پس چرا من با wifi چک میکنم واسه آپدیت جدید میگه your phone is update np new update for your phone؟نقل قول:
فک کنم مال من 10-12 روز دیگه میاد آپدیتش
نظرتون چیه؟مشکل کجاس؟کیا مثل منن؟
پس چرا من با wifi چک میکنم واسه آپدیت جدید میگه your phone is update np new update for your phone؟نقل قول:
فک کنم مال من 10-12 روز دیگه میاد آپدیتش
نظرتون چیه؟مشکل کجاس؟کیا مثل منن؟
منم پری روز چک کردم مثل مال شما گفت آپدیتی وجود ندارد ولی مثل اینکه رسما از امروز قرار بوده آپدیتش بیاد هنوز امتحان نکردم شما امروز بازم امتحان کن ببین چی میشه
سلامنقل قول:
بله رسمی هستش . ولی حالا من منتظرم آپدیت آسیا هم بیاد . من دانگرید میکنم ، رام عربی رو میریزم روش و دوباره آپگرید میکنم . چون این رام مال اوروپاست و فارسی ساپورت نمیکنه .
من تست میکنم و میخبرم یعنی خبر میدم
بابای
سلام دوستان DHD دار! دیروز طی مکاتبه ای که با پشتیبان htc داشتم، ازش پرسیدم که آپدیت رسمی واسه ی منطقه ی ما کی میاد. به این صورت جواب دادن:
Kindly note that 2.3 os Gingerbread will be release soon to htc desire hd, but we do not have specific time to it.
پس دوستان عجله نکنید! فعلا 25-26 می رو در نظر داشته باشید، ولی احتمال اینکه تاخیر بخوره خیلی زیاده.
دوستان من زو چند نا فروم خارجي خوندم صداي گوشي با اين آبديت به طرز عجيبي افزايش پيدا مي كنه و در حد Hd7 ميشه... واقعيت داره؟
نه آقا مگه میشه :دی توان گوشی در این حده اگه صدا بیشترم بشه کیفیتش کم میشه ! البته این نظر شخصی منه! شایدم حقیقت داشته باشه !
سلام . یه سوال دارم لطفا" هرچی زود تر جواب بدین
من وقتی گوشی رو وصل میکنم به PC روی Disk Drive که میزنم یهو ریست میشه . چیزی هم نصب نکردم تا همین دیروز سالم بود .
چه کار کنم ؟؟؟ :41:
آقا منم همین فکر رو می کردم! البته هنوز هم همون فکر رو می کنم ولی نظراتی بود که اینور و اونور خونده بودم...! تو همین gsmarena چند نفر داشتن خودکشی می کردن که "اسپیکر hd7 و desire hd یکیه، ما آپدیت کردیم و صدا در حد hd7 شده! به خدا شده!" ولی هیچکی زیر بار نمی رفت...!نقل قول:
نه آقا مگه میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توان گوشی در این حده اگه صدا بیشترم بشه کیفیتش کم میشه ! البته این نظر شخصی منه! شایدم حقیقت داشته باشه !
باید همچنان منتظر باشیم.
دوست من، منظورتون اینه که گوشی ریست می شه!؟نقل قول:
سلام . یه سوال دارم لطفا" هرچی زود تر جواب بدین
من وقتی گوشی رو وصل میکنم به PC روی Disk Drive که میزنم یهو ریست میشه . چیزی هم نصب نکردم تا همین دیروز سالم بود .
چه کار کنم ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من بعضی وقتا که گوشیو وصل می کنم به pc سیستم قاطی می کنه، هی می شناسه و هی قطع میشه! اگه جا usb رو عوض کنی درست میشه.
-------------------------------------------------------
دوستان چرا تاپیک خوابیده!؟ بیاین چند تا پست بدید دیگه! تاپیک گوشی های رقیب رو نگاه کنید...!
کیا آپدیت کردن!؟ چه رسمی و چه غیر رسمی؟! چه تغییراتی احساس کردن!؟
همچنان در انتظار ارائه آپدیت......!!!!!!
آقا صبح میخواستم برم جایی قبلش زدم آپدیتو چک کنه در کمال تعجب دیدم آپدیت 2.3 اومده کلی حال کردم اما چون میخواستم برم بیرون نزدم دانلود شه گفتم شب برگشتم میزنم واسه دانلود
کل روز رو هم خر کیف بودم
وقتی برگشتم خونه و زدم چک کنه دوباره و بزنم واسه دانلود دیدم میگه گوشی آپدیته و آپدیت جدیدی نیومده واسش در حالیکه من ورژن آندرویدم هنوز 2.2.1 هست ولی صبح میگفت آپدیت 2.3 اومده براش!!!!!!!!
حالم گرفته شد شدید
دوستان به نظرتون مشکل کجاس؟
ممکنه تو ساعتهای مشخصی از روز آپدیتو ارائه میکنن؟؟مثلا همون صبحها؟