چی هست این استرس بار؟! چند هست؟نقل قول:
Printable View
چی هست این استرس بار؟! چند هست؟نقل قول:
استرس بار (ميله تعادل)نقل قول:
استرس بار به میله ای گفته میشه که در قسمت جلو دو سر کمک فنرها رو به هم وصل می کنه!این قطعه با مارک اچ پی دزاین که یکی از بهترینهای بازار هست قیمتی در حدود ۷۰ هزار تومن داره!
خب حالا می گید به چه دردی می خوره؟
این میله باعث میشه تعادل ماشین در سر پیچ ها و همچنین خارج شدن از پیچها حفظ بشه!
همچنین باعث میشه تا ضربه در یک چرخ به کل ماشین منتقل بشه و اون چرخ آسیب نبینه!
به شکل زیر توجه کنید:
مزایای استرس بار (میله تعادل):
- استرس بار پایداری اتومبیل را در سرعت های بالا حفظ می کند.
- ضربه وارده به یک چرخ را در کل سیستم تعلیق تقسیم می کند و در نتیجه فشار ضربه کاهش و طول عمر قطعات جلوبندی افزایش می یابد.
- اتومبیلی که استرس بار نداشته باشد به علت داشتن رینگ و لاستیک بزرگ به مرور زمان ضربه وارده به چرخ اتاقک کمکها را از بالا به هم نزدیک می کند و اتومبیل در سرعت بالا گیج می شود.
- بستن استرس بار حالت کمبود یک ضلع مربع را تکمیل می کند.
- استرس بار در پیچ ها تعادل ماشین را حفظ می کند و اتومبیل را بعد از پیچ زودتر از یک ماشین بدون استرس بار به حالت تعادل می رساند و در نتیجه اتومبیل با زمان کمتری طول پیچ را طی می کند.
- به علت نیروی گریز از مرکز اتومبیل در پیچ ها به بیرون پیچ پرتاب می شود اما اتومبیلی که استرس بار داشته باشد در پیچ ها تعادل بهتری دارد و کمتر از مسیر پیچ خارج می شود.
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
یادم رفت بگم نصب استرسبار فقط باید توسط افراد با تجربه انجام بشه چون در غیر اینصورت اثر معکوس داشته و باعث به فنا رفتن جلوبندی میشه
اینم یه عکس که بچه ها توی گالری عکس خودروها گذاشتن روی 405 نصب کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا باید خرید و اینکه متخصصش کیه که باید نصب کنه؟
جلو بندی؟
بعد اینکه مارکهای دیگه ای هم داره و بهترینشون کدومه؟
از مراکز معتبر تیونینگ بهتره خریداری و توسط خودشون نصب بشه (تبلیغ وآدرس این مراکز داخل مجله ماشین هست)مارکهای زیادی داره ولی اچ پی دیزاین یکی از بهترینهاست
از یه کاربر با سابقه ای مثل شما بعید بود این نوع سوال در یک تاپیک بی مورد :18:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغهای غقب ماشین ما از این گنده هاس
بخوام اسپورت کنم و مثل lx کنم باید کاپوت عوض بشه ؟ یا اندازه اش میشه ؟
هزینه اش چقدر میشه ؟
درب صندوق عوض نمیشه.نقل قول:
چراغ ها رو باز میکنن و جاش چراغ LX نصب میکنن.
بعد اون قسمت خالی رو با فلاپ پر میکنن.
از نمایندگی های ایساکو بپرسین براتون انجام میدن
فلاپ چیه؟اونوقت از ظاهر کسی نمیتونه بفهمه se هست یا lx?نقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی این تغییر که انجام میشه به طرح چراغ سمند SE ربطی نداره.
طرح چراغ خط عقب سمند SE فرق داره
زمانی که چراغ های خطر عقب LX رو نصب میکنن جای چراغ های سمند معمولی
یه قسمتی از پایین چراخ جاش خالی میمونه که معمولا با یک قطعه پلاستیکی
پوشیده میشه که فلاپ هم بهش میگن.
نقل قول:
شما که ميخاي عوض کني من پيشنهادم چراغ هاي اس اي هست (چون خودم از مدل ال ايکس خوشم نمياد)(آخه ماشين به اين بزرگي ورداشتن يه چراغ فسقلي کردن اون تو)
چراغ فکر کنم 80 تومن باشه ولي يه تفاوت داره بايد پليت پلاک رو هم عوض کني (قسمتي که پلاک روش سوار ميشه)
کار خيلي سختي نيست خودت هم ميتوني . پيچاش از تو صندوق معلومه يه قسمت خيلي کوچيکش هم رفته زير دکمه صندوق عقب بايد با احتياط بکشيش بيرون
عاشق فرم چراغ اس ايم (مخصوصا اون انحناي عجيبش) ولي پــــــــــــــــــول ندارم
در مورد چراغ ال ايکس هم آمادشو ميتوني بيرون بخري (اون تيکه پايين چراغ تو هر رنگي که ماشينت باشه هست حتي سبز تاکسي) اونم بايد همين حدود هاي 80 . 90 تومن باشه تازه ال اي ديش
ولي بازم معلوم ميشه مگر اينکه خودت يه دس بالا بزني و اون فاصله بين چراغ و پليت پلاک رو با يه برچسبي چيزي پر کني
يه سر به خيابون ملت بزني خودت دستت مياد چجورياس
در مورد استرس بار شنيده بودم ولي نديده بودم ممنون از عکس
بايد چيز جالبي باشه مخصوصا واسه سمند که مشکل جلوبندي داره
------------------------------------------
ويرايش : اون تيکه خيابون ملت واسه بچه هاي تهرانه الان متوجه شدم محل سکونت شما گيلانه بايد به فاميلاتون بگي :thumbsup: