با تشکر از پوریا جووون.....:40:
دکمه وسط آرینا رو باید چند ثانیه نگه دارید تا مالتی تسکرش بیاد...نقل قول:
خب چجور میشه؟
مگه این گوشی هم دکمه منو داره؟
با تشکر از پوریا جووون.....:40:
دکمه وسط آرینا رو باید چند ثانیه نگه دارید تا مالتی تسکرش بیاد...نقل قول:
خب چجور میشه؟
مگه این گوشی هم دکمه منو داره؟
براي من كه نميشه هم آهنگ گوش داد هم مثلا با Opera mini وب گردي كرد !! كلا اگر آهنگ در حال اجرا باشه بخوام
برنامه جاوا باز كنم آهنگ Stop ميشه !راه حلي نداره ؟
چرا اتفاقا داره !
شما اول وارد برنامه جاوا میشی بعدش مالتی تسک رو اجرا میکنی ، روی آیکون Music کلیک میکنی ، بعد از اینکه ارور داد ( Cannot Execute ) دوباره مالتی تسک رو اجرا میکنی روی آیکون Games & Applications کلیک کن ، به لیست برنامه ها بر میگردی ، روی Folder Up ... ) کلیک کنید دوباره به محیط برنامه جاوا بر میگردید ، حالا دوباره مالتی تسک رو اجرا کنین و Music رو انتخاب کنین و آهنگی که میخواین رو انتخاب کنین و پخش کنین ، بعدش از داخل موزیک پلیر آیکون Return یا فلش بازگشت رو لمس کنین تا به محیط جاوا برگردید ، الان هم آهنگ پخش میشه هم برنامه جاوا در حال اجرا هست .
سلام دوستان.من یه گوشی km900 ارنا برای خرید در نظر گرفتم
اما چند چیزش برام سواله.
1 اینکه گوشی مشکل کندی نداره؟
2 اینکه من گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر و میام اینترنت واسه همین سرعت edge گوشی برام مهمه. توی هر سایتی میرم جلوی edge این گوشی نوشته class10 اما گوشیه های نوکیا مثلا 5800 نوشته class 32. آیا این قضیه باعث کند تر شدن سرعت نت در مقابل گوشیه های دیگست؟ اگه آره چقدر؟ و اصلا با این سرعتی که ایرانسل و همراه اول اینترنت میدن قایل درنظر گرفتنه؟
ممنون دوستان
شما اگه تونستید برای خرید این گوشی رو آکبند پیدا کنید بخرید ، فعلا تو بازار نیست .
در مورد مشکل کند بودن ، به نظر من چون پردازنده گرافیکی مجزا از پردازنده اصلی داره توی UI و کار کردن با منوها مشکل کندی ندارید .
بله.اکبند پیدا کردم.راجع به سرعت edge ش چی؟ شما خبر ندارین؟
من که ایرانسل روی خود گوشی استفاده کردم سرعت خوبی داشت
قیمتی که پیدا کردید چند هست ؟
215 گوشی چند روز فقط کار کرده.آشناست.پلاستیک lcd و پشتشم که رو آرم و دوربینه هنوز هست.اینو خرید بعد میخواست یه گوشی دیگه هم بگیره.یه 2 سیم کارته ی خوب دید تصمیم گرفت بفروشش.
شما دانلودت با ایرانسل چقدر بود سرعتش؟
215 ؟؟ اگه با گارانتی باشه میصرفه ، آرنا خودم تمیز تمیز بود فقط بدون گارانتی ، کابل TV هم داشت خریدم 160 .
من با خود گوشی وب گردی میکردم سرعت نسبتا خوبی داشت ، به کامپیوتر وصل نکردم .
ولی در مورد خود گوشی ، با این قیمت و امکانات بهتر از این پیدا نمیکنید ، تازه با این استایل و طراحی و کیفیت ساخت .
الان اگه اکبندش پیدا شه چه قیمته؟