اگه بلد نباشم چي؟ ميشه بازيش كرد؟نقل قول:
Printable View
اگه بلد نباشم چي؟ ميشه بازيش كرد؟نقل قول:
بیشتر لذت بازی به داستان و چیز هاییشه که اینگیلیسی خوب می خواد.نقل قول:
جدا از لذتی ک داره...یه جورایی بازی واست خیلی سخ میشه ...میزنه تو ذوقت!نقل قول:
باید انگلیسی فول قول باشی تا بفهمی چیکار باید بکنی
حتما پیشنهاد نیکنم بگیری ش اگه انکلیسی بلدی
چون توی مامورت ها باید با افراد مختلف بازجویی کنی و کلا همه باهات حرف میزنن
امروز یک اتفاقی افتاد مجبور شدم برگردم ، اچیومنت گایدی که نوشته بودم واسه این بازیو بخونم... وقتی خوندم دوباره یاد این بازی کردم! چقدر بازی خفنی بود! با این که پر از اشکال فنی بود و اون چیزی که انتظار می رفت در نیومد ولی چقدر به من لذت داد! دوست دارم ای بازیو صد دفعه تموم کنم ، خواستم دوباره برم بازی کنم ، ولی یادم اومد صد دفعه این بازیو تموم کردم : دی
ولی یک سری دی ال سی اومده! توی گیم اسپات دیدم یک نسخه ای اومده که کل دی ال سی هاش توشه! روی دیسک هم اومده اون؟ چه فعلا به لایو نمی تونم دسترسی داشته باشم! روی دیسک اومده که بگیرم! خیلی حوسم کرده!
اقا من این بازیو نصب میکنم کرکش میریزم ولی موقع نصب میگه باید وصل شی اینترنت وصل هم که میشم یه دانلود کرد بعد گفت باید کد بدی تا بری دو تا دیویدی ناین هم یود حالا باید چیکار کرد?
کد تقلب ........
سلام. من کرکو نصب کردم ولی وقتی بازی میخواد بیاد بالا اینو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دایرکت 9 رو نصب کن....:46:نقل قول:
عجب بازی توپیه خدایی! :دی هر چی جلو تر میری جالب تر میشه. یه اتفاق خیلی جالب برای من افتاد که خیلی باحال بود. من فکر می کردم مراحل بازی همون کیس هایی هستند که تو قسمت cases هست. وقتی 5 تا کیس و تموم کردم گفتم چقدر زود بازی تموم شد!! متوجه شدم داستان بازی جدای این 5 تا کیس هست!! اینهمه وقت گذاشتم 5 تا پرونده و تموم کردم تازه بازی شروع شد! :31: