هی باید بری باهاش صحبت کنی. بعد خودش بهت میگه یک زمانی که اوضاع اروم شد صدات میکنه. البته باید بهت وفادار باشه. قبل از انجام مرحله اخر رومانس میکنید:10:نقل قول:
Printable View
هی باید بری باهاش صحبت کنی. بعد خودش بهت میگه یک زمانی که اوضاع اروم شد صدات میکنه. البته باید بهت وفادار باشه. قبل از انجام مرحله اخر رومانس میکنید:10:نقل قول:
این مرحله حکک کردن securety چطوری باید انجام بدم؟ همین که تو ilum باید انجام بدم؟؟ نمی دونم باید کجا برم؟ فعلا مرحله omega4 رو رفتم تا بعدش اینو برم. راستی جک و tally و thane از گروهم در مرحله آخر فعلا مردند خواستم بدونم اون دختر بانمکه اسمش ( kelly ) می تونم نجاتش بدم؟ آخه فکر کنم دزدیده شده
lکدوم مرحله؟ همونی که لیارا بهت میده؟ کلی زنده میمونه اره. همه که مردن تو بازی شما:31:نقل قول:
همون مرحله تو ilum که فکر کنم باید یه چند تا سیستم رو ح.ک کرد ( امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید آخه این سایت نمی دونم چرا نمیذاره راحت بنویسم >>> ههک )نقل قول:
تا حالا اونایی که گفتم مردند ولی عشقم میراندا زنده است و به شخصه ازش محافظت میکنم :31: تازه باهاش رومانس هم داشتم:40: و اگه خدا بهمون عجل بده میخوام بعد از مرحله آخر بگیرمش:10:
چند تا کامپیوتر هست که رو دیوارن اگه بری پیششون ه-ک میاد باید ه-ک کنی و بری کنار اون کامپوتر های کنار دیوارا که با متر نشون میده و اطلاعات رو بریزی توشون(کمی ناقص بود ببخشید بازی یادم رفته )نقل قول:
مرسی بابت راهنماییت اما من تو اون منطقه بزرگ چطوری اون کامپیوتر ها رو پیدا کنم؟ یادت نیست تقریبا کجا بودن؟
ببين همون نزديكشن...نقل قول:
اين طرف ميزني ميري اون ور هك ميكني...
محيطشم خيلي بزرگ نيستا....
تازه بهت با يه شماره معكوس ميزان فاصله ات رو نشون ميده...
اگه بازم مشكلي بود بگو ...:46:
اقا روانی بود یعنی بازی بمب:8::8::18: البته یکشو میگما !!! خوب اقا سیوای یکش کجاست من برم وردارم واسه 2 ؟اقا فقط من با شلی بودم تو قبلیه حالا انتقال بدم بازم اشلی هست ؟ دیگه نمیخوامش اخه این دختر جدیده خوشکلتره :d
مگه خودتون يكش رو نرفتيد؟؟؟نقل قول:
اينجا بريد بگرديد پيدا ميكنيد...
کد:http://www.masseffectsaves.com/import.php
چرا بابا خودم رفتم دیگه :8: کدوم شاخرو باید نگه دارم واسه 2ش ؟ در ضمن من تو یکش با اشلی رومنس داشتم حالا تو 2 شم میشه ادامه بدم ؟:10: :31: بعد میتونم با این دختر جدیده بریزم رو هم اخه این خوشکاتره :8::31::27:نقل قول: