آقا اینجا ایرانه .. حالا مثلا اگه یاس بگه نه ..ببخشید شرمنده 2 ماه دیگه صبر کن اونوقت دستت به جایی بند نیست.. بذار حل بشه بعدنقل قول:
آقا اینجا ایرانه .. حالا مثلا اگه یاس بگه نه ..ببخشید شرمنده 2 ماه دیگه صبر کن اونوقت دستت به جایی بند نیست.. بذار حل بشه بعدنقل قول:
نه عزیزم .. نظرات مخالف بیان بشه که بهتره .. اگه دونفر نظرشون فرق کنه با هم باعث میشه مطلب بهتر برررسی بشهنقل قول:
آخه میترسم یهو گرون بشه! ما فقیر بیچاره ها باید از نون شب بزنیم واسه تکنولوژینقل قول:
والله به خدا!!!!:31:
در مورد توهین و این مسائل هم باید بگم که من هیچ وقت راضی نبودم کسی از دستم ناراحت بشه اگر هم بوده ناخواسته بوده ، گفتم که وجدان درد نگیرم:20:
خبر خوش دوستان :دی
دوستان مثل اینکه مشکل حل شد !
متن کامل خبر
HD2 و سیم کارت همراه اول - آخرین خبر رفع مشکل شبکه
با سلام به همه مشتریان عزیز و خریداران مدل HD2
ضمن تشکر مجدد از شما بخاطر خرید آخرین تکنولوژی روز دنیا از شرکت پرشین تله کام ،در پی خبر 1388/09/05 به استحضار تمام خریدارانی که مدل مذکور را خریداری نموده و در هفته گذشته با مشکل دریافت سیگنال ( آنتن ) در برخی از مناطق تهران و کشور در هنگام استفاده از سیم کارت همراه اول (912 و 919) مواجه شده اند میرساند؛ که نرم افزار رفع این مشکل هم اکنون در دفتر خدمات پس از فروش شرکت پرشین تله کام آماده نصب میباشد.
از مشتریان عزیزی که با چنین مشکلی مواجه هستند دعوت میشود تا در اولین فرصت به دفتر خدمات این شرکت به آدرس تهران ، قائم مقام فراهانی پائین تر از میدان شعاع پلاک 90 طبقه اول مراجعه فرمایند.
نصب نرم افزار حدود نیم ساعت زمان خواهد برد . لطفا پیش از مراجعه از اطلاعات ذخیره شده در گوشی خود Backup تهیه فرمائید .
شایان ذکر است که نسخه دیگری از ان نرم افزار ،بعنوان نسخه نهایی که قابل نصب توسط خود کاربران خواهد بود در کمتر از 1 هفته بر روی وب سایت پرشین تله کام قابل دانلود خواهد بود.
مجددا از شکیبایی و همکاری شما کمال امتنان را داریم.
با سپاس - مدیریت بازرگانی پرشین تله کام
کد:http://www.persiantelecom.ir/صفحهاصلی/tabid/36/ctl/Detail/mid/408/ItemID/17/Default.aspx
تا پست من تائید بشه پست حسین اقا بالا اومد که من پستم رو حذف کردم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
همونطور که میدونین در مدل TOUCH HD و چند مدل دیگه، مثلاً موقع مکالمه اگه قلم گوشیو در میاوردی ، برنامه NOTE گوشی اتوماتیک باز میشد و میتونستی تو صفحه مربوط به اون مکالمه یادداشت کنی، که بنظر من امکان جالبی بود.
میخواستم بدونم با توجه به اینکه HD2 قلم نداره، آیا امکان مشابهی داره واسه این کار یا نه؟
ممنونم
نه نترس علی آقا، گرون نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه همون روزهای اول قیمتش چند بود؟
به لطف برخی خریداران آگاه و وقاحت نمایندگیها ، نه فروش متوقف شد و نه قیمت ها به شکل غیر معمولی شکسته شد. بنابراین الان هم که مشکل حل شده دلیلی نداره که گرون بشه.
خوشبختانه مثل اینکه مشکل حل شده...امروز از یاس به من زنگ زدن(قبل از خرید شماره گرفته بودن)گفتن یه رام جدیده که با نصبش مشکل حل میشه.
فردا غروب خبرشو می دم.
خدا را شكر
پس مشكل حل شده
اگه نصبش نيم ساعت ميكشه مطمئنا رامش را عوض ميكنند
اگه رامش رو وبسايت قرار بگيره ديگه حرفي نيست
درسته رامش رو عوض می کنن....یکی از بچه های موبایلستان رفته ریخته می گه درست شده...بذار مشخصاتشو بذاره ببینیم چیه.نقل قول:
ولی به این زودیا تو وبسایت نمی ذارن...حق هم دارن می خوان مطمئن بشن که دوباره خرابکاری نشه.
پرشین تله کام که گفت تا 10 روز دیگه تو سایت می ذاریم واسه دانلود..ولی کی طاقت داره؟؟؟
16 روزه این گوشیو داریم به عنوان آیپاد استفاده می کنیم دیگه کف کردیم.