من از سایت TSR چند تا موکت و رنگ دیوار دانلود کردم و از طریق Launcher نصب هم کردم اما تو بازی نمیاد!!
چی کار کنم؟
ممنون
Printable View
من از سایت TSR چند تا موکت و رنگ دیوار دانلود کردم و از طریق Launcher نصب هم کردم اما تو بازی نمیاد!!
چی کار کنم؟
ممنون
1.خیلی پیچیده ست اصلا ادم یاد نمی گیره چی کارا هست میشه انجام داد...چطور میشه یاد گرفت؟
2.ددونه هم میتونن بکارن؟
3.تو این سیمز 3ما چطور میتونیم بریم توی محل کارش و ببینیم؟اصلا میشه؟هر کاری می کنم فقط ساختمونه رو می بینم داخلش رو نمیدونم چی کار باید کرد؟یا هر ساختمون دیگه ای؟
4.]چطور میتونه شرکت بخره؟
5.این شهره یزره یکنواخته چیزی نداره چی کار میشه کرد؟
يه شهر ديگه هست كه دوستمون در پس بالا قرار داد.
1- پيچيدگي نداره! شما هر كاري تو سيمز 2 ميكردي الانم هست + نويسندگي از خلاقيت جدا شده و ماهي گيري هم جداشده وحرفه ي جديدي شده.نقل قول:
2 بله منتهي هر دونه درجه ي خاصي از گاردنينگ مي خواد.
3 شما تو ساختمان هاي كاري و فروشگاه ها رو نميتونيد ببينيد.
4-بايد پول كافي داشته باشيد بعد هم روي become a partner كليك كنيد و بقيش رو به سيمزتون بسپريد!
5- چي؟
یه دونه هست اسمش نامعلومه : Unknown Seedنقل قول:
2 بله منتهي هر دونه درجه ي خاصي از گاردنينگ مي خواد.
گاردنینگ 5 میخواد
اون چیه؟
نقل قول:
چی کار کنم؟
ممنون
اون ها دانه هاي معمولي هستن كه در نهايت ميوه ي معمولي هم ميدن.نقل قول:
دانه هايي كه به جاي unknow seed نوشته باشه special دانه هاي ويژه هستن كه خيلي هم كم گير ميان.:10:
دانه ویژه فقط درخت پول هست یا چیزه دیگه ای هم هست؟؟نقل قول:
دانه هايي كه به جاي unknow seed نوشته باشه special دانه هاي ويژه هستن كه خيلي هم كم گير ميان.
جواب بدین!!نقل قول:
من چند تا موکت و رنگ دیوار دانلود کردم و از طریق Launcher نصب هم کردم اما تو بازی نمیاد!!
چی کار کنم؟
ممنون
چی کار کنم؟
پس اخه تو بعضی عکسها داخل محل کار معلومه...
مگه بچه ها نگفتن بازي پچ و مگ وپك نمياره
سلام.دوستان می خواستم ببینم چطور میشه تمام میوه و غذاهایی را که خریده ام همش رو یکجا بریزم تو بخچال ؟ تو صفحات قبل بود ولی زیاد متوجه نشدم ممنون میشم بگید.مرسی.