دوست عزيز jazire_eshgh21 يعني واقعا نميشه تمام عكس هارو توي يك پست قرار بدي تا اينقدر طولاني نشه ؟؟
Printable View
دوست عزيز jazire_eshgh21 يعني واقعا نميشه تمام عكس هارو توي يك پست قرار بدي تا اينقدر طولاني نشه ؟؟
به نظر شما يه 405 تميز 81 2000 سي سي رو چند ميدن؟ رنگ مشكي؟[/quote]
سلام
تا اين چند وقت پيش كه من ديدم : تو روزنامه يكيش رو مي دادن 8.000.000 مليون تومان
و يكي از دوستام يه 81 نه چندان تميز رو بازهم گرفت 8.000.000 مليوت تومان
2تاشون هم 2000 سي سي بودن.
سلام دادا این طوری بیشتر حال میده نمیدهنقل قول:
نوشته شده توسط end speed
بازم چشب این سری به خاطر شما یکسره میکنم نزن ما رو فقط ;)
مرسي از جوابتنقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
نوكر شعر سياسي توي امضاتيم.
خواهش ميكنم داداش..به دردت خورد؟..اميدوارم خورده باشه....
خلاصه هر جاش غلط بود..ببخش ديگه...
يا حق..... ;)
ببين 405 با موتور 1800همونطور كه قبلا گفتم موتورش با 2000 يكي نيست كه بخواد كم بياره وموتور پژو406 هستش واز موتور 2000 خود 405 بهتره.براي سرعت گريبكس كه عوض نشده پس پژو هاي الان بهتره(همون1800)نقل قول:
نوشته شده توسط actros
سمند=185
پارس=186
پارس با موتور انژکتوري 16 سوپاپ=192
405 =182
206=190
اس دي206=193
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارخانه خودروسازی بريتانيايی 'بريستول' اتوموبيل جديدی را طراحی و توليد کرده که ادعا می کند پرقدرت ترين اتوموبيل در جهان است. اين اتوموبيل که 'Bristol Fighter T' نام دارد، از يک موتور هشت سيلندر به حجم 10 ليتر و قدرت 1012 اسب بخار قدرت می گيرد و قيمت خريد آن از کارخانه 350000 پوند است.
پيشنهاد ميكنم يك دوربين بهتر بخري، در صورتي كه نور مناسب باشه سرعت عكس برداري بالاي 1/3000 ثانيه در دوربينهاي جديد ميرسهنقل قول:
نوشته شده توسط Hpower_sl3
در ضمن تاري عكس به مسائل ديگه غير از لرزش هم ارتباط داره كه يكيش تنظيم فاصله نامناسبه (Focus)
دوربين عتيقه من كه 2 سال پيش 175 تومن خريدمش حداكثر با سرعت 1/1000 ثانيه عكس بر ميداره
يه عكس ميزارم دوستان بگن چيه ;)
البته منکر این نیستم که دوتان آخر ماشین هستند اما ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]