گیرباکسشون خوبه ولی خیلی نرم نیست مثل L90 اما وقتی گرم بشه با اشاره کوچیک جا میره .نقل قول:
Printable View
گیرباکسشون خوبه ولی خیلی نرم نیست مثل L90 اما وقتی گرم بشه با اشاره کوچیک جا میره .نقل قول:
کاملا درستهنقل قول:
هیچی به ال 90 نمیرسه انصافا گیربکسش
سلام
دوستان این رانای ما وقتی میخواد راه بیافته اگه بهش گاز زیاد ندی حود 1.5 یا 2 خاموش میشه مخصوصا تو سربالایی ها که خیلی دیگه باید گاز بدی
به نظرتون مشکلش چیه؟
بردیم نمایندگی گفتن احتمالا کلاچش مشکل داره و انگار ماشین یه دفه راه میافته یعنی کللاچ یه دفه عمل میکنه، و چون برقیه ممکنه مشکلش این باشه
نظر شما چیه؟؟؟
ممنون
مگه کلاچ رانا برقیه?نقل قول:
Sent from my MT15i using Tapatalk
نمیدنم والا!!!نقل قول:
به من که اینو گفت منم تعجب کردم
حالا مال شما چجوریه اقا سجاد؟ این مشکل ماشین ماست یا مال شما هم همینه؟ چقدر باید گاز بدی راه بیافته؟ ایا خاموش میکنی بعضی وقتا اگه گاز کم بدی؟
من اوایل این مشکل رو داشتم باش . شاید به کلاچش عادت نداشتم علت رو نمیدونم. ولی الان نه . حتی ماشین زو که میخوام از پارکینگ درارم اصلا گاز نمیدم یه خورده پارو از رو کلاج بر میدارم خود ماشین بدونه که من گاز بدم میره. حتی با دور موتور یک و یه خورده زیر یک هم من ماشین رپ توترافیک و خیابوتهای صاف راه میبرم. به نظرم هنوز به کلاچش عادت نکردی زیاد حساس نباش به مرور درست میشه. البته تو سربالایی های شدید منم تقریبا زیاد گاز میدم تا ماشین حرکت کنه. ولی به 2 نمیرسه دور موتورنقل قول:
پس ظاهرا طبیعیه
آخه میدونی مشکل اینه که خرابم باشه نمایندگی لعنتی نمیفهمن
پس باهاش باید کنار بیایم
ممنون آقا سجاد
Sent from my LT30p using Tapatalk
.من ماشینم مدل 91 هست جزو اولین سری هایی که از کارخونه گرفتم. جالب اینه که تمام مشکلاتی که دوستان میگن رو من فقط تا یه ماه پس از تحویل ماشین از کارخونه داشتم و بدونه اینکه کاری کنم تو این یه سال همشون درست شده _ الان ماشینم هیچ مشکلی نداره و من واقعا ازش راضیم. فقط یه تجربه که تو این چند روز که هوا خیلی سرد بود اومد دستم اینه که وقتی هوا اینطوری خیلی سرد میشه ماشین اولش که روشنش میکنی دنده هاش خوب جا نمیره ولی یه ده دقیقه ای که بگذره درست میشه و دوباره عین اولش نرمه نرم میشهنقل قول:
سلام
من چند روزه دیگه دقیقا یک sسال میشه که رانا دارم.
و انصافا خوب بوده.جدای از حرفهایی ک بعضی ها در مورد خودروهای ایرانی میزنند.ولی به نظر من در این رنج قیمت بهترین گزینه هست.
من قبل از رانا اس دی وی هشت-ال نود داشتم انصافا رانا خیلی بهتر بود برام ..
از نکات مثبتش میشه به ترمز های واقعا خوبش اشاره کرد که میتونم بگم در یکی دو مورد اگر ماشین دیگه ای بود معلوم نبود من الان کجا بودم !!
یه چیز دیگه ای هم ک در مورد ماشین به نظر من مهم هست دو ایربگ بودن هست.چون واقعا اتفاق یک بار میافته ...
من شتابش رو با ال نود و پارس که درگ گذاشتم ازشون جلو بود ...
از نظر طراحی هم خصوصا چراغ های جلوش خیلی قشنگه.
به نظر من رانا با رینگ که بنظر من 5 پر بهتر هست قیافه ماشینو خیلی قشنگ میکنه ...
و توی رنگ ها هم خاکستریش بهش میاد ...
آره دوستان منم نگفتم ماشین بدیه که
فقط یه خورده داره بد قلقی میکنه
اولش که واترپمپش آب میداد عوض کردن
بعدش در سوپاپیش روغن میده قراره عوض کنیم
یه چراغ ش جلو سوخته بود عوض کردم
الانم که صفحه کلاچش ظاهرا ایراد داره
نمیدونم والا از دست این شرکت های داخلی با این کیفیت ساخت دارم دیوونه میشم
حالا از کیفیت کم داشیورد و رو دری ها بگذریم ولی به هر حال هر چی پول بدی اش میخوری:-(
ولی خدا که حالا به قول شما بعد یه سال درست شه
ولی یه نظرم ال 90 تو ایران از همه بهتره تو این رنج
Sent from my LT30p using Tapatalk