سلام آنتی ویروس online armor که فایروالش دومین فایروال دنیاست چطوریه؟ میصرفه از آنتی ویروسش که در نسخه ++ داره استفاده کرد؟
سلام آنتی ویروس online armor که فایروالش دومین فایروال دنیاست چطوریه؟ میصرفه از آنتی ویروسش که در نسخه ++ داره استفاده کرد؟
دوستان به نظرتون AVAST INTERNET SECURITY 5 سبکتر از KIS2010 نیست؟
ایا میشه به AVAST به عنوان یه محصول سبک و قدرتمند اطمینان کرد؟
ایا AVAST قابلیت بک اپ گیری از دیتا بیسش رو داره؟
ممنونم
سلام
اقا من ویندوز رو عوض کردم و الان 3 روزه فایلی رو باز نکردم چون سیتمم وحشتناک ویروس داره.
حالا میخوام یه انتی ویروس و فایروال و خلاصه یه چیز کاملو بخرم که دیگه خیالم از همه چیز راحت باشه
اپدیت شدنش هم چون دیال اپ دارم راحت باشه ( البته شاید تا ماه دیگه DSL بخرم)
خلاصه تا حالا 10 تومن پول این سی دی ها و نرم افزار های کرکی و چیزی رو دادم یه چیز پدر مادر دار در سطح زیر خط فقر میخوام:31:
یه چیز که هی زود به زود نخوای پچ وکرک و .. اینا بکنی
خلاصه یه بسته امنیتی توپ این بسته های امنتیی تو پی سی شاپ ( همینجا) چطوره؟
در مورد محصول Avast هر سوالي داريد لطفا در تاپيك اختصاصي Avast مطرح نماييد.نقل قول:
با توجه به شرايط شما متاسفانه چنين چيزي شايد پيدا نشه.نقل قول:
از طرف ديگه دوست عزيز اين تاپيك صرفا به مباحث تخصصي مقايسه آنتي ويروسها ميپردازه.
سلام
کدمشون امنیت بهتری دارن
KIS 2010 یا اویرا پرمیوم سکورتی 2010
مشخصات سیستم بالاست
ویندوز 7 هست
ملاک امنیت هست که کدومشون بهتر اینترنت رو سکیور میکنن و پی ام ها رو چک میکنن و فعالیت های مخرب رو زیر نظر دارن
کسی نظری نداره؟نقل قول:
این که دیگه معلومه امنیتی که کاسپر ایجاد میکنه هیچ انتی ویروسی نمیتونه ایجاد کنه
نقل قول:شما اگر نگاهي به نتايج تستها كنيد ميتونيد قدرت آنتي ويروس و فايروال هر دو محصول را مشاهده و خودتون براحتي تصميم گيري كنيد.لازم به ذكره كه فايروال اينترنت سكيوريتي كاسپر يكي از قدرتمندتريم فايروالهاست(بر اساس نتايج تستهاي معتبر).نقل قول:
با سلام به همه دوستان
یه سئوال و یه درخواست
اول اینکه مقایسه آنتی ویروسها چند بار درسال انجام میشود ، و اگه جدیدا انجام شده ، اساتید محترم لطف بفرمایید توی فروم بزارین .
ممنون از لطفتون
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
مراحل کاری یکی از معتبرترین مراکز تست رو در پست زیر ببینید :نقل قول:
جدیدترین تست این مرکز هم ماه آینده میلادی منتشر میشه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3646060&postcount=872
نتایج تست سال گذشته هم در پست اول این تاپیک موجود هست.