نقل قول:
اگه قبول نشید چطور میتونید برید؟
منظورتون دقیقا چیه؟
چی رو بیشتر توضیح بدم؟؟
.
Printable View
نقل قول:
اگه قبول نشید چطور میتونید برید؟
منظورتون دقیقا چیه؟
چی رو بیشتر توضیح بدم؟؟
.
منظورم این پسته :
سرورالدين: داوطلبان كنكور فني ـ حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند
تمام داوطلبان آزمون سراسري 89 كه حتي اساميشان جزو پذيرفتهشدگان نبوده، ميتوانند در مقطع كارداني در مؤسسات غيرانتفاعي تحصيل كنند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي از هم اكنون قبولند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند. محمدحسين سرورالدين، رئيس سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه تمام داوطلبان كنكور89 نيز در دانشگاههاي كشور پذيرش ميشوند، گفت: داوطلباني كه در زمان اعلام نتايج كنكور 89 اسامي آنها جزو پذيرفتهشدگان نبوده نيز ميتوانند به مؤسسات غيرانتفاعي براي ثبتنام مراجعه كنند. وي افزود: داوطلباني كه اسامي آنها در ليست قبوليهاي كنكور89 نبوده است، ميتوانند با مراجعه به دانشگاههاي غيرانتفاعي در مقطع كارداني ادامه تحصيل دهند.
نقل قول:
بله میتونید ادامه تحصیل بدید...
حتی اگه قبول نشدید
دوستان سلام من تو قسمت پاسخگویی سایت سنجش این قضیه موسسات غیر انتفاعی رو پرسیدم گفت حقیقت نداره:18:
بارها در بخش های مختلف خبری گفته شده . حالا سنجش میگه نه؟!!!!!نقل قول:
جالبه!
البته سیستم پاسخگویی اش که عتیقه است هر چی ازش میپرسی جوابش یا بله است یا خیر انگار روبات پشتش نشسته حالا من چیکار کنم از کی باید بپرسم:42:
تماس بگیر::نقل قول:
88802710-021 تا 19
88923595-021
موفق باشید
نتایج چی شدند؟ امروز میاد؟
بله امروز میاد من پرسیدم اینجور جواب داد :داوطلب گرامی: بر اساس پیش بینی های بعمل امده اسامی پذیرفته شدگان نهایی و فهرست معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز تا اخر روز سه شنبه مورخ 4/8/89 از طریق سایت سازمان سنجش قابل دسترسی می باشد. در هر صورت من که قبول نمیشم اون قضیه غیر انتفاعی هم انگار درست نبوده منم هرچی زنگ میزنم جواب نمیده:37:
اینم اخرین خبر در سایت سنجش:
قابل توجه داوطلبان آزمون دورههاي كارداني نظام جديد (آموزشكده هاي فني وحرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال 1389، برای مشاهده اعلام نتایج این آزمون از ساعت 20 چهارم آبان ماه به همین آدرس مراجعه نمایید