نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی سطح تهران سرویس iptv گرفته ؟
نقل قول:
نه برادر واقعی واقعی هست :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برادر :دی عکس صفحه اسپیدتست حتی نتیجه تست روی سرور این سایت که ملاک نیست این الان واقعیه؟:
گفتم که پینگ تایم 0 نداریم حالا شما یا رو سروری یا داری یه دستکاری هایی میکنی که نتیجه واقعی نیست ... البته یادمه یه روشی بود با speedtest mini پینگ 0 هم میگرفتم نمیدونم هنوزم کار کنه یا نه!حالا بگذریم این پینگ 0 واقعی شما هم کاربر عادی این سرویس چیه 2 مگ محدود ساعات رایگان هم داره؟!:n06:
+
دوباره رفتیم مسیر انگلیس پینگ 200-300 = دانلود 24/7 :n09:
من از مودم خودم پینگ می گیرم می زنه 1 ولی این تست واقعی هست می زنه 0 دیگه چطوری خودم هم نمی دونم :n02:نقل قول:
البته فقط از سرور homatelecom اینطوری هست بقیه زیر 10 هست که باز بهترین هست
سرویس الانم 2 مگ نامحدود مخابرات هست :n08:با یک سری باگ زدم گوشش :n02:
بهترین راه برای اینکه بفهمیم پینگ ایشون واقعا صفر یا زیر 10 هست اینه که داخل cmd از tabnak و varzesh3.ir پینگ بگیره.و عکسش رو در اینجا بزاره.....(جهت رفع شبهات دی: !)نقل قول:
نقل قول:
بله 1 و کمتره البته بسته به سیستم عامل مقدار دقیقتر بهت میده و ممکنه بعضا زیر 0.5 رو 0 نشون بده!منم با سرور هما پینگ پایینتری نسبت به بقیه داره 13 ولی نه دیگه 0 :دی
این ip رو trace بگیر : 188.75.90.30 پینگ خارجی چطوره؟
4.2.2.4
8.8.8.8
209.244.0.4
60.0.55.201
حالا ما فرض میکنیم شما دستکاری نکردی :دی
سرعت دانلود(خارجی تک کانکشن) + پینگ چطوره ؟ کدوم منطقه هستی؟:n06:خیلی خوبه این بزن تو گوشش همینطوری استفاده کن!:n09:نقل قول:
عمو جان پینگ تایم 0 نداریم ساده اینکه چون داده ها باید تشریف ببرن توی سیم از یه جا برن یه جای دیگه حداقل یک زمانی میگذره مگه اینکه قوانین فیزیک تغییر کرده باشن :دی حالا هرچقدر هم سرعت انتقال بالا کیفیت خطوط عالی سرور مقصد نزدیک و عامل مزاحم! نباشه و ... پس شما جایی پینگ 0 میلی ثانیه دیدی یا باگه یا رند شده مقادیر بسیار نزدیک به 0 !نقل قول:
بهترین راه برای اینکه بفهمیم پینگ ایشون واقعا صفر یا زیر 10 هست اینه که داخل cmd از tabnak و varzesh3.ir پینگ بگیره.و عکسش رو در اینجا بزاره.....(جهت رفع شبهات دی: !)
:n16:
خب منم با نظر شما موافقم!!نقل قول:
خواستم ایشون برای ما اثبات کنن که چگونه چنین فرمولی رو بدست اوردن!!!:n02:
یک وضعیت پینگ از میبن نت
این بدترین پینگ به داخل هست شب ها می یاد زیر 7
یک وضعیت سرعت از همون سرور