قيمت انواع مدل هاي PSP رو كه براش بازي توليد ميشه ميشه بگين ؟
ممنون ميشم
قيمت انواع مدل هاي PSP رو كه براش بازي توليد ميشه ميشه بگين ؟
ممنون ميشم
PSP 3000 که کپی خور میشه حدود 250نقل قول:
البته اکثر مغازه ها میگن با فلان مموری فلان UMD فلان فلان ... 300 تومن
یه چیزای اضافی روش میدن که گرون ترمیشه دیگه.البته احتمالا مموری رو خودتون هم نیاز دارید بخرید.که بسته به مقدارش از 20 تومن تا 45 اینا میشه
PSP 3000 که کپی خور نمیشه حدود 160 - 170 تومن میشه ،شاید ارزون تر هم پیدا شه ، قیمت اصلیش ( تو کشورای دیگه ) حدود 150 تومن هست.
PSP 2000 هم خیلی اختلاف قیمتی نداره کپی خورش با همین PSP 3000 البته 20 تومن ارزونتر کپی دایمش
PSP GO هم حدود 260-270 ایناس که کپی خور نمیشه ولی خودش مموری 16GIG داره ، سونی هم قصد داره قیمتشو کمتر کنه یا باهمین قیمت و چندتا بازی مجانی ارایه کنه اینو باید یه کم خبراشو بخونی.یه دسته از بازی ها هم ارزون شده که لیستش هس اینجا
ارزون یعنی 10.000 تومنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=206080&page=58
قيمت ها شديدا نوسان داره الان!نقل قول:
قيمت ها هم تا اون موقع رشد داره ولي نه در حد دوبرابر.اليت قيمتش ممكنه تا 450 هم بهر.
نقل قول:نقل قول:این قد حرف گرون شدن رو زدید که من دیشب خواب دیدم که به بابام گفتم که زود پول بده که PS3 داره گرون میشه:31:نقل قول:
ولی واقعا گرونتر میشه،همون طور که قبل عید اسلیم120 قیمتش 320-340 بود و الان زیر 370 نیس اصلا.
من با Hunter Lord هم خیلی موافقم شما الان کنسول رو بگیرین ولی تا کنکور کاری بش نداشته باشین،این جوری خیلی عاقلانه تره
چرا الکی الکی 40-50 تومن گرون تر بگیرین
بر و بچز، الان هارد 120 جُدا چند شده؟
یدونه آرکید بخریم با یدونه هاد 120 به صرفه تره، نه؟
نقل قول:
منو 1 دقیقه بابام ولم کنه پیاده تا فتحی رفتم و یک عدد الایت شاخ گرفتمو گفتم فلانه کنکور :31: بعد شما میگید کنسلو بگیرمو بزارم گوشه خونه بهش دست نزنم!!؟ جونه ما بیخیال:19: فعلا که بابام منو به تخت بسته
حالا احتمالش نیست اواخر مرداد ماه همین 330-350 باشه ؟
قربون همتون من می خوام بعد از کنکورم کنسول بگیرم لازم به ذکر هست که در مورد هیچ کدوم هم هیچی نمی دونمو یه دستگاهی هم می خوام که اذییتم نکنه حالا منو راهنمایی کنید(اصلا و ابدا به قول دایی در مورد فرق ps3 xbox360 نمیدونم)
سلام دوست عزیز.نقل قول:
ببین شما اگه PS3 بخری چون که بازیاش کپی نمیشن باید اصلشو بخری. یعنی برای هر بازی حدود 50 تا 70 هزار تومن باید پیاده شی.
البته اینم بگم که میتونی بازیت رو با یه بازی دیگه عوض کنی و فوقش مثلا 10 تومن سر بدی.
اما XboX بازیاش کپی هست و با 4 - 5 هزار تومن میتونی هر بازی رو بخری.
حالا اگه با قیمت بالای بازی مشکل نداری PS3 بخر و در غیر اینصورت XboX.
البته تو هر کنسول یه سری بازی انحصاری هست که خوب بعضی ها فقط به خاطر این بازی های انحصاری اون کنسول رو میخرن!
مثل خودم که برای Little Big Planet و Uncharted پلی استیشن خریدم. :دی
داداش ممنون از راهنماییت منم می خوام فقط یه pes v fifa بزنم و نهایتا call of duty بزنم .بعد شنیدم که خود xbox مدل های مختلفی داره قیمتاش چه فرقی می کنه امکاناتش چه فرقی می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
XboX اگه می خوای الیت از همه بهتره که قیمتش رو دوستان تو پست های قبلی گفتن.
اما امکاناتش رو نمی دونم چه فرقی دارن.
پس با این حساب که شما گفتی یه XboX بخر حالشو ببر.