پینگ مشکلی نداره در حال حاظر 78 تا 90 میلی هست اروپا برای مننقل قول:
امریکا هم 165 تا 190
Printable View
پینگ مشکلی نداره در حال حاظر 78 تا 90 میلی هست اروپا برای مننقل قول:
امریکا هم 165 تا 190
:n04:نقل قول:
پسر تو ایرانی با امکانات هلند !
عالیه این پینگ !
البته جنوبم و پینگ داخلی اینجا حدودا 10-15تا بالاتره ولی دیگه برا شما زیادی مناسبه :n02:
قبلا 100-105 بود الان دو هفته هست روزی 500بار ریست میکنم ولی نهایت تا 160 میاد !
اصلا همین که شما تونستی MCS15 رو به MCS12 تغییر بدی ( که حتما تیک AUTO هم برداشتی ) و تونستی از QRT5 باز هم لینک بگیری این نشون میده که اون اکسس پوینت یوزرهای بسیار پایینی داره و CCQ شما هم که افت داشته به خاطر نویز بالای محیط بوده که میتونستی با دیش های سری POWER BEAM AC از 400 به بالا برطرفش کنی و ربطی به نگوشیشن ریت نداشته. اگر دستگاهت NANO STATION M5 هستش بهت پیشنهاد میکنم ورق الومینیومی پهنی پشت اون قرار بدی و کمی اون رو انحنا دایره ای بدی ! ببین CCQ چی میشه:n09:نقل قول:
خیر آنتن من یکی powebeam m400 هست و دیگری stx lite5 ac هست و با اینکه اتو روشن هست خودم روی 12 مچ کردم و sxt پهنای باند آنتن بسیار باز بود که بستمش و روی ریت دیگری گذاشتیمش،اما در چندین مرحله و برای آسایش بیشتر خودم از طریق اطلاعاتی از یکی از اشنایان در شاتل و برجی که آنتنها بر روی اون وصل بود و مسئول آنتنها حضور داشتن،اعلامشون همین مقدار مشتری بود.. که البته آشنا گفت روی این آنتن 28 نفر وصل هستن و بقیه 30 تا 35 و یکی بود تا 40 رو هم رد کرده بود ...نقل قول:
شاید باور نکنید ولی مخابرات 1 چهار راه باهامون فاصله دارهنقل قول:
اینطور نیست،چونکه از او 2 برجی که شاتل داره استفاده میکنه فقط حدودا 60 واحد دارن استفاده میکنن و همگیشون از طریق قابل کشی به داخل واحد وصل هستن.نقل قول:
منظور شما رو دقیقا از اینترنت با کیفیت نمیفهمم ! اگر سرعت دانلود براتون مهمه که بله تا 2-3 مگابایت بر ثانیه میره اما اگر پینگ مهمه که بستگی به شلوغی اون اکسس پوینت و پهنای باند دکل اصلی بستگی داره که در ساعات شلوغی شبکه بین 120-230 متغیره ! راستی Tx که همون ترنزمیت ریت هیچ ربطی به ccq نداره و چه بسا با mcs بالاتر ccq به زیر 60 برسه ! مهم Rx ریت هست که اگر بالاتر 30 مگابیت باشه سرعت دانلود شما بین 2-3 مگابایت متغیرهنقل قول:
شما دستگاهت ac با پهنای باند 450 مگابیت هم باشه وقتی اکسس پوینت مربوطه 150 مگابیت کل پهنای باندشه و بک بون اینترنتش کلا 500 مگابیت دیتا ریتش هست ( که معمولا از دوتا بک بون استفاده میکنن ) هیچ تغییری برای شما نمیکنه !
ccq به عوامل بسیار زیادی بستگی داره که اصلی ترینش نبود نویز و دید مستقیم به دکل ه به احتمال بسیار زیاد فرکانس و کانال که اون اکسس پوینت به شما ارائه میده پاک برای همین ccq خوبی دارید پس ربطی به Tx نداره
اگر اتو کلیک شده باشه و شما روی 12 گذاشته باشی ماکزیمم Tx ریت رو کمتر کردی همین که CCQ شما که قبل از این مقدار زیر 90 بوده و با کم کردن ماکزیمم Tx بهتر شده به بالای 90 رفته، نشون میده که اکسس پوینت شلوغ و در حین حال کانال و فرکانس خلوتی دارید ! دستگاهاشون QRT 5 و به دو اکسس پوینت اسپلیت شدن اونم با خروجی 150 مگابیتنقل قول:
بدی این نوع اکسس پوینت اینه که سرعت تک کانکشن کمی میگیرید و اگر ارسال اطلاعات همزمان ( ارسال بالای یک مگابیت و دریافت بالای 2 مگابیت باشه ) پینگ شما نوسان زیادی میکنه و چه بسا پکت لاست هم برای شما ایجاد میشه ! ( بخاطر حجم بالای PPS های دریافتی و خارجی اون اکسس پوینت )
در کشور های دیگه هر اکسس پوینت ( AC ) نهایت به 10 نفر اختصاص میدن اینجا N رو به 40 نفر :n02:
باز معلوم نیست چ گندی دارن میزنن سایت های مایکروسافت اصلا بالا نمیاد
سایت xbox.com هم ک انگار فیل شده