دوستان فارغ اتحصیل شما همون کتابهای قدیمی ای که داشتین رو 2باره میخونین؟ من نمی تونم حتی برم سراغشون با اینکه نو هستن هی دوست دارم کتابهای جدید بگیرم ای لعنت به من:دی
Printable View
دوستان فارغ اتحصیل شما همون کتابهای قدیمی ای که داشتین رو 2باره میخونین؟ من نمی تونم حتی برم سراغشون با اینکه نو هستن هی دوست دارم کتابهای جدید بگیرم ای لعنت به من:دی
سلام
طبیعیه که تستای زبان 3 مبتکران اندکی ساده تر باشه چون کتاب درسی زبان 3 آسونه و خیلی مطلب پیچیده ای غیر از گرامر درس 6 معلوم و مجهول نداره. مهم اینه که کتاب کامل باشه و در سطح کنکور (البته 10 - 20 درصد بالاتر) رو پوشش بده. برای پیش قطعا کتاب زبان شهاب اناری مبتکران رو بگیرید که ویرایش جدیدش DVD آموزش درک مطلب هم داره که خود مولف درس داده که واقعا محشره. من با این کتاب پارسال 90.6 زدم:31: ولی متاسفانه زیستمو بد زدم و 1600 شدم . دوباره می خونم.:41:
kati jan عزیز ببخشید جسارت میکنم ولی زبان چیزی نیست که کتاب کمک آموزشی داشته باشه چون اکثر تست های زبان در کنکور لغت هست و طراح میتونه هرلغتی رو خارج از کتاب بده (البته همچین کاری رو نمیکنه) به همین دلیل کتاب تستی برای زبان انگلیسی وجود نداره که بشه گفت با زدن تست های اون روی تست های زبان انگلیسی کنکور تسلط پیدا میکنید.
شما هم احتمالا زبانتون قوی هست(کلاس زبان میرفتید)
موافقم..من جدا دلیل این همه استرس رو درک نمیکنم... من خودم شرایط خیلی بدتری دارم.نقل قول:
ولی حتی در کنکور قبلی که مطمئن بودم خراب میکنم بازهم آروم بودم. واقعا اگر خودمون هم بخوایم استرس الکی داشته باشیم و به خودمون نیروی منفی بدیم خیلی بد میشه. روحیه تونو حفظ کنید.
اگر آروم باشید باور کنید خیلی تاثیر مثبت داره. و شاید فراتر از تصورتون هم کار بکنید.:46:
بچه ها من اصلا نمیخواستم به شما استرس وارد کنم.شاید کار اشتباهی کردم که این مطلبو اینجا نوشتم.الان واقعا ناراحتم از کاری که کردم.
اتفاقی که واسه من افتاد خیلی اتفاق نادری بود.از الان به این فکر نباشین که شاید واسه منم اتفاق بدی بیفته.
خیلی ها به من میگن که واقعا تو چه جوری امسالم میخوای بخونی؟خیلی ها بهم گفتن قید کنکورو بزنم.
ولی حتی منی که همچین اتفاقی واسم افتاده بازم امیدوارم به کنکور 90...
و اعتقاد دارم به اینکه خدا تلاش هیچ انسانی رو بی نتیجه نمیذاره...
در هر صورت شرمنده ام.فکر نمیکردم بهتون استرس وارد شه وگرنه عمرا اگه واستون تعریف میکردم.:41:
از همه دوستایی که لحظاتی واسه من ناراحت شدن معذرت میخوام.:42:
این طور که توکلی قبل کنکور گفت، شما می تونستی از مسئولان حوزه یه پاسخبرگ بدون اسم سفید بگیری!نقل قول:
سلام,کتابای سال دوم و سوم و پیش تغییر کردن؟ حسابان شنیدم تغییر کرده تغییراتش کلیه یا در حد چنتا تمرینو اینا... بقیه کتابا کدوماشون تغییر کردن؟ ممنونم
من دیروز شنیدم تغییرات حسابان کاربرد مشتق رو ازش حذف کردن من که نمیتونم باور کنم
دوستان سلام امیدوارم همگی پر از انرژِی باشن برای یک شروع خوب کنکور 90
من امسال کنکور دادم که رتبم افتضاح شد به خاطر اشتباهات خودم و دیر شروع کردن به خوندن! اما از فردا شروع میکنم به خوندن برای کنکور 90 با کلی امید و توکل به خدا.
چیزایی رو که تجربه کردم و فهمیدم رو میگم شاید بدردتون خورد.
1.ببینید وقتی یک مطلبی رو میخونین سعی کنین بفهمینش و تا نفهمیدینش از روش رد نشین خودتون رو گول نزنین و نگین تو مرور و جمعبندی خوب میخونمش و جبرانش میکنم این اشتباه رو من انجام دادم و نتیجش رو دیدم.
وفتی یه مطلبی رو میخونین و احساس میکنین خوب یادش گرفتین تو زمان استراحتتون اون چیزایی رو که خوندین تو ذهنتون مجسم کنید و با خودتون مرور کنین اینطور اگه مطلبی رو یاد نگرفتین و فکر میکردین که یاد گرفتین رو میفهمین و خوب میخونینش این موضوع هم برای درسای عمومی و هم اختصاصی کمکتون میکنه.
2.سعی کنید ساعات مطالعه ی غیر مفیدتون رو پایین بیارین که در این صورت ساعت مطالعه مفیدتون بالا میره حالا چجوری:
بعضی وقت ها هست که یه مطلبی رو میخونیم اما بعد که مطالب رو نگاه میکنیم میبینیم هیچی یادمون نیست یا اصلا نفهمیدم چی خوندیم بعد مجبوریم دوباره این مطالب رو بخونیم ببینین چقدر وقتتون رو میگیره؟؟؟؟؟؟ پس زمانی که یه درسی رو میخواین بخونین با تمرکز کامل شروع کنین به خوندن تا با یک بار خوندن خوب بفهمین درسارو و نیازی نباشه که دوباره درس رو بخونین و یه مبحثی رو که 1 ساعت وقت میخواد تو 2ساعت بخونینش خودتون حساب کنین اگر 2تا درس رو اینطور بخونین چقدر وقتتون هدر رفته؟؟؟ در هفته و درماه....!
3. حتما حتما اگه ازمون ازمایشی میرین سر جلسه از همون ازمون اول ساعت ببرین و خودتون رو تو تنظیم وقت خبره کنید و یا اگه ازمون نمیرین تو خونه هر از گاهی از خودتون ازمون بگیرین با تعیین زمان استاندارد تا عادت کنی به برنامه ریزی زمان.
از همون ازمون اول تستی رو که شک دارین نزنین و با خودتون نگین عیبی نداره این ازمایشیه و سر جلسه کنکور هواسمون هست یا ازمونا ی جامع رو هواسمون هست چون عادت میکنین به زدن تستایی که شک دارین! و بعد ها سر تست خودتون رو هی قانع میکنین به زدن یه گزینه ای!
4. وقتی دارین تست کار میکنین زمانی که تستی رو نیمتونین حل کنین سریع نپرین سر جواب تست چون باعث میشه نفهمین و فقط راه حل رو حفظ کنین . رو تست فکر کنین چون باعث میشه ذهنتون باز بشه و قدرت ذهنی و فکریتون بالا بره.
فعلا اینا یادم بود اگه چیزه دیگه ای هم به ذهنم رسید و فکر میکردم به دردتون میخوره تو پست دیگه ای میگم.
موفق باشید.
بچه ها کسي در مورد حذفيات کتابها در کنکور پارسال چيزي ميدونه؟ من کتاب ديني همگامان رو گرفتم.تو اين کتاب از قسمت هاي مطالعه آزاد هم تست درآورده ولي من فکر ميکنم اين قسمتها جزو حذفيات کنکوره.