هر کی ادعا داره بیاد یه ctf بزنیم:5:
Printable View
هر کی ادعا داره بیاد یه ctf بزنیم:5:
بچه ها چیت واسه این بازی گیر نمیاد؟
گند زدم به بازی رفت :دی
چطور باید از بعضی جاها رد شد ؟
من نمیتونم دوستان درم میارن :دی
راستی جهت رو کم کنی دوستان شمارمو میزارم :
09329018916
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
ادعا دارم بیا سرور Magical Ctfنقل قول:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
چند تا نکته اولا Coob نه Goob ثانیا ما پسوند داریم :نقل قول:
[IR]
سلام بچه ها من الان حدود سه ماهی میشه این بازی رو میکنم. یک توضیح کوچیک به دوستانی که تازه کارن بدم.اولا توی ddrace همه به هم کمک نمیکنن. معمولا دو گروه هستند که همدیگه رو توی سیاهی میاندازن برای اذیت.پس یک وقت هم فکر نکنین که همه کمکتون میکنن.یکیشم من! البته ما به ایرانی ها علاقه خاص خودمون را داریم.بگذرییییییم. این بازی چیت هم داره چند تاشو میگذارم
باسه وارد کردن چیت باید f1 را بزنین و اینها رو بنویسین
bind r say /r حالا درون بازی دکمه r رو بزنین البته زمانی که توی سیاهی هستین تا شما رو به قبل از اینکه توش بیافتین ببره.البته بستگی به سرور هم داره چون ممکنه دوباره از اول بازی شروع بشه یا اصلا هیچ اتفاقی نیافته
bind p say /pause با این چیت درون بازی دکمه p رو بزنین تا شما از جاتون تکون نخورین. مثلا توی هوا بزنین همین طوری توی هوا میمونین
bind n say /spawn اینو هم فقط توی ddrace دکمه n رو بزنین و خودتون ببینین البته توی بعضی سرور ها میشه
bind k say /kill با این چیت وقتی دکمه k رو بزنین سریع از اول بازی میان.این برای اینکه وقتی توی سیاهی افتادین یا دیگه نمیتونین ادامه بازی رو انجام بدین خیلی خوبه.بجای اینکه یکبار از سرور خارج بشین و دوباره بیان توش
bind e say /emote happy 99999 این چیت هم وقتی دکمه e رو بزنین چشماتونو میبندین.جالبه! شاید دیده باشین
یک چیز جالب دیگه وقتی به یک جایی مثلا دیوار هوک کردین (راست کلیک کردین) بدون اینکه ول کنین دکمه f1 رو بزنین حالا راست کلیک یا همون هوک رو ول کنین دوباره f1 رو بزنین.حالا همینطوری هوک کرده میمونین!برین حالشو ببرین! البته تا زمانی که دوباره دکمه هوک رو نزنین چون به حالت عادی بر میگردین.
خب اینم از چیتها!
راستی خودمو معرفی نکردم من توی بازی smkh هستم.شاید منو دیده باشین! آخه من همیشه آن هستم.هر کی ادعاش میشه بیاد توی fng تا نشونش بدم البته توی ddrace هم کمی از fng ندارم! :31:
سلام بچه ها من الان حدود سه ماهی میشه این بازی رو میکنم. یک توضیح کوچیک به دوستانی که تازه کارن بدم.اولا توی ddrace همه به هم کمک نمیکنن. معمولا دو گروه هستند که همدیگه رو توی سیاهی میاندازن برای اذیت.پس یک وقت هم فکر نکنین که همه کمکتون میکنن.یکیشم من! البته ما به ایرانی ها علاقه خاص خودمون را داریم.بگذرییییییم. این بازی چیت هم داره چند تاشو میگذارم
باسه وارد کردن چیت باید f1 را بزنین و اینها رو بنویسین
bind r say /r حالا درون بازی دکمه r رو بزنین البته زمانی که توی سیاهی هستین تا شما رو به قبل از اینکه توش بیافتین ببره.البته بستگی به سرور هم داره چون ممکنه دوباره از اول بازی شروع بشه یا اصلا هیچ اتفاقی نیافته
bind p say /pause با این چیت درون بازی دکمه p رو بزنین تا شما از جاتون تکون نخورین. مثلا توی هوا بزنین همین طوری توی هوا میمونین
bind n say /spawn اینو هم فقط توی ddrace دکمه n رو بزنین و خودتون ببینین البته توی بعضی سرور ها میشه
bind k say /kill با این چیت وقتی دکمه k رو بزنین سریع از اول بازی میان.این برای اینکه وقتی توی سیاهی افتادین یا دیگه نمیتونین ادامه بازی رو انجام بدین خیلی خوبه.بجای اینکه یکبار از سرور خارج بشین و دوباره بیان توش
bind e say /emote happy 99999 این چیت هم وقتی دکمه e رو بزنین چشماتونو میبندین.جالبه! شاید دیده باشین
یک چیز جالب دیگه وقتی به یک جایی مثلا دیوار هوک کردین (راست کلیک کردین) بدون اینکه ول کنین دکمه f1 رو بزنین حالا راست کلیک یا همون هوک رو ول کنین دوباره f1 رو بزنین.حالا همینطوری هوک کرده میمونین!برین حالشو ببرین! البته تا زمانی که دوباره دکمه هوک رو نزنین چون به حالت عادی بر میگردین.
خب اینم از چیتها!
راستی خودمو معرفی نکردم من توی بازی smkh هستم.شاید منو دیده باشین! آخه من همیشه آن هستم.هر کی ادعاش میشه بیاد توی fng تا نشونش بدم البته توی ddrace هم کمی از fng ندارم! :31:
به لطف بنده این پسوند وجود داره ونکتش اینه که این یه پسوند یعنی مثل این shahab [ir]نقل قول:
یه چیز دیگه هم مثل پیشوند وجود داره که اسم کلن یا گروهه که باید با اجازه ی صاحب کلن اونو پشت اسمت بذاری در حال حاظر معروفترین کلن ایرانی [pro] هست که صاحبان آن من احمد و سروش هستیم که اگه میخواید عضو کلن ما بشید باید اینجا مطرح کنید مثال: [pro] shahab [ir]
:31::8::5::46::10:
جالب بودن(اکثرشون کار نکرد :دی)نقل قول:
منطورم AIMBOT بود (من یکی دان کردم ولی بلد نیستم استفاده کنم ازش
همشون کار میکنن ولی گفتم دیگه بستگی به سرورش داره اگه مثلا بری توی سرور پرو خب معلومه کار نمیکنه :31:
اینا بیشتر برای ddrace بودن گذاشتم.وقتی این دکمه ها رو میزنی به پایین صفحه سمت چپ نگاه کن ببین چی مینویسه اگه نوشت no command یعنی این دستورات رو نمیشناسه که یعنی باسه این سرور بستنش.راستی aimbot که دیگه کاری نداره :31: همون فایلی که دانلود کردی رو کنار بقیه فایلهای نصبی تی ورد بذار بعد همونی که دانلود کردی را اجرا کن نه خود بازی اصلی! حالا وقتی توی بازی شلیک میکنی یا هوک میکنی خودش اتوماتیک به یکی از افراد اطرافت میگیره.البته چند تا نسخه aimbot هست باهم فرق دارن یکیش همینی که گفتم بود یکی دیگش مثلا وقتی تیر میزنی به اطرافت تیر نمیبینی مگر اینکه واقعا نشونت روی هدفت باشه! اینطوری الکی تیرت حروم نمیشه.تو از چی استفاده میکنی؟ اینجا بذار بقیه هم استفاده کنن! من فقط یکیشو دارم اینو همینجا میذارم.
کد:http://596867.20upload.net/files/1389/bahman/Bot.exe
سرور OFF :-<