دوستان اونطوری که من نتیجه گرفتم کسایی که بطور معمولی(بدون استفاده از روش) از سرور داخلی دانلود میکردن فعــــلا محدود شدن....نمونش همین اقا امین خودمون:n02:
Printable View
دوستان اونطوری که من نتیجه گرفتم کسایی که بطور معمولی(بدون استفاده از روش) از سرور داخلی دانلود میکردن فعــــلا محدود شدن....نمونش همین اقا امین خودمون:n02:
اگه من سرویسمو عوض کنم از محدودیت خارج میشم؟ الان روی 4 مگ هستم مثلا برم روی 8 مگ... ؟؟؟
من نظرم اینه دو سه شب شبانه دانلود نکنی....تا بلکه از محدودیت در بیای.نقل قول:
سلام
اینجا کسی از سرویس ارت 512 استفاده کرده ؟
یه راهنمایی میکنید که ارزش گرفتن داره ؟ من خیلی دانلود میکنم
ممنون
ای جاتون خالی دیشب هیجی دانلود نکردم .دی
ازروش خودمم اسفاده کردم وکمی بهتر شد ولی حوصله میخاد دانلود و هارد خالی که من این دورو ندارم .دی
به نظرتون چرا کسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو نمیبینه تا راهنماییمون کنه ؟؟ :n13:
کلا به نظرم همون نامحدود خودتو بچسبی بهتره .
جالبه ها تمدیدم ک کردم بازم شبانه دارم پول بیخود واسه شبانه ندین
دوستان عزیز الان وضعیت شاتل چطوری هست در مشهد ؟ من دانلود روزی 1 الی 2 گیگ بیشتر ندارم اونم محدود روی سریال هستش ایا شاتل سرویس مناسب با سرعت خوب و دانلود رایگان داره ؟
فعلا وضضعیتش در حاله ای از ابهام به سر میبره!!!!!نقل قول:
نمیشه قطعی گفت!
دوستان یک چیز جالب تر اینه که من خطمم رو 4.5 مگه دیگه درسته!
ولی سرعتم چه از سرور داخلی و جه خارجی از 200 بیشتر نمیشه ولی با اسمشو نبر میچسبه به سقف به نظرم که یک گند کاریی کردن اینا تو مشهد:n15:
اسمشو نبر رو دیگه فک کنم باید بگیرم بی زحمت کسی که هم اسم منی برام پخ کن مشخصاتتو تخفیف هم داری بده بی زحمت:n02:
منم اصفهانم
2 شبه نتوستم دانلود کنم
اسمشو نبر هم ندارم
اینم وضعیت دانلود 2 شب گذشته ی من ! :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل ها از سرور داخلی بودند ... :n03:
امین جان روش اسمشو نبر ارزونتر کن مثلاً بکن 5 تومن منم میام :n02:
رضا این همه وقت هنوز هم که هنوزه شاتلی؟نقل قول:
اصلا عوض نکردی نتت رو :n02:
درود داداش ، خوبی ؟نقل قول:
نه ، من کلاً دوست دارم پوست این شاتل رو بکنم
البته گلایه ای ندارم ... ماه قبل 90 گیگ ، ماه قبلش 30 گیگ ، ماه قبلش هم 45 گیگ دانلود داشتم ... کاملاً راضیم :n02: میشه کلاً 165 گیگ * گیگی 5000 تومان میشه 825 هزارتومان ضرر زدم :n02:
برات تو یاهو PM گذاشتم.نقل قول:
مر حسابی این که نشد ضرر!!! این حقته :n02: شاتل بد پدر سوخته ایه:n02:نقل قول:
مدر عوض من یه ضرر بد زدم به مخابرات خودمون :n02: در عرض حدود 5 ماه بیشتر از 1100 گیگ دانلود مفت با سرویس 9 هزار تومنی برای 3 ماه :n02:
دیشب مهدی هم از شاتل رو دست خورد :دی
دوستان اصلاح میکنم:نقل قول:
25 درصد حجم اپلود رایگان حساب میشه!
پشتیبانی شاتل بحساب اینکه مشترکین معمولا مقدار کمی اپلود میکنن به من گفت رایگان هست....
ادیت شد.......
ما پیوستیم به گروه
ولی باز هم کسی جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستمون رو نداد :n29:
با سلام. با توجه به توصیه دوستان ویرایش شد و به گروه منتقل شد....
سکوت کامل رادیویی ....
تجربه ثابت کرده هیچ چیزیو پابلیک نکنین پابلیک که بشه دیگه خیلی زود از کار میفته پس اینجا هیچی نزارین تو گروه باشه خوبه و تو گروهم هر کسیو راه ندین ممکنه عوامل نفوزی باشن:n02:
چشم قربان. منتظریم.نقل قول:
دوستان، من گفتم واسه اون روش اسمشو نبر، به این دوستمون آقا مهدی (and-roid2) پیغام بدید نه من! :n02:
الان اومدم نزدیک 10 تا پیغام در این باره اومده بود :n04:
طبق آخرین اخبار، مدیریت شاتل فعلا برنامه ای برای محدود کردن سرور داخلی ندارد (نقل قول یکی از عوامل نفوذی در نمایندگی تهران:n10:)
دوستانی که دیشب، مشکل داشتند احتمالا مربوط به مرکز مخابراتی یا تغییرات فنی شاتل در شهرشون بوده چون تهران و اطرافش که خبری از محدودیت داخلی نبود :n09:
من داخلیم دیشب محدود بود. تماس گرفتم. گفتن بعله زیاد دانلود زدی ما هم محدودت کردیم. یه مدت دانلود نکن تا محدودیتت مرتفع بشه.نقل قول:
دیر یا زود همتون محدود میشید.
نگفت مدیریت مصرف نداشته باش؟:n08:نقل قول:
من الان که روززه سرعتم از داخلی ها 200 بیشتر نمیشه خارجی هم همینقدر ! تازه دیروز سرویسمو تمدید کرده بودم زر زده معلوم نیست چه گو** ی دارن میخورن
منم که حوصله کل کل باهاشونو ندارم فک کنم داخلی پهنای باند تو شهرتون کم دارن باز دارن این مسخره بازیو در میارن
دوست عزیز، این جمله کلیشه ای پشتیبان های بی مغز شاتل هست که هر کس چه کسی که یک شب 20 گیگ گرفته و چه کسی که یک شب 10 مگ گرفته، زنگ بزنه و راجع به محدودیت ازشون سوال کنه، 99 درصد همین جمله ای که شما گفتید را در جواب به همه مشترکین میدند :n02:نقل قول:
شما انتظار داری که بیان در جواب بهت بگند که نه، دیشب مشکل فنی داشتیم و فلان چیزو داشتیم عوض می کردیم و فلان چیز رو ست میکردیم و ...؟؟! :n04::n08:
شما جمله بالای منو دقت نکردی. اون نقل قول یکی از دوستان داخل شاتل بود و من چیزی از خودم نگفتم :n02: داغ داغ هم هست چون همین امروز صبح پرسیدم :n10:
دوست عزیز اتفاقا دقیقا به من گفتن روی مصرفتون مدیریت بیشتری داشته باشید.نقل قول:
من همیشه شبا اینترنت بین المللم قطع بوده که الان داخلیم هم قطع شد. من نمیدونم این سه تومن دانلود رایگان شبانه رو واسه چی میگیرن؟
البته منظور من از قطع سرعت پایین سه کیلوبایته
از منم گرفتن!نقل قول:
ولی هم شبانه دارم هم پولش اومده بود تو تراز مالیم منم به جاش 2 گیگ حجم خریدم یعنی پول بیخود واسه شبانه ندین همه طرح هشون شبانه داره!
منم اینجوری شدم ک از روش اسمشو نبر از امشب میخام استفاده کنم!
اقا منم هم سرور داخلی هم خارجی محدود هستم
منم عضو گروه شدم
میشه کمک کنید من دوشبه محدود شدم جریان اسمشو نبر چیه میشه ایمیل کنید راه حل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد حداقل و حداکثر محدودیت چقدره هم از سرور داخلی و خارجی محدودم
سلام تو را به خدا بگید روش دور زدن شاتل
نقل قول:براتون پ.خ کردم.نقل قول:
دوستان، لطفا درباره روش اسمشو نبر چیزی در این تاپیک نگید چون هم مدیران این بخش زیادی حساسند و هم ممکن هست که پابلیک بشه و اون وقت بدبخت میشیم :n02:
در هر صورت باید الگوی مصرفی خودتون رو تغییر بدید تا از محدودیت دربیاید :n08:
مدیریت محترم انجمن پی سی وردلد
با سلام
احتراما اینجانب در انجمن شاتلیها عضو بوده و به طور فعال در آن انجمن همکاری داشتهام. خواهشمند است علت لغو عضویت اینجانب را از انجمن شاتلیها شرح دهید.
با سپاس
کاربر انجمن
سلام تامسون :n02:نقل قول:
میشه بپرسم چجوری لگوی مصرفمو تغییر بدم:n08::n02:؟
سلام دوستان یه سوال داشتم
پارس انلاین مدتیه جایزه مصرف منصفانه شو برای کاربرای نامحدود از بیست گیگ به ده گیگ کاهش داده
می خواستم ببینم شاتل هم همینطوره؟
و سوال بعدیم هم اینه که چطوری میشه از یک سرویس به سرویس دیگه ای رفت؟
ابوالفضل الان در مرحله امکان سنجی هستی؟:n02:نقل قول:
آره:n02:نقل قول:
این بار دومه که امکان سنجی میشم :n10:
سرعت دانلود 1mb هست :n04:
از وقتی رفت رو 8 مگ crc شده 250 :n15:
قبلش 0 بود