خب مثل اينكه قراره من ديگه اين بازي رو بازي نكنم چون بد جوري تو اين مرحلش گير افتادم.
نميدونم چطوره هيچ كدومتون نميدونه
Printable View
خب مثل اينكه قراره من ديگه اين بازي رو بازي نكنم چون بد جوري تو اين مرحلش گير افتادم.
نميدونم چطوره هيچ كدومتون نميدونه
کاش بازی نصب بود سیوت رو میدادی برات یه جوری رد میکردم آدم ندید نمیتونه بگهنقل قول:
از اونجایی که به gta sa علاقه دارم این بازی رو می گیرم.نقل قول:
ولی واااااااااای به حالت اگه بازی ... باشه ، با همون چاقوی کراوزر گردنتو می زنم :31:
(شوخی بود ، خیلی آقایی):10:
نگران نباش مطمئنم خوشت میادبخصوص وقتی بری با پولات اسلحه بخری دیگه معتاد میشینقل قول:
من هم همونجا گیر افتادم. همونجا که در ها بسته هست و هیچ مرحله ی دیگه ای نیست و یه اتاقک هم هست که توش سه نفر نشستن ...:27:نقل قول:
سلام دوستان
کسی راهنمای کامل این بازی رو نداره ؟
عزیز راهنما نمیخواد بازی از این راحت تر دیگه چی می خوای کلا ماموریت انجام میدی پول در میاری میری اسلحه میخری من نمیدونم این دوستای خوب ما کجای بازی گیر کردند سیوتون رو آپلود کنید رد کنم براتوننقل قول:
دوستان تو فار کرای چیزی به نام نانو سوییت هست(لباس جنگی کرایسس) ، تفنگاش فرق زیادی دارند.
البته من هنوز نگرفتمش
بازی جالبی قلقش داره میاد دستم ! فقط این پیدا کردن مسیر تا رسیدن به مرحله یه خورده سخته . هی دائم باید نشه رو بیاری هی ببری !
من که گفتم اگه بازی کنید کم کم می بینید چه بازی محشریه در ضمن معلومه که به نقشه نیاز پیدا میکنیم همش جنگل و کوه و دشت سان آنریاس نیست که از هر جا بری برسینقل قول: