سلام
از بچه های رشت کسی آموزشگاهی سراغ داره که عود آموزش بده ؟
سلام
از بچه های رشت کسی آموزشگاهی سراغ داره که عود آموزش بده ؟
شما به من بگو که حالا به هر ترتیب ساز خریدی می خوای باهاش چیکار کنی ؟نقل قول:
آموزشگاه میری - کسی بهت آموزش میده ؟ یا ...
بله .... خب که چی ؟ :n01:نقل قول:
با سلام به دوستان
یه سوال تخصصی دارم ازتون
من میخام شروع کنم به آموزش گیتار و خرید گیتار
در مورد خریدش که اصلا نه آشناییتی در زمینه ی گیتارها دارم و نه رفیقی دارم که سرش تو کار گیتار و ... باشه ... نمیدونم چی باید بخرم ؟
و سوال دیگه اینکه یک بنده خدایی هست هم ساز میفروشه و هم گیتار و ویولون آموزش میده به نظر شما پیش ایشون یاد بگیرم بهتره یا آموزشگاه ؟
مرسی
سپاسگذارم
:n12:
سلام به دوستان گرامی
دوتا سوال داشتم :
1.خیلی دلم میخواد برم یک ساز رو یاد بگیرم منتهی واقعا نمیدونم برم دنبال چه سازی . علاقه ام بیشتر به موسیقی خارجی هست و سبکشو بیشتر از موسیقی ایرانی دوست دارم . البته خیلی سر در نمیارم هنوز از سبکهای مختلف موسیقی غربی اما به صورت کلی از موسیقی خارجی مخصوصا پاپ و راک و کانتری بیشتر خوشم میاد .
به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه علاقه ای که به موسیقی دارم . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .
2.قبلا ها میخواستم برم کلاس گیتار ولی از لحاظ هزینه مشکل داشتم مخصوصا قیمت گیتار . چون اون زمان قیمت کرده بودم به گمونم بالای یک میلیون در میومد . اما حالا چند وقته یه جایی رو دیدم طرف خودش انواع ساز میفروشه . گیتار کلاسیک از 100 تومن به بالا داره . گفته خصوصی اموزش هم میدم 20 جلسه هم نت شناسی هم خود ساز با هم هر جلسه 45 دقیقه . منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی . کلا هم 250 تومن گفته میگیره واسه کلاس . اونجور که دیدم قیمت کلاسهای بیرون خیلی بیشتره . حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟ چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .
شرمنده از تازه کار هم تازه کار ترم . هیچی از سازها نمیدونم . دیگه ببخشید
خب اگه آشنایی نداری کارت کمی سخته . بطور کلی دقت کن دسته گیتار تاب نداشته باشه (چشتو انتهای باک گیتار بزار و سر دسته گیتار رو نگاه کن ) - تمام فرت هارو انگشت گذاری کن و ضخمه بزن ببین صدای گز نمیدهنقل قول:
..(یه صدای زنگ دار که مزاحم صدای نت هستش. و در نهایت ببین خوش صدا هست نسبت به قیمتش .
موفق باشی
آموزشگاهنقل قول:
و سوال دیگه اینکه یک بنده خدایی هست هم ساز میفروشه و هم گیتار و ویولون آموزش میده به نظر شما پیش ایشون یاد بگیرم بهتره یا آموزشگاه ؟
مرسی
کسایی که چند ساز کار می کنن معمولا نمی تونن تو یه ساز قوی باشن ..چنین چیزیو تجربه هم کردم (حدود 8 ساله پیش). پس آموزشگاه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم مث خودتم دقیقا ... میخام گیتار یاد بگیرم و بخرم و کاملا تازه کار و ناشی هستم :n02:
من از دو تا آموزشگاه پرسیدم یک ماه پیش یادم نیست اما حدود 130 140 میگفتند برای 10 جلسه
با یک فروشنده ی ساز هم آشنا شدم که خودش هم آموزش میده گفت 120 (10 جلسه + 3 جلسه رفع اشکال و ...) اما اینجوری که من از صحبتاش فهمیدم فکر کنم نمیتونه در حد آموزشگاه خوب آموزش بده
@Doyenfery
ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی
با این اوصاف انتخابتون درسته [گیتار] ..ببین خیلی از کسایی که در ابتدای راه هستن دید درستی از خودشون برای آینده نداره.. چیزی که من بارها دیدم تو این 8-9 سال اخیر(تجربه خودم) معمولا افراد با شور شوق شروعنقل قول:
1.خیلی دلم میخواد برم یک ساز رو یاد بگیرم منتهی واقعا نمیدونم برم دنبال چه سازی . علاقه ام بیشتر به موسیقی خارجی هست و سبکشو بیشتر از موسیقی ایرانی دوست دارم . البته خیلی سر در نمیارم هنوز از سبکهای مختلف موسیقی غربی اما به صورت کلی از موسیقی خارجی مخصوصا پاپ و راک و کانتری بیشتر خوشم میاد .
به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه فانش . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .
می کنن .. ولی متاسفانه متاسفانه بعد یه مدت افراد میلشون رو از دست میدن . نمی دونم شما چجوری هستید و قصدتون چه مدت کار کردنه و به کجا رسیدنه..از خودت مطمین بشو من کنارت هستم
شما می تونید به زمان خارجی بخونید ؟
2.
می ارزهنقل قول:
حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟
خوبه 30 تا 45 دقبقه هستش .. و با ضرب و تقسیم متوجه شدم که جلسه ای 12.5 هزینشه.نقل قول:
هر جلسه 45 دقیقه
دقیقا حرفی که من زدم بهتنقل قول:
منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی
اینو دیگه من نمی توونم چیزی بگم. حس خودتونهنقل قول:
چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .
موفق باشید
با این اوصاف انتخابتون درسته [گیتار] ..ببین خیلی از کسایی که در ابتدای راه هستن دید درستی از خودشون برای آینده نداره.. چیزی که من بارها دیدم تو این 8-9 سال اخیر(تجربه خودم) معمولا افراد با شور شوق شروعنقل قول:
به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه فانش . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .
می کنن .. ولی متاسفانه متاسفانه بعد یه مدت افراد میلشون رو از دست میدن . نمی دونم شما چجوری هستید و قصدتون چه مدت کار کردنه و به کجا رسیدنه..از خودت مطمین بشو من کنارت هستم
شما می تونید به زمان خارجی بخونید ؟
2.
می ارزهنقل قول:
حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟
خوبه 30 تا 45 دقبقه هستش .. و با ضرب و تقسیم متوجه شدم که جلسه ای 12.5 هزینشه.نقل قول:
هر جلسه 45 دقیقه
دقیقا حرفی که من زدم بهتنقل قول:
منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی
اینو دیگه من نمی توونم چیزی بگم. حس خودتونهنقل قول:
چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .
موفق باشید