مدیر مدرسه -- جلال آل احمد
مدیر مدرسه، اولین کتابی که از آل احمد خواندم... !
رمان کوتاهی با درون مایه ی اجتماعی
داستان معلمی که از جایگاه و سمت معلمی خسته میشه و به عنوان مدیر در مدرسه ای جدید شروع به کار میکنه
داستان روایتی از مسائل و مشکلاتی است که مدیر از همان روزهای اول باهاش مواجه میشه
مدیر مدرسه (که خود گوینده داستان هم هست) از همان ابتدا، خواننده را با شخصیتهای داستان بخصوص معلمین مدرسه و حتی شکل ظاهریشون آشنا میکنه
داستان عاری از هرگونه هیجان و فراز و فرود هست، بیشتر شکل روایتی داره ولی از نثر بسیار زیبا و روانی برخوردار هست
شاید برای هم سن و سالای ما چندان ملموس نباشه
ولی روایتی که از مدرسه شده ، شاید برای خیلی از پدر مادرهامون یادآور خاطراتشون باشه
مدیر مدرسه - نشر جامه داران - ق: 1200 تومان
خالی از لطف نیست که بگم، یکی از دلایلی که باعث شد کتاب را بخرم، بخاطر
جلد و ظاهر زیباش بود... هرچند که قصد شروع خواندن آثار آل احمد را داشتم.
جلدی مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:
از زمانی که انجمن موسیقی بسته شد، مدتی هیچ فعالیتی نداشتم
الان خوشحالم که جایگاهی هست که میتونم به یکی دیگه از علایقم بپردازم... !
دخترها به راحتی نمی توانند درکش کنند
پوریا عالمی
با طراحی توکا نیستانی
حقیقت امر آن است که به دلیل اسمش، قطعش و طراحی های توکا نیستانی خریدمش : دی ولی بعد از خوندن از خرید خود احساس رضایت کردم
نوشته های کوتاهی که بیشتر آدم رو یاد وبلاگ های ادبی میندازه. با نگاه خاصی به موضوعات مختلفی پرداخته، گاهی نوشته ها رنگ طنز به خودش میگیره و گاهی دنیای ما رو با دنیای فیل ها مقایسه میکنه و ..
کارهای توکا نیستانی هم که مثل همیشه عالی اند
به چند تا خط ساده تا عمق مطلب رو میرسونه
بعضی وقت ها حضور تصویر در کنار متن شدیدا احساس میشه و بی حضور اون متن چیزی کم داره (به قول خود نویسنده کتاب محصول مشترک پوریا عالمی و توکا نیستانیه : دی)
گفت دوستم داری هنوز؟ گفتم همیشه دوستت داشته ام. گفت فقط و فقط من را دوست داری؟ گفتم فقط و فقط تو را دوست دارم. گفت دروغ می گویی. گفتم راست می گویی
راهش را کشیدم و رفت. حالا من ایستاده ام منتظر دختری که درک کند یک عاشق دوست ندارد هرگز روی حرف معشوقش حرف بزند. این مساله ی خیلی مهمی است که دخترها به راحتی نمی توانند درکش کنند. عاشقی که دوست دارد وقتی معشوقش می گوید دروغ می گویی، دروغ گفته باشد*
*بخشی از کتاب
در کل کتاب زیبایی ست
پیشنهاد میشه ;)