حامد حالا خودت نظرت راجع به این مولتیش چیه ؟ خوشت اومده ؟ سروراش به خوبیه KZ هست ؟
Printable View
حامد حالا خودت نظرت راجع به این مولتیش چیه ؟ خوشت اومده ؟ سروراش به خوبیه KZ هست ؟
اره ارمین مولتیش خیلی خوبه...مدهای جذابی داره....جای تحسین زیادی داره بخش مولتیش..نقل قول:
سرور های بسیار بسیار با کیفیت رو جا انداختی! :دینقل قول:
خوب vg247 یه خبر داشت که توش گفته شده بود در صورت عرضه احتمالی پچ DX11 برای CRYSIS2 ، این پچ زودتر از 2 یا 3 ماه دیگه عرضه نخواهد شد ! البته گفته شده اگه چنین پچی قرار بر عرضش باشه
+
نقل قول:
اره ارمین مولتیش خیلی خوبه...مدهای جذابی داره....جای تحسین زیادی داره بخش مولتیش..
حامد تو نسخه ps3 انلاین زدی ؟
هم اکنون توجه شما را به ویدئویی خیره کننده از فیزیک بازی جلب میکنم... البته مربوط به MP Demo هست:
کد:http://hulkshare.com/kh90h5nuri6w
دوستان وقتی کلید B رو میزنیم وقتی میخوایم چیزی رو اسکن کنیم اون علامت تعجب زرد رنگ چیه میرم طرفش چچیزی نیست ؟؟
بازی بدک نبود ولی چند تا اشکال عمده داره
برای اولین بار ترجیح دادم بازی رو توی آسون ترین درجه سختی انجام بدم (عادت همیشگیمه :31:) اگه خوب بود جذبم کرد روی درجه های سختی بالاتر بازی می کنم که شامل این بازی نمی شه!
روز اولی که دیسک بازی رو خریدم یعنی 3 روز پیش... اولین کارم رفتن به بخش مولتی پلیر بود (توی لایو بودم در نتیجه آپدیت تایتل رو همون اول دانلود کرد 3 مگ بود فکر کنم) وقتی رفتم به قسمت لایو نمی دونم چرا تک و تنها بودمانگار کسی توی لایو نبود اون لحظه شایدم من بلد نشدم بعدش رفتم به قسمت کمپین اوایل بازی خیلی جذاب و دلربا شروع میشه و پیش می ره ولی کم کم مشکلات عدیده بازی که برای یک گیم پوئن منفی به همراه داره نمایان شد اولین مسئله اون قسمت تاکتیکال ها بود که از هر انگشتش یه مغازه می باره :31: (می تونی یه قابلیت رو بخری) اوجا بعد اینکه با زدن دکمه back می خواد به بازی برگرده همونطور دستش خشک می شه و بدون اسلحه می ره جلو یعنی من کلا از اول تا آخر از اینا نتونستم استفاده کنم چون وقتی دستش رو میاورد جلو دیگه بعد برگشتن به حالت عادی اسلحه اش رو در نمی آورد ین یه سوتی... سوتی دیگه اش هم هوش مصنوعی فوق العاده پائین دشمنان هست که واقعا مسخره ترین قسمتشه!
مشکل دیگه اش هم اینه که شما حقیقتا نیاز نیست با دشمنا بجنگی البته اگه یه ذره آماتور هم باشید و بخواهید بجنگید شاید دو هفته طول بشه بتونید بازی رو تموم کنید یه مثال می زنم یه قسمتی از بازی سیو شده شما هم می خواهید مسیر رو پاک سازی کنید و بعد ادامه بدید شما می یاید یه 10 - 15 تا enemy رو ناکار می کنید حالا بماند که این کار چه قدر زمان می بره بعد یه دفعه از ارتفاع سقوط می کنید یا مثلا آخرین enemy میاد شما رو می کشه اینجاست که درست بر می گردید به چک پوینت قبلی یعنی این همه کشتید و ترکوندید و تغیرر مکان دادید همگی کشک! یه چند بار که گیر همچین چیزی می افتید تصمیم می گیرید که نامرئی بشید و رد بشید و بعد خواهید دید که خیلی راحت چک پوینت ها رو در عرض چند دقیقه رد می کنید و به پایان مرحله می رسید یعنی اصولا درگیر شدن توی این بازی اکثرا جنبه تفنن داره! توی بعضی جاها شما مجبورید Area Clear کنید تا چک پوینت بیاد... گرافیک رو هم که من نمی تونم نظر بدم خوب چون روی کنسول بود ولی خوب اینقدر لت و پار می کردن خودشون که بهترین گرافیکی خواهد بود که شما روی کنسول می بینید... نه والا از این خبرا نبود! روی PC کاری ندارم روی ابر رایانه تست کنید و با یه گرافیک خیلی خفن روبرو بشید ولی حداقل اون داد و بیدادی که راه انداخته بودن که روی کنسول هم گرافیک بالایی مشاهده می کنید اینطور نبود گرافیک بد نبود ولی نه اونطور که وعده داده شده بود... گیم پلی بازی به لحاظ شوتر نسبتا خوب و روان بود ولی کلا جذب نکرد منو سیستم بازی یه جورایی به این نتیجه رسیدم بازی های Mess با روحیه ام سازگار نیست. شایدم میزان Mess این بازی خیلی زیاد بود چون با کرایزس وارهد خیلی حال کردم تازه توی این هاگیر واگیر برداشته Collectable هم گذاشته! آخه توی این هیری بیری کی دنبال Collectable می گرده تازه اینجا هم خوب عمل نکرده باید رنگ خاصی در نظر می گرفت به هر حال از کنار هر شئ که رد میشی Grab رو میاره و آدم یه لحظه فکر می کنه چیز خاصیه! کل بازی یه طوریه که انگار خیلی عجله ای روش کار کردن اصلا ناقص به نظر میرسه... انتظارم از بازی خیلی خیلی بیشتر از این ها بود
شرمنده سردرد دادم... پستم طولانی شد... نظرات همگی شخصی و دیدگاه بنده هست اگه هم درست نیست به بزرگواری خودتون ببخشید... یا حق:46:
آرمین پس چطوری اچیو میگیری؟نقل قول:
برای اولین بار ترجیح دادم بازی رو توی آسون ترین درجه سختی انجام بدم (عادت همیشگیمه ) اگه خوب بود جذبم کرد روی درجه های سختی بالاتر بازی می کنم که شامل این بازی نمی شه!
اول رو سخت ترین بعدش رو آسون ترین : دی
+
اون ویدئو رو ببینید.. خیلی خوبه
جنس درختاش خیلی مرغوبه..نارنجک می ندازه پاش خم به ابرو نمیاره : دی
نه...ولی هر دو رو دیدم...روی ایکس باکس...باحالتره...خودم نرفتم.نقل قول:
دوستان صورت خوبی نداره این جور بحث کردن........ .:31:یه بازی خداییش ارزش این حرفا رو نداره
یه چند تا نکته بگم:
1-در مورد انلاین من الان لول 16 رسیدم هر کی پایس بیاد با هم بزنیم(x360)حمایتشم می کنیم:31:آنلاینش خیلی باحاله ولی در مقام مقایسه که آرمین و امین جان پرسیدن به نظرم کیلزون بهتره فقط وقتی که کمپ نکنن:13:تو کیلزون 3 خیلی وایمیسن گوشه کنار مثه کال او میزنن آدمو که واقعا اعصاب خرد کن هستش ولی تو کرایسیس این کم اتفاق می افته..در کل با وجود همین نقطه ضعفی که مولتی کیلزون 3 داره بازم به نظرم مولتیش کمی بهتر از کرایسیس2 هستش .......البته کرایسیس2 هم مولتی زیبایی داره
2-چند جا جوات جون شدید کپی برداری کرده بود از بازیهای دیگه که زد تو ذوقم مثلا اون موجودات سفید رنگ که سپر داشتن دقیق همون hunter های بازی هیلو بودن با این فرق که اونا سبز بودن اینا سفید:31:یکی هم اون gunship ها که از بالا پرواز می کردن دقیقا کپیه "کمباین" تو بازی هاف لایف بودن فقط رنگ اینا مشکی بود...... .یه چند تا کپی کاری مرحله هم از هاف لایف داشت
در کل الهام گرفتن وتقلید هوشمندانه از بازیهای دیگه عالیه ولی تقلید و کپی کورکورانه تو ذوق میزنه..........
.
.