عزیز اگه اجباری داری به من زنگ بزن و ایمیلت رو بده تا برات میل کنم.نقل قول:
09355309633
Printable View
عزیز اگه اجباری داری به من زنگ بزن و ایمیلت رو بده تا برات میل کنم.نقل قول:
09355309633
بفرما عزیزنقل قول:
کد:http://www.drmoto.net/files/RSD_LITE_3_2.zip
نقل قول:سلام دوستان توجه داشته باشین که به دلیله امنیت در گوشیهایه موتو سیستم عامله گوشی اجازه ینقل قول:
اره explorer me واسه منم eror میده شما اگه خیلی تالبش هستی بگرد پیدا میشه سرچ کن
استفاده از اطلاعاته رویه حافظه و مموری رو نمیده به همین دلیل خیلی از برنامه ها عملا کاراییشون رو
رویه این گوشیها از ذست میدند.
اما به تازگی یکسری از مانستر پکهایه حک شده اومده که این مورد رو به نوعی غیره فعال کردند.
مرسی دوست عزیز:40::10:نقل قول:
قابلترو نداشت anti_girl جان.نقل قول:
مرسي CORVETTEعزيزنقل قول:
به نظر شما ارزششو داره بخاطر اين برنامه مثلا همين KD PLAYERاز لحاظ كيفيت صدا و...
گوشي رو فلش كرد
Man Ye Goshi Motorola V3 Razr Daram Mikhastam Bedonam Flash Kardanesh Chejorie Va Chetori Mitonam Skin Berizam Rosh
خاهش beckham7 جان.نقل قول:
راستش من با این برنامه کار نکردم. اما با توجه به اینکه با unlock permission خیلی تو نصبه برنامه ها دستت باز
میشه.به نظره من ارزشش رو داره عزیز.منم تو فکرش هستم که این کارو بکنم.(البته اگر time بزاره!!
خوش اومدی.نقل قول:
Man Ye Goshi Motorola V3 Razr Daram Mikhastam Bedonam Flash Kardanesh Chejorie Va Chetori Mitonam Skin Berizam Rosh
میتونی یه سرچ کنی در همین کلوپ.آموزشهاشو پیدا میکنی.اگر نتونستس بگو برات لینک بزارم رفیق.
لینک برنامه p2k commander رو می خوام اگه میشه آموزش کار با این برنامه رو بذارید (نصب م و اسکین)