واسه ما هم اینطوری شده بود فن اش خراب بود رگلاتور یا تو همین مایه های فن اش خراب بود که عوض اش کردن درست شد:20:نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه آپ آب ماشین بعضی وقت یعدفه میره بالا بعد دوباره میاد سر جاش .ممنون می سم راهنمایی بفرماید .
Printable View
واسه ما هم اینطوری شده بود فن اش خراب بود رگلاتور یا تو همین مایه های فن اش خراب بود که عوض اش کردن درست شد:20:نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه آپ آب ماشین بعضی وقت یعدفه میره بالا بعد دوباره میاد سر جاش .ممنون می سم راهنمایی بفرماید .
سلامنقل قول:
طبق اطلاعاتی که بنده در نت خوندم , استِپر موتور کار همون ساسات در ماشینهای قدیمی رو انجام میده .
یعنی به طور اتوماتیک و از طریق اطلاعاتی که از کامپیوتر بهش میرسه باعث میشه موتور با سوخت زیاد روشن بشه و با گرم شدن موتور یعنی حدود 20 ثانیه در هوای معمولی , خاموش میشه .
حالا اگر مشکلی داشته باشه خاموش نمیشه و درست مثل این هست که ساسات همیشه کشیده شده باشه .
فکر کنم با یک آزمایش ساده میشه کارش رو چک کرد .
فیشش رو بکشید تا از کار بیافته , باید لرزش از بین بره سریعا .
اگر نتیجه ی این آزمایش منفی بود , پس استپر سالمه .
=============================
اگر تو حرکت یکدفعه حرارت میره بالا و میاد پایین , ترموستات خرابه .
اگر تو ترافیک و ایستادن میره بالا , احتمالا آب رادیات کم هست . تانک ذخیره رو چک کنین اگر خالیه تا حد لازم کولانت بریزین توش .
فقط کولانت . آب معمولی و فیلتر شده و مقطر بلایِ جانِ رادیات و واترپمپ و شبلنگها و موتور و .سرسیلندر و ترموستاته .
امروز کویلش را عوض کردیم عین ساعت کار میکنه و الحمدالله دیکه صدای انفجار نمیده.نقل قول:
خیلی ممنون از دوستانیکه راهنمایی کردن.:41::41::41::41::41::41::41:
سلام
دوستانی که مشکلی برایِ ماشینشون پیش میاد و اینجا مطرحش میکنند , بعداً که مشکلشون حل میشه لطف کنند حتماً اینجا بنویسند که مشکل چطور حل شد تا ما هم از تجربشون استفاده کنیم مثل دوستِ خوبمون آقا mohsenjxj كه لطف كردند مشکل و حل رو به اطلاع همه رسوندند .
دستشون سلامت
:11:
:10:
سلامنقل قول:
ممنون که جواب دادید
ببخشید میشه بگید این استپر کجا هستش وچه شکلی داره تا بتونم این کار رو بکنم .
در مورد آپر هم اره توی حرکت یکدفعه میره بالا و بعد فوری یا چند دقیقه طول میکشه میاد پایین
نقل قول:
نوشته شده توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
سلام
طبق اطلاعاتی که بنده در نت خوندم , استِپر موتور کار همون ساسات در ماشینهای قدیمی رو انجام میده .
یعنی به طور اتوماتیک و از طریق اطلاعاتی که از کامپیوتر بهش میرسه باعث میشه موتور با سوخت زیاد روشن بشه و با گرم شدن موتور یعنی حدود 20 ثانیه در هوای معمولی , خاموش میشه .
حالا اگر مشکلی داشته باشه خاموش نمیشه و درست مثل این هست که ساسات همیشه کشیده شده باشه .
فکر کنم با یک آزمایش ساده میشه کارش رو چک کرد .
فیشش رو بکشید تا از کار بیافته , باید لرزش از بین بره سریعا .
اگر نتیجه ی این آزمایش منفی بود , پس استپر سالمه .
=============================
اگر تو حرکت یکدفعه حرارت میره بالا و میاد پایین , ترموستات خرابه .
اگر تو ترافیک و ایستادن میره بالا , احتمالا آب رادیات کم هست . تانک ذخیره رو چک کنین اگر خالیه تا حد لازم کولانت بریزین توش .
فقط کولانت . آب معمولی و فیلتر شده و مقطر بلایِ جانِ رادیات و واترپمپ و شبلنگها و موتور و .سرسیلندر و ترموستاته .
اين حرفا كدومه ميخاي بسوزونيش مگه درحال كار فيششو بكني
استپر موتور يه همچين قيافه اي داره رو دريچه گازم وصل ميشهنقل قول:
ببخشید میشه بگید این استپر کجا هستش وچه شکلی داره تا بتونم این کار رو بکنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي تستش ماشين خاموش بازش كن درش بيار هواست باشه فشنگش شليك نشه بپره بيرون دو نفري بايد اين كارو
نفر دوم استپر بازو تو دستش ميگيره فشنگم نرم نگه داشته كه نپره بيرون وقتي روشن شد
نفر اوف سويچو باز ميكنه
اگهه استپر از چاش تكون نخورد خرابه
ر استي تميزشم كنيدا :دي بدون كلينر با دسمال كاغذي
هزارتا علت ميتونه داشته باشه از مپ سنسورت بگير تا سيستم برقو و پمپ بنزينت و .....نقل قول:
در مورد آپر هم اره توی حرکت یکدفعه میره بالا و بعد فوری یا چند دقیقه طول میکشه میاد پایین
سلام ؛نقل قول:
دوستان عزیز من هنوز مشکلم حل نشده! راهنمایی لطفاً
206 تیپ 5 دارم مدل 84. از اول دست خودم بوده و مصرف اون توی جاده حتا در سرعت 140 و جاده های کوهستانی هم زیر 7 بوده (حتی با فیلتر کثیف). حدود یک ماهی هست که مصرفش به 8 رسیده. علت چیه؟!!
دیسک و صفحه هم مشکلی نداره چون شتابش حرف نداره.
شمع رو هم به توصیه مکانیک عوض کردم فایده ای نداشت!
میگن سوزن انژکتورتو بشور!! ربط داره واقعا؟!! علتش چی میتونه باشه؟!
به نظر شما نشتی نداره؟
خودروهاي انژكتوري چنديدن عامل مختلف ميتونند داشته باشند كه باعث بالا رفتن مصرف سوخت اونها ميشه. در اين حالتي كه شما گفتي بيشترين امكان برميگرده به سنسور اكسيژن. البته تميز كردن انژكتورها خوبه و به كارايي موتور اضافه ميكنه( بخصوص كه بنزينها كلا غير استاندارد هستند) اما ارتباطي با مصرف زياد ندارند.نقل قول:
206 تیپ 5 دارم مدل 84........
سنسور اكسيژن را چك كنين..حتي اگر تعميركار گفت سالم هست شما باز هم آزمايش كنين، يك سنسور سالم از ماشين ديگه باز كنين و روي ماشين خودتون ببنديد و تنظيم كنين( با دياك) اگر مشكل حل شد پس نياز به يك سنسور نو داريد
سلام دوستان
بنده یه دوست تو ایران دارم که قطعات ایساکو میفروشه .
یه چند روز رفتم پیشش تو مغازه چیزهایی دیدم که واقعاً تاسف آور هست .
خودِ قطعاتِ ایساکو و نمایندگیهای دیگه کیفیتِ بسیار پایینی داره و فقط کسی که قطعاتِ با کیفیتِ اصلی رو دیده باشه متوجه این تفاوت میشه .
یه مسئله ی دیگه هم هست که حقیقتِ تلخی هست اما باید گفته بشه :
بسیاری از قطعات "عمداً " طوری ساخته شده که زود خراب بشه و بار این کلاهبرداریِ علنی فقط و فقط بر دوش مردم بدبخت هست که چاره ای جز خرید قطعه ندارند .
مثال :
بنده سالهایِ سال هست خارج از ایران زندگی میکنم . هرگز هرگز ندیدم کسی بگه پمپ بنزین ماشینم سوخت !!!!!! .
اما ظرفِ دو سه روزی که در مغازه ی دوستم بودم حدود ده تا پمپ فروخت !!!!! . هر یک 65 هزار تومن !!!!!
کی میتونه ماشینش رو بندازه دور چون پمپ بنزینش سوخته ؟ بیچاره مجبوره بره بخره حتی اگر 100 هزار تومن باشه .
کارخونه ها و نمایندگیها با این کلک دارند سالانه ملیارد ملیارد از مردم میدزدند , مردم هم کاری از دستشون برنمیاد . دولت هم ...
یه عده هم میگن پمپها میسوزه چون بنزینها خرابه !!!!!!
یکی نیست بگه ...... چی بگم که نگفتنش بهتره .
قربانیِ اول و آخر بسیاری از مسائل در ایران فقط مردم بدبخت و بینوا هستند .
چيزي كه شما در مورد وسائل يدكي خودرو( بخصوص ايساكو ) فرموديد دقيقا همينه و من به عنوان يك فروشنده قطعات يدكي خودرو سالهاست كه اين وضعيت را ميبينم. هميشه هم به مشتريان ميگم كه خود شركت ايساكو هيچ توليدي نداره و فقط كارش بسته بندي به نام خودش هست، حالا هر قطعه يا را كه بتونه با نازلترين قيمت بخره و بفروشه اون رو بسته بندي ميكنه و كاري به كيفيت نداره. البته قطعات خوب هم توي اونها پيدا ميشه ولي خيلي خيلي كم و به ندرت. مردم هم متاسفانه گول اين مطلب رو ميخورن كه چون اسم و آرم ايساكو روي بسته بندي هست پس حتما خيلي عاليه! در حاليكه اگر يك كم فكر كنن به اين نتيجه ميرسن كه اگر اين قطعات واقعا مرغوب و مناسب بود، پس چرا كيفيت خودروهاي داخلي كه با همين وسائل ساخته شدن اينهمه بد و پايينه؟؟؟