باشه سعی میکنم 200 تومن دیگه هم جور کنم:20:نقل قول:
ولی بقول تو واقعا برای کاربر خونگی این تفاوتشون اصلا به چشم نمیاد!!!
باشه سعی میکنم 200 تومن دیگه هم جور کنم:20:نقل قول:
ولی بقول تو واقعا برای کاربر خونگی این تفاوتشون اصلا به چشم نمیاد!!!
-داشتن ----t هم مزيتي هست ان شاا... بعدا كه احتمالا خيلي زود هست :46: متوجه ميشيننقل قول:
-واقعا كنتراست سري هاي 6 و بلك لول اونها يك سر وگردن بهتر از سري هاي 5 هست
-در ضمن كيفيت ساخت خيلي خوبي دارند چيزي كه توي رويو ها هم زياد ميشه ديد در مورد سري هاي 6
از این مطالب بر میاد که کلاً سری 6 های سامسونگ برای استفاده خونگی، (حتی کمی تا قسمتی بیشتر!!) مقبولیت دارند!
یعنی این سری 7 و 8 سامسونگ هنوز به بلوغ طراحی و کیفیشون نرسیدن؟؟ یا توقعات حرفه ای ازشون بالاتر از ایناست و یا اینکه قیمتشون به کیفیتشون نمی ارزه!!؟
با تشکر از دوستان ریزبین
آخه من فک میکنم تفاوت سری 6 با 5 اونقدر نیست که بخام پول اضافی واسش بدم!!!!!!
-سري هاي 7 با نداشتن precision dimming مقداري مشكل ابري شدن رو بيشتر دارند واز طرفي كنتراست پايين تري دارند همينطور سري هاي C9000نقل قول:
-اين مشخصه تنها در C6900 , c8000 وجود داره
-c8000 بهترين گزينه ممكن در ال اي دي هاي سامي هست و براي دوستاني كه غير 3d ميخوان و نميخوان هزينه زيادي داشته باشند c6900 بهترين گزينه هست
-از نظر كيفيت ساخت هم ال اي دي هاي سامي مخصوصا سري هاي 6 به بالا كاملا قابل رقابت با بهترين برند هاي بازار هستند
با درودنقل قول:
دوست عزيز چرا 2 ميليون ميدي سري 5 بخري
اگه محل سكونت شما با غرب كشور زياد نيست يا امكان استفاده از پست برايت وجود داره با حدود
1750000 تومان ميتوني 46c6900 بخري كه از هر نظر از سري 5 سرتره اما بدون گارانتي
قضیه این tv ها که خرابه و از کشور ها اروپایی برگشت میخوره و فرستاده میشه به کشور هایی مثله ایران و سام سرویس اونها رو میفروشه چیه؟؟؟ یه اصطلاحی هم داره که یادم رفت! این tv ها رو میگن خود سام سرویس برچسبی روش میزنه اما فروشنده ها میکنن.!!!!!!
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
من در شرقی ترین نقطه ایران میشینم:41:نقل قول:
دوست عزيز هرجاي ايران هستي بهروز وپيروز باشينقل قول:
در اينترنت سرچ كن بازار بانه -كلي سايت مربوط به مغازه داران ونوع محصولاتشان وقيمت وشماره تلفن وجود داره ميتوني زنگ بزني سفارش بدي برات پست كنن
یعنی تظمینی به دستم میرسه؟؟؟نقل قول:
اگه خودت یه فروشگاه معتبر سراغ داری واسم آدرسشو پیام خصوصی کن:20:
دوست عزيزنقل قول:
من در كار خريد وفروش نيستم و متاسفانه كسي هم سراغ ندارم
اما ديدم وشنيدم كه خيلي ها اين كار رو ميكنند فقط بايد از روي سايت شماره تلفن رو پيدا كني وتماس بگيري
اونا ديگه خودشون راهنمايت ميكنند بعد خودت ميدوني كه نوع ونحوه معامله را بپسندي يا خير
اما معمولا آدم هاي سالمي هستند ودغل ودروغ در كارشان نيست مگه اينكه خيلي بد شانس باشي
در ضمن ميتوني نوع معامله را خودت مطرح كني ببيني قبول ميكنند يا نه