دستت درد نكنه. حالا شايد ي زنگي زدم به پشتيباني ببينم اونا چيزي ميدونن كه مشكل حل شه يا نه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Printable View
دستت درد نكنه. حالا شايد ي زنگي زدم به پشتيباني ببينم اونا چيزي ميدونن كه مشكل حل شه يا نه .
نقل قول:
سلام دوست من پست قبل وارایش شد:20:نقل قول:
اگه ping بالا باشه صفحات دیر تر باز میشند اما تو دانلود تاثیر ندارد(بسیار نامحسوس است) پینگت رو با اون زمان مقایسه کردی؟نقل قول:
آنتی ویروس و فایروال هم ping رو بالا میبره(همچنین امنیت رو!)اگر هم از اون وقتی که adsl داشتی نرم افزاری نصب نکردی که هیچ.
دوستان لطفا یه پینگ از tehran.ir میگیرید ؟ ممنون.
دقیقا دوستمون درست میگه هرچه ping time / Ping latency شما بالا تر باشه سرعت پیچ باز کردن شما کند تر میشهنقل قول:
نورم پینگ تایم ip های 4.2.2.4 باید زیر 170 باشد
و ip های داخلی هم زیر 50 ( مثل tehran.ir )
خدمت شما دوست گرامی :10:نقل قول:
بچه ها امرروز سرعت دانلود شما هم خوب بود یا نه برای من که خیلی خوبه روی 140 تا 145 ثابت مونده
سرویسمم 1 مگه
با اینکه اینترنت اهواز مشکل داره اما امشب سرعت معمولیه (نسبت به قبل خوبه)
منم طی 24 ساعت گذشته 9.5 گیگ دانلود کردم.:8:
با توجه به اینکه روز جمعه بود ولی حجم دانلودی عالی بود.:27:
کمتر روزی تونسته بودم اینقدر دانلود کنم!:5:
بچه ها من دنبال یک کرک میگشتم رفتم سایت crack s .am دیدم باز نمیشه ( صفحه فی - لتری نگ هم نمیاد) در صورتی که ف ی لتر نبود پیغام cannot display the webpage میده جالبه که با فی ل ت ر ش کن هم نمیاد. از اون جالبتر که با فی لت ر شکن twi ter هم نمیاد فی س بوک هم نمیومد که امروز یک بار زدم اومد خیلی عجیبه و مشکوکه! برا تویت ر پیغام میده
Error: Page cannot be displayed. Please contact service provider for more details. (5) حالا جالبه من که تویتر رو میزنم میره به یک سایتی به نام سرچ دیزکاورد وصل میشه. خیلی سایت های دیگه هم زده بودم کنات کانکت یا وب پیج نات فاند یا پیغام عجیب میداد. جالبه که یک بار سایت فی س بوک رو زدم یک پاپ آپ میخواست بیاد بالا که من هم گزینه تمپورری رو زدم بعدهنوز نوار پاپ آپ بودش یک بار دیگه زدم گفت میخواید از آیپی ده ده ...(بقیش یادم نیست) کوکی دریافت کنید؟(فکر کنم گفت کوکی) منم نه رو زدم اما از اون به بعد فیس بوک با ف ی ل تر ش کن باز میشه! history رو پاک کردم اما هنوز هم باز میشه مشکوکه! کامپیوترم ویروش هم نداره آدرس سایت ها رو هم درست زدم تازه این پاپ آپه فقط برای اینترنت اکسپلورر اومد. حالا میخوام مودم رو ریست کنم آیپیم عوض بشه ببینم چی میشه. لطفاً بررسی کنید خیلی مهمه