نقل قول:
كنسولي كه اينقدر وضعش تو بازار جهانن خرابه كه Sony براي جبران ضرر ناشي از اون
خط توليد Ps2 رو قطع نميكنه
عجب جمله تاریخی گفتی (!) چقدر کارشناس زیاد شده !!!
عزیزم شما میگی سونی بخاطر ضرری که داره رو Ps3 میده هنوز خط تولید Ps2 رو قطع نکرده :31:
جوک خیلی جالبی بود. شما چطور کابر فعال شدید؟ :18:
بزار یه چیزیو برات روشن کنم. PS2 از 11 تا 17 آگوست (یه هفته) فقط تو ژاپن 10,168 و از 2 تا 9 آگوست (بازم یه هفته)
در امریکا 37,502 کنسول فروخته. من فقط دو بازار ژاپن و امریکا رو برات حساب کردم, تو این دو بازار تو یه هفته
PS2 چیزی نزدیک به 50,000 واحد فروش داشته, حالا اگه بازار آسیا و اروپا و استرالیا رو هم حساب کنی به عددی
حدود 100,000 واحد در یک هفته میرسه. یعنی چیزی نزدیک به 400,000 واحد (حالا یه کم بالا پایین) در ماه.
حالا به نظر جنابعالی سونی خر مغزشو گاز گرفته که بخواد خط تولید PS2 رو قطع کنه؟
اگر هم به مایکرو سافت نگاه کردی که دیگه xbox تولید نمی کنه, به خاطر این بود که تو نسل قبل Xbox تبدیل به
یه کنسول تقریبا مرده شده بود.
صد رحمت به بابای سونی, مایکرو سافت در بدو ورود 360 به بازار اعلام کرد کسایی که xbox دارند دیگه هیچ بازی
جدیدی برای کنسولشون نمیاد, پس بهتره سریعا کنسول خودشونو با 360 تعویض کنند و یه تخفیف جزئی هم بگیرند.
حالا سونی داره هنوز از PS2 حمایت می کنه. به نظرت این چه معنی داره؟
نقل قول:
و از اون ور چپ و راست عنوان هاي انحصاري خودش رو داره از دست ميده
فكر نكنم احتياجي به اين طرف داري هاي متعصبانه داشته باشه
آقای کابر فعال (!) از شما بعیده.
اولا که اینجا تایپیک PS3 درسته؟ پس اولا لازم نیست حرفی در مورد 360 و موفقیت هاش زده بشه.
همه جا که اینطوره ولی مثل اینکه اینجا با همه جا فرق داره. !!!
در ثانی این حرف که عنوان های انحصاریشو داره چپ و راست از دست میده حرف فن بویهاست. معنی فن بوی هم
که میدونی؟
ثالثا بنده کی متعصبانه از PS3 حمایت کردم. حالا خوبه گفتم که خرید PS3 چه دردسرهایی داره !!!!
در ضمن باز جای تعجب داره با وجود اینکه من گفتم خودم 360 دارم شما چطور تعصب رو تو پست من کشف کردید.
این دید شما هم بر میگرده به اخلاق قشنگ ما ایرانی ها که هرچی ما خریدیم بهترینه . . . هرکی هم چیزی
گفت متعصبانه داره برخورد میکنه.
نقل قول:
كسي كه 360 رو فقط براي كپي خور بودنش ميخره
بايد بدونه كه حتي يك GAMER معمولي هم نيست چه برسه به
من هنوز دارم کف میکنم که شما چطور کابر فعال شدید ؟؟؟!!!
مثلا شما باید تو این انجمن ملتو بی طرفانه راهنمایی می کنید؟
میشه لطف کنی و جمله ای که من تو پستم ادعا کردم گیمر پرو هستم رو برام نقل قول کن؟
ما که ادعایی بر گیمر بودن نداریم, ولی ربط کپی خور بودن و گیمر بودن مثل ربط گودرز به شقایقه.
در ضمن بزار خدمتت عرض کنم بله من 360 رو برای کپی خور بودنش خریدم.
عاشق PS3 هستم ولی بودجه خرید بازی اورجینال رو ندارم
عاشق PS3 هستم ولی مثل بعضی ها تعصب بیجا ندارم که خودمو آزار بدم, 360 گرفتم دارم باش حال می کنم.
عاشق PS3 هستم و مطمئنم که در آینده فروشش از 360 هم بهتر میشه بنا به 100 دلیل.
عاشق PS3 هستم و هیچ ادعایی بر گیمر بودن ندارم.
نقل قول:
در مورد قيمت هم مگه كله فروش تو ايرانه كه شما دم از كپي بودن ميزنيد
دوست خوبم بزار بازم بگم اینجا تایپیک PS3 و من جواب کسی رو دادم که خودش تو ایران زندگی می کنه
و یحتمل یه جونیه مثل تمام جونای این مملکت آباد, می خواد یه کنسول انتخاب کنه و این سوال رو تو تایپیک
PS3 پرسیده, به نظر تو اصلا براش مهمه که کدوم کنسول تو جهان (جهانی که تمام قوانینش با ایران فرق داره)
چقدر فروخته؟ من حقیقت و براش گفتم و پستم هم متمایل به 360 بود ولی شما تعصب جلو چشماتو گرفته
اصل مطلب پست منو نگرفتی. متاسفم
نقل قول:
خارج از اين كشور هر دو بازي هاشون orig هست
شما هی بیا خارج خارج کن. عزیزم اینجا ایرانه, من , تو یا هر کس دیگه که می خواد کنسول بخره باید فکر شرایط
اینجا باشه نه فروش فلان کنسول در فلان کشور. من مطمئنم 95 درصد ملت توانایی خرید بازی های PS3 رو
ندارن, پس باید برن طرف 360 . این یه حقیقته, حقیقت محض , می خوای قبول کن می خوای نکن.
وقتی بعضی وقتا قیمت بعضی بازی های PS3 تا نزدیک بیشتر از 1.5 برابر هم میره کی جرات می کنه بره طرف
PS3 که حالا شما میای دم از گیمر حرفه ای بودن میزنی.
اگه خودت توانایی خرید داری ولی فن 360 هستی و خودتو گیمر حرفه ای می دونی, فکر نکن که همه مثل خودتنو
هزینه براشون مهم نیست.
نقل قول:
حالا به جايگاهشون بدون تعصب نگاه كنيد لطفا
من که خیلی وقته دارم بی تعصب نگاه می کنم. دلیلشم مشخصه چون من فقط حقیقتو میگم.
اگه تعصب داشتم حاضر نمیشدم 360 بخرم و فروم های مختلف ازش تعریف کنم.
عزیزم شما عینک تعصبتو بردار.
نقل قول:
من خودم اینقدر پول ندارم که برای هر بازی کنسولم برم 70 تومن پول بدم، ولی حتی اگه این پول رو هم داشتم، همچین کاری نمی کردم. به خصوص تو ایران که دیگه هیچ دلیلی برای این کار وجود نداره، تا وقتی که ps3 هم کپی خور بشه و تازه اون وقت هم صد در صد برنده بازار ایران نخواهد بود.
شاید هم آینده روشنی داشته باشه ولی تا حالا که گذشته تاریکی داشته.
گذشته به شدت تاریکی داشته کاملا حق با شماست.:27:
مشکل ما ایرانی ها اینه که دنبال یه برنده هستیم. من نوعی چه کار به برنده بازار دارم ؟ !
بله اگه کپی خور بشه کی می تونه از KZ2 و GOW III و LBP و TM و امثال این بگذره؟
البته بالا هم اشاره کردم که کمتر کسی توان خرید بازی اورجینال رو داره, تو اولین پستم هم به این موضوع
اشاره کردم ولی یه تعدادی از ماها مصداق این مثل هستیم :
گربه دستش به گوشت نمیرسید, می گفت تلخه.
به کسی برنخوره ولی حقیقته.
من جواب یه بنده خدایی رو دادم با فن بازی بحث و تو تایپیک PS3 کشیدید به X360 vs PS3 .
امیدوارم از حرفای من ناراحت نشید.
:11: