@فرشید
عزیز شما اینو یه بار دیگه با دقت بخونی فکر کنم درست متوجه بشی . : )))
میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی
البته اینم من اضافه کنم بنده ادمی نستیم که هر روز بشینم پشت کامپیوتر روزی 5 ساعت وقتمو هدر بدم راستش من برای خودم برنامه دارم شما رو دیگه نمدونم .
و اینم بگم توی پستهای قبل نوشتی فلان چیزو اینجا ننویس اونجا بنویس من گفتم حتما ادمینی الان که میگی میخوای گزارش بدم ؟!!! اون کار قبلیت میدونی شیبه چی بود مثل این بود که یه عابر پیاده ای داره از " توی یه خیابون " رد میشه به یکی که کنار تابلو ایستادن ممنوع داره پارک میکنه بهش بگه اقا اینجا چرا پارک میکنی جرو بحث بشه بعد هم به دعوا خطم بشه این چیو نشون میده ؟که اون عابر پیاده یا خیلی بیکاره از بیکاری نمیدونه چیکار کنه یا اینکه مریضه پلیس راهنمایی رانندگی رو برای صلوات فرستادن توی خیابون ها نزاشتن این فروم رو هم برای منو تو گزاشتن که کارهامونو انجام بدیم بریم نزاشتن بکه عین این پیره زنها پشت پنجره بشینن کشیک بدن کی چیکار میکنه کی چیکار نمیکنه .
بهت بر نخوره ولی من رشتم روانشناسی مطمعنم یه مشکلی داری اگر بچه شمالی حتما بهم سر بزن خوشحال میشم بهت کمک کنم. البته بهت توهین نکردم که گفتم یه مشکلی داری گفتم بیای با هم یه گپی بزنیم . ادرس دقیقو توی پست خوصوصی برات ارسال میکنم /.