برای چه دستگاه اپدیت را نمی پذیرد
برای چه دستگاه اپدیت را نمی پذیرد
فرق این دو در چیه ؟
2.0.12611.0
2.0.12416.0
تو داشبورد جدید تم جدید هم داره ؟
اولیه جدیدتر هست.نقل قول:
الان جدیدترین 12625 هست که لینکش را در صفحه قبل گذاشتم..
خیر نداره، باید با پوینت بخرین.
موفق باشید
سلام
من يك xbox 360 250 گيگ از دبي خرديم الان بازي خرديم ولي نميتونم بازي كنم
فقط بازي هايي كه داخل خودش هست ميتونم بازي كنم ميشه راهنمايي كنيد ممنون :46:
مبارکه
حتما کپی خور نکردی و بازی کپی گذاشتی توش. چند گرفتی؟
من يه Elit خريدم و خودم روش اون فريم وير كه صفحه سفيد ميشه رو ريخنم و داره كار ميكنه...
ولي يكي از فروشنده ها ميگه خرابش كردي يه سال ديگه ميسوزه يه قطعه سخت افزاري بايد نصب كني ban ميشي اينطوري من ترسيدم چيكار كنم!؟ تورو خدا كمك كنيد....
چه طوري كپي خورش كنم كه بازي هاي 3هزارتوناني روش اجرابشه :31: راستي اپديت هم بايد بكنم ؟نقل قول:
يك جا بردم چند وقت پيش گفت كپي و اپديتش نيومده اگر باشه از اين الكي هاهستش يك قطعه از دستگاه را در ميان چند ساعت كار ميكنه بعد ديگه كار نمي كنه
يكي دو هفته پيش بردم
بدبختي بابا يكي اينو هك كنه اپديت را بزاره من پول خرديد بازي هاي اصل را ندارمم
راستي قيمتشون اينجا چنده من از دبي 400هزار تومان خرديم :31:
شما اپديت و كپيش را دارين حجمش زياده يا كمه چه طوري بايد نصبش كنم ؟ راهنمايي كامل مي خوام
سليم 250 'gig
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:نقل قول:
عجب جکی بوده اون فروشنده !!!:31:
احتمالا ایشون X360 رو با PS2 اشتباه گرفته!
دوست عزیز اگه بازیهای جدید بدون مشکل اجرا میشن شما آپدیت رو به درستی انجام دادین ( البته من نفهمیدم منظورتون آپدیت درایو هست یا داشبورد!).
بن نشدن هم یه سری اصول داره که اگه اونهارو رعایت کنید احتمال بن شدنتون خیلی کم میشه!
salam
بازیهایی که جایزه میدن منظورم avatar awards هستو دیگه نمیشه تو این آپدیت جدیده رو آواتارمون بذاریم
آپدیت داشبورد کینکتو که ریختم و بازیه red dead redemption و که بازی کردم یه جایزه بهم داد که نتونستم تو آواتارم استفادش کنم
چراااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم والا ولی فایل 99 مگی بود صفحه اصلی هم از سبز پشت سر هم تبدیل به سفید شده که کنار هم رد میشن...نقل قول:
خوب این اصول رو کجا میشه گیر اورد!؟