سیو مرحله 12
کد:http://cyrusln.persiangig.ir/GAME/SavedGame12.zip
Printable View
سیو مرحله 12
کد:http://cyrusln.persiangig.ir/GAME/SavedGame12.zip
منم بالاخره دارم بازي مي كنمش
اين خيلي نامرديه همون اول بازي با دانته دعوا كني!!!
ولي همون خصوصياتي رو داشت كه ازش انتظار مي رفت
كلا خوشم اومد از بازيش
ولي همچين از قسمت قبلي آسونتر شده
نرو خيلي جلوي اين دانته ي بدبخت قويتره من ناراحتم!!!
دوستان سلام....
یک سوال؟
ببینید موقعی که میری تو قسمت power up و میخوای قدرتهاتو زیاد کنی ....................یه چیز آبی رنگ که یه مبلغی رو کنارش نوشته و شما با توجه به اون میتونی قدرتهاتو زیاد کنی...درسته؟ فهمیدین چی رو میگم ...اون شماره های قرمز رو که بعد از کشتن دشمنا ن اضافه میشه رو نمیگم ها کناریش رو میگم.....گرفتین دیگه؟/؟؟
اونو چه جوری باید زیاد کنم اصلا بر چه مبنایی مقدارش زیاد میشه تا بری قدرت بخری؟
بچه ها لطفا يه كمي در مورد Powe Up برام توضيح بدين
الان تو مرحله 8 اخرش هستم
اصلا ! بزار برسی متوجه میشی که آخر دانته یک چیز دیگس! Nero قوی هست ولی به اندازه دانته باهوش با تجربه و قویتر نیست. :27:نقل قول:
به اونا میگن Proud Souls که در این بازی برخلاف شماره های قبل دیگه Red Orbs به کار Upgrade کردن نمیاد و تو پس از پایان هر مرحله و بستگی به داشتن Ranking آخر بازی بهت میده مثلا اگر A یا S باشی مقدار بیشتری Proud Souls می گیری که تو بیشتر و سریعتر می تونی شخصیتتو Power Up کنی.نقل قول:
دوستان سلام....
یک سوال؟
ببینید موقعی که میری تو قسمت power up و میخوای قدرتهاتو زیاد کنی ....................یه چیز آبی رنگ که یه مبلغی رو کنارش نوشته و شما با توجه به اون میتونی قدرتهاتو زیاد کنی...درسته؟ فهمیدین چی رو میگم ...اون شماره های قرمز رو که بعد از کشتن دشمنا ن اضافه میشه رو نمیگم ها کناریش رو میگم.....گرفتین دیگه؟/؟؟
اونو چه جوری باید زیاد کنم اصلا بر چه مبنایی مقدارش زیاد میشه تا بری قدرت بخری؟
در مرد Power Up خیلی میشه توضیح داد برای دو کاراکتر باید بخونی ببینی هر انتخابت چطوریه و اول کدوم بیشتر به دردت می خوره. اگر مشکل داری تو قسمت Automatic Power Up قسمت Novice یا Variety را انتخاب کن.نقل قول:
بچه ها لطفا يه كمي در مورد Powe Up برام توضيح بدين
الان تو مرحله 8 اخرش هستم
novice چطوریه؟
variety چطوریه؟
دوستان من اول مرحله سوم گير كردم نميدونم چيكار كنم ايا اين بازي درجه سختي نداره انتخواب اول بازي چيه كدوم رو انتخواب كنيم
قصشو تو تایپیک گشتم نبود منم تازه شروع کردم اون دعوای اولش که دانته رو میزنه (البته هرچی میزنه انگار نه انگار دانته هم آخر نمیر :31:) دانته به یه مرده اشاره میکنه و چهره واقعی شو نشون میدهنقل قول:
فک کنم آخر بازی اینا به هم کمک کنن من بازیشو نکردم ولی فک کنم نرو نمیدونه با شیاطین داره همکاری میکنه
عجب سناریویی ساختم من چی میشد اینجوری میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دست نرو خیلی کار رو راحت می کنه مخصوصا تو کشتن غولها .نقل قول:
ولی شمشیر زنی دانته خیلی بهتره ...