میکنیم باید از کاشانی هم تشکر کنیم که همیشه کنار تیم هست و هیچ وقت پرسپولیس را تنها نمیگذارد. امیدوارم بدشانسی هم دست از سرمان بردارد تا به حقمان برسیم.
پرویز مظلومی: فرهاد میتواند تا ۴۰ سالگی در تیم ملی باشد
امشب پرویز مظلومی بار دیگر مقابل همشهریهایش قرار میگیرد. تقابل با فولاد بار دیگر وسوسه گفت وگو با مربی استقلال را در ما زنده کرد. پرویز مظلومی چند هفته است که کمتر مصاحبه میکند. برای خودش دلایلی هم دارد، دلایلی که گفت و امانت پیش ما ماند. با این حال اصرار ما باعث شد تا دقایقی با سرمربی استقلال پیرامون بازی امشب و دیگر مسائل حرف بزنیم. سرمربی استقلال هم مثل همیشه شمرده شمرده به سوالها پاسخ داد تا کار نوشتن را برای ما آسان کند!
بازی با فولاد یادآور آن شکست تلخ فصل قبل است، همان بازی کذایی که درعرض ۴۰ دقیقه ۴ گل خوردید.
بله، خوب یادم هست. بازی عجیبی بود. هنوز خودمان را جمع و جور نکرده بودیم که داور یک پنالتی به ضرر ما گرفت. روز سختی را پشتسر گذاشتیم.
آن پنالتی شیرازه تیمتان را برهم ریخت. شما هم پس از بازی نسبت به قضات داور اعتراض کردید.
من همیشه به داوران احترام میگذارم چون معتقدم داوران از اقشار زحمتکش جامعه هستند اما فکر میکنم آن پنالتی درست نبود. گل اول را زود خوردیم و خط دفاع ما تمرکزش را از دست داد البته شرایط آب و هوای اهواز هم تاثیر گذار بود.
تجسم آن شکست برای شما آزاردهنده نیست؟
درست است که روز سختی را پشتسر گذاشتیم اما من دیگر به گذشته فکر نمیکنم. آن بازی دیگر تمام شد. هر بازی شرایط خاص خودش را دارد، ما نسبت به فصل قبل خیلی تغییر کردیم.
... و پرویز مظلومی هم خیلی با تجربهتر شده.
دقیقا همین طور است. هر چه از فصل بگذرد شرایط بهتر خواهد شد. سال قبل تازه به استقلال آمده بودم البته اینها از نظر من ملاک نیست اما تاثیرگذار است. آن تیم دیر بسته شد و ما در طول فصل مصدومهای زیادی داشتیم که در روند نتیجهگیریمان اثرگذار بود. امیدوارم امشب دست پر از میدان خارج شویم.
در شرایطی به اهواز میروید که کرار جاسم هم به شما اضافه شد.
بله، به خاطر بازگشت کرار خیلی خوشحالم اما هنوز بابت مصدومیت پژمان و زندی ناراحتم البته در اهواز تنها نیستیم، میدانیم تماشاگران خاص خودمان را داریم.
ماجرای زندی چیست؟ میگویند او با پای مصدوم قرارداد بسته و حالا حالاها نمیرسد؟
اینها سمپاشی علیه ما است. بعضیها شیطنت میکنند. زندی فقط با یک مصدومیت جزیی روبرو است. او از ناحیه مینسیک پا دچار مصدومیت جزیی شده و به زودی هم برمیگردد.
یعنی دوری ۶ هفتهای او صحت ندارد؟
بعید میدانم دوری زندی به ۶ هفته برسد. مصدومیتش چیزی نیست که بخواهد ۶ هفته دور از میدان باشد. او از هفته بعد به تیم ما اضافه خواهد شد و در تمرینها شرکت میکند.
بعد از بازی با فولاد چه برنامهای دارید. به نظر میرسد غیبت بازیکنان آزارتان خواهد داد.
۶ بازیکن ملی پوش دارم. دو ملیپوش خارجی هم به کشورشان میروند که میشود ۸ نفر. دو مصدوم هم داریم. همین طوری حساب کنیم ۱۰ نفر هستند، حالا تصور کنید حین تمرینها مصدومیتی هم برای بازیکنان به وجود بیاید، آن وقت دیگر به مشکل میخوریم.
انگار از دعوت ۶ بازیکن به تیم ملی خوشحال نیستید؟
نمیتوانم خوشحال نباشم. به هر حال پوشیدن پیراهن تیم ملی افتخار است اما از طرفی مشکلاتی هم برای من به وجود میآید. میتوانم بگویم هم خوشحالم، هم ناراحت.
به اعتقاد شما انجام چنین اردوی بلندمدتی برای تیم ملی ضرورت دارد؟
خب ما برای بازی با مالدیو هم اردوی بلند مدتی را برگزار کردیم. من میگویم نباید برای بازیهای کوچک لیگ را تعطیل کرد البته عادت کردم و دیگر نمیتوانم اعتراض کنم.
فرهاد مجیدی هم به تیم ملی دعوت شد.
خوشحالم. فرهاد مزد زحمتش را گرفت. او بازیکن شناخته شدهای در سطح آسیا است. امیدوارم فرهاد همیشه در تیم ملی موفق باشد.
فرهاد تا کی میتواند برای تیم ملی بازی کند؟ او الان ۳۵ ساله است.
سالم زندگی کند تا ۴۰ سالگی هم برای تیم ملی بازی خواهد کرد. یک فوتبالیست اگر زندگیاش نظم داشته باشد موفق خواهد شد. فرهاد هم از این دست بازیکنان است.او زندگی خوبی دارد و به یکسری اصول پایبند است.
bordobakht
خب نیمه اول رو 2-1 بردیم .
خیلی خوب شد با برد به رختکن رفتیم .
دو تا حمله و دو تا گل .
مظلومی 4-3-3 چیده که به نظر نقش جباری و کرار کاملا تفکیک شده است .
ولی خط دفاع...:41:
هم حنیف بد بوده هم امیر ابادی . ولی ایول به رحمتی با گرفتن پنالتی
نیمه دوم نباید دفاعی بازی کنیم...
+
احتمال اومد میلاد هست . امیدورام جای شریفات بیاد ( با اینکه خوب بوده). جای کرار احتمالا کیا رحمتی بازی میکنه .
از اون بازیهایه اعصاب خورد کنه
داور خدا ازت نگذره بازیکنایه مارو قیچی میکنن عین خیالش نیست
خط دفاع مرخصه واااااای امیر ابادی حسینی همشون دارن سرمونو به باد میدن
خدارو شکر حمله میکنیم موهایه بدنه حریفا سیخ میشه گوشه شیطون کر ولی خییییییلی راحت گل میخوریم مدافعا جا میمونن سوتی میدن.....
این داور خیلی ........میخواد معروف شه دیگه......
فرهاد دمش گرم بزنید به تخته :31: یه گل زد رو دومی هم نقش %90 داشت