آره وای فای داره ، P1i ...نقل قول:
میشه بگی چجوری میشه ؟
Printable View
آره وای فای داره ، P1i ...نقل قول:
میشه بگی چجوری میشه ؟
اینجا رو ببین:نقل قول:
کد:http://www.clickonf5.org/tutorial/share-internet-connection-laptop-wifi-devices/8170
برنامه رو دانلود کردم . با گوشی هم به وایرلس لپ تاپ وصل شدم اما نمیتونم هیچ سایتی چیزی رو باز کنم در صورتی که با GPRS خود گوشی به اینترنت دسترسی دارم . توی خود گوشی هم باید تنظیماتی وارد کنم ؟
نمیدونم. من خودم این کارو نکردم تا حالا.نقل قول:
فقط Google سرچ کردم واست.
سلامنقل قول:
تقریبا طبق نوشته انگلیسی انجام دادم
تو نت ورک اسم دو تا لب تاپ نشون داده شد ولی کانکت و شر نشد
چه کنم ؟
کسی برای این مشکل من راه حلی نداره؟نقل قول:
سلام، من 2 تا مشکل دارم موقع شبکه کردن 2 تا کامپیوتر، لطفا راهنمایی کنین. اول اینکه وقتی وایرلس کانکت می کنم حداکثر سرعت 11 مگابیته در صورتی که هردو اداپتر 54 مگابیتی هستن. و اما مشکل اصلی اینکه من چه با کابل و چه وایرلس شبکه می کنم خیلی اذیت می کنه، یعنی همون اول نمیشه و همش باید حی کار رو تکرار کنم تا یهو شانسی بشه. البته در ظاهر کانکت میشن، و وقتی در قسمت my network میرم کامپیوتر دیگه رو می بینم ولی وقتی میخوام داخلش برم ارور میده که البته شرمنده ارورش الان یادم نیست و دسترسی ندارم. و بعضی وقتها هم که درست میشه و فولدر public رو نشون میده، وقتی مثلا درایو دی رو شیر می کنم داخل درایو دی نمیره. من از ویندوز 7 استفاده می کنم و این اتفاقات تاحالا روی چند سیستم برای من تکرار شده. خیلی خیلی ممنونم.
سلام دوستان. من میخوام دوتا کامپیوتر رو با هم شبکه کنم (سیستم خودم و دوستم دوتا خونه اونورتر!:دی )
میخوام راهنمایی کنید که آیا فقط با خریدن کابل شبکه میتوان اینکارو کرد؟
به اینترنت و تلفن و ... نیاز نیست ؟
فقط اطلاعات سخت افزاری میخوام.چی باید بگیرم
نقل قول:
هر دو سیستم باید کارت شبکه ، یا کارت شبکه ی Wireless داشته باشن
اگر کارت شبکه معمولی گرفتید باید یک کابل cross هم براشون تهیه کنید
Set کردن IP هم که دیگه بعدش باید انجام بشن
مرسی دوست عزیز .نقل قول:
هر دو سیستم باید کارت شبکه ، یا کارت شبکه ی Wireless داشته باشن
اگر کارت شبکه معمولی گرفتید باید یک کابل cross هم براشون تهیه کنید
Set کردن IP هم که دیگه بعدش باید انجام بشن
مادر بورد من خودش وردی کابل داره (اگه اشتباه نکنم )
ولی وصلش کردم به مودم ADSL . چون مودمم USB نداره !
باید چیکار کنم
کارت شبکه بگیرم ؟
آیا تبدیل کابل کراس به یو اس بی هست که کابل مودمم رو یو اس بی کنم و بجاش کابل کراس شبکه رو وصل کنم؟ یا حتما باید کارت شبکه بگیرم ؟!
کارت شبکه وایرلس چند قیمته (حدود قیمت)
ممنون از راهنماییتون