ولی خوب آبشو قشنگ درست کردن طبیعی هست انقدر طبیعی که فکر کنم توش آشغالو خرده چوب بود الان که میبینم حیف شد که یه ساعت فقط بازی کردم.نقل قول:
برای pc هنوز تایید نشده.
Printable View
ولی خوب آبشو قشنگ درست کردن طبیعی هست انقدر طبیعی که فکر کنم توش آشغالو خرده چوب بود الان که میبینم حیف شد که یه ساعت فقط بازی کردم.نقل قول:
برای pc هنوز تایید نشده.
واقعا نامردن اگه برای pc تاییدش نکنن. حالا گذشته از تایید کردنش اگه هم تاییدش کنن ایران نمیذاره که بیاد اینجا و آزاد باشه (مثل سیمز بدبخت)
راستی این یکی مثل SA چیز بد که نداره که به خاطرش یا س ا نسورش کنن یا اصلا نذارن بیاد. ها؟
من چند تا از گیم پلی ها شو دیدمنقل قول:
فکر کنم وضعش از سان آندریاس هم بد تر باشه
راستی مگه سان آندریاس رو سانسور کرده بودن؟:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی مگه سان آندریاس رو سانسور کرده بودن؟
درسته 10 درصد بازی سانسور شده بود.
آره. من از بد شانسیم نسخه فارسیش به تورم افتاد!!! :19: چند تا مرحله رو توی تاپیک gta sa گفتن هست اما من اصلا همچین مراحلی یادم نمیاد:19: (جزو مراحل مشکل دار بودن:31:)نقل قول:
دوبلشم که دیگه بد تر. توی دموهاش زیر نویس انگلیسیش یه چیز مینوشت اما یه چیز دیگه دوبله شده بود!!
10 درصد؟؟؟؟!!!!!:19: یعنی 10 درصد از زندگیم در فناس....:19:نقل قول:
یه عکس تو سایت game spot بود که عکسه تا حدودی س ک س ی بود پس معلومه اینم مثل سان اندریاس اون طوریه
اين بازي روي ps2 عرضه نميشه؟
پس هم ممنوعش میکنن برای فروش. و هم اگه که بیارنش با سا نسور میارنش.:19::13::41::19::19:نقل قول:
مگه الان روی ps2 نیست؟ الان روی چیه راستی؟ ps1?نقل قول:
خیر دوست عزیز! اینطوری نیست.... تعدادی کلوپ شبانه وجود داره که میتونید برید اونجا و فقط میشه تماشا کرد که این هم کاملا به خود بازکن برمیگرده که این کار رو بکنه یا نه!نقل قول:
خیر ، عرضه نمیشه.نقل قول:
چه خوب. مثل وایس سیتی. اما مرحله هاش چی؟ مثل sa اونا هم بعضیهاش مشکل داره که سا نسورش کنن؟نقل قول: