بچه ها من فکر میکنم که از سری f بهترینش ggx هست چون cpu و سرعت بیشتری نسبت به بقیه مدل ها داره و اینو هم بدونین که بازی فقط به کارت گرافیک ربط نداره
قسمت عمده خوب اجرا شدن بازی سی پی یو و رم کامپیوتره و 40 درصد به کارت گرافیک مربوط میشه
یه نکته دیگه که کارت گرافیک ggx 512 واقعیه و کم نیست برای خودش منم تا دیروز خیلی دو به شک بودم بین fgx و ggx که امروز یکی از رفیقای دوره دانشگاهمو دیدم که سربازی هم با هم بودیم میدونم که بچه درستیه و خوراکش کامپیوتره و وقتی که آدمو راهنمایی میکنه برای آدم کم نمیذاره یا برای اینکه بگه اطلاعاتش بالاست خالی نمی بنده
اون گفت که ggx بین همه مدل ها از همه بهتره
و حد اقل تا 5 سال آینده خیلی خوب جواب همه کارایی که ازش میخوایمو میده
چون خودشم همون اولش که اومده بود 1980000 خریده بود و میگه کاملا ازش راضیه
زیاد دنبال کارت گرافیک نباشید من الان یه کارت گرافیک 1 گیگی رو desktop دارم که یه کارت 256 واقعی خیلی بهتر از این کار میکنه
و این که سراغ جنس چینی هم نرید
اگه توجه کرده باشین ماشین های چینی بلوری داره اما آمریکاییاش نداره و این یه کمی مشکوکه من نزدیکه 1 هفتس که دارم تحقیق میکنم توی هر سایتی که کوچیکترین اطلاعاتی در مورد این ماشین سری f بوده کلی گشتم اکثرا نظرشون این بوده که چینی هاش ضعف سخت افزاری دارن
من تصمیمو گرفتم و منتظره egx نمیمونم میرم همون ggx رو میگیرم
شما هم سعی کنید با علم صحیح تصمیم بگیرین
من نمیگم که تصمیم من 100 درصد درسته ولی خودم بهش ایمان دارم چون خداییش 1 هفته واقعا براش وقت گذاشتم و تحقیق شبانه روزی کردم