بله میشهنقل قول:
من که یه دونه از این شارژر های همراه گرفتم بععضی موقع ها ازش استفاده می کنم که کار تبدیل را هم انجام می ده
Printable View
بله میشهنقل قول:
من که یه دونه از این شارژر های همراه گرفتم بععضی موقع ها ازش استفاده می کنم که کار تبدیل را هم انجام می ده
پس این اختلاف ولتاژ چی می شه؟؟؟ بعد یه سوال دیگه وقتی از اون شارژری که گفتین خریدین استفاده می کنید، زود تر شارژ می شه یا دیر تر؟؟؟نقل قول:
اون اختلاف ولتاژ را نمی دونمنقل قول:
اما تو زمان شارژ فرقی نمی کنه همچین
راستی دوستان این شارژر های همراه ضرر که نداره؟؟؟؟
این یکی را یادم رفت
چند روز پیش از این اسپیکر های همراه یکی گرفتم
چند تا سوال درباره اون داشتم
1 - کلا برا گوشی مشکل ایجاد نمی کنه که
2 - صداش را وقتی به گوشی هایی مثل ان 73 و 3250 و 5700 وصل می کنم خیلی زیاده ولی با گوشی خودم کم تره
3 - روش ننوشته که چقدر باید تو شارژ بمونه شما می دونی؟؟
4 - یادم نمیاد؟!!!!
در ضمن 4 تا روش اسپیکر داره و 2 تا تیوتر
گوشیم شارزش تموم شده و شارژر و بقیه بساط گوشیم هم تو شهرستان(رفته بودم مسافرت 2 روزه) جا مونده
وگرنه یه عکس براتون ازش می زاشتم
دو جور شارژر دارهنقل قول:
سلام یه سوال از دوستان!!!
شارژری که روی گوشی بود خیلی کوچک و جدید است!!! در پشت شارژر ولتاژ خروجی رو 5 ولت زده، در حالی که شارژر های قدیمی 3.7 ولت خروجی داشتند!!! حالا سوال اینجاست که آیا می شود با تبدیل های موجود در بازار از شارژرهای قدیمی هم استفاده کرد؟؟
با تشکر!!
يكي مسافرتي كه بزرگه و سريعتر شارژ ميكنه
يكي هم معمولي خودش كه كوچيكه و همون 5 ولت هم خروجيش هستش
فکر می کنم منظور دوستمون فیش (سوکت) این شارژر بود نه حجم شارژرنقل قول:
یعنی چی؟؟؟نقل قول:
خوب پست بیهوده می دی که چی
اگه میشه واضح توضیح بدین
ايشون گفتن شارژرم كوچيكه پشتش هم نوشته فلان خب حالا اگه پشت سوكت ميشه نوشت هر چي شما ميگي درسته. براي تبديل بله منظورشون همونيه كه شما ميگينقل قول:
فکر می کنم منظور دوستمون فیش (سوکت) این شارژر بود نه حجم شارژر
یک مشکل بسیار عجیب برام الآن پیش اومد من هر وقت CD گوشی را نصب میکردم این برنامه ها که باهاش Sms می نوشتم یا Contact درست می کردم دیگه نصب نمی شن ؟؟؟؟
همين ورژن رو نصب مي كردي ؟
اطلاع داريد كه توي نسخه هاي Nseries امكان نوشتن مسيج رو ندارين