خیلی خوشحالم که دوباره این تاپیک جون گرفت
اوندفعه ای داشتم دنبالش میگشتم 4 -5 صفحه رو گشتم تا پیداش کردم
خیلی دوست دارم این بازیو با بچه های تو این تاپیک با هم بازی کنیم
منم که عشقم mortal ه و عاشق SUB_ZERO
اما در مورد شما دوست عزیز اون MK 3 بود
Printable View
خیلی خوشحالم که دوباره این تاپیک جون گرفت
اوندفعه ای داشتم دنبالش میگشتم 4 -5 صفحه رو گشتم تا پیداش کردم
خیلی دوست دارم این بازیو با بچه های تو این تاپیک با هم بازی کنیم
منم که عشقم mortal ه و عاشق SUB_ZERO
اما در مورد شما دوست عزیز اون MK 3 بود
آقا این مرتال کامبت 5 رو من دانلود کردم چرا اینقدر گرافیکش افتضاحه ؟
نقل قول:
اینم Mortal Kombat VS DC Universe برای XBOX 360 به صورت تورنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود تورنت
دانلود نرم افزار Bitlord برای بازگشایی تورنت
دانلود مبدل XBOX 360 به PC
رفقا كسي فينيشر هاي اسكورپينو تو Mortal Kombat VS DC Universe بلده واسه ما بذاره ؟
نقل قول:بفرمایید:نقل قول:
Xbox 360
Toasty! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lava Pool [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PlayStation 3
Toasty! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lava Pool [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ خدایا!
چی میشد اگه MK9 واسه PC میومد؟
مخصوصا که Kenshi و Ermac هم هستن!
kenshi و ermac؟؟حالا دومی یه چیزی ولی اولی خیلی داغونه.نقل قول:
هیچکس به پای sub-zeroنمیرسه
only Sub-Zero
لینک این بازی برای PC رو میخواستم
ممنون
تو گوگل ميچرخيدم اينو پيدا كردم
بچه ها آخرین مورتال کمبت که واسه pc اومده چیه؟؟
من آخرین مورتلی که بازی کردم شماره 4 بود.خیلی حال میداد. مخصوصا با اسکورپیون و رندن.