منم 3 گیگم پرید زیر بارم نرفتم بی شعورانقل قول:
Printable View
منم 3 گیگم پرید زیر بارم نرفتم بی شعورانقل قول:
مخابرات به فنا رفته تو کل استان.نقل قول:
دوستان من امروز یک خط دیگه رو که اینترنت مخابرات داره چک کردم دیدم قطعی مکرر نداره ...یکی از دلایلش میتونه دانلود نکرد این خط باشه چون این خط برای یه مدرسه است و تا ساعت 4 بعد ظهر مشکلی نداشت پس احتمالش هست کسانی که دانلود زیادی دارن یا حتی متوسط این مشکل رو براشون به وجود امده
دوستانی که دو مودم دارن با مودم های دیگه تست کنن شاید قطعی ها رو از طریق ادرس مک مودم ست میکنن
سلام
از اینترنت لایزر خبری دارید؟؟
دانلود شبانه نداره فقط
البته داره ها نیم بهاس
خدام درامد.دانلود شبانه ندارم!!!!!!!!!!یه شرکت نیست دانلود شبانه داشته باشه!!!!؟؟؟!؟
قیمت سرویسها؟نقل قول:
معمولا از ساعت 8 شب قطعی مکرر شروع میشه و کلا تا قبل از اون ساعت حداکثر دو سه بار پورت ارور میده. اگه لیست اتصالاتش رو چک کنی متوجه میشی. در ضمن اگه مودمش رو از ساعت 8 شب روشن بزاری و هیچ کاری هم انجام ندی حتما پورت ارور میده.نقل قول:
من لیست اتصالات کسی که اصلا دانلود نمیکنه و فقط مودمش رو روشن میزاره رو هم چک کردم و وضعیت پورت ارورش مثل ما بوده.
یه طوری برنامه ریزی کردن که همه اکانتا طبق زمان های تصادفی و رندوم، پورت ارور بدن، به طوری که ارور همه اکانتا راس یه زمان خاص و همزمان با هم نباشه. همون طور که میدونید پهنای باند مربوط به آیپی های 5.220-5.223 رو از شرکت گسترش ارتباطات مبنا تهیه کردن و سرعتشون از باقی آیپی ها بیشتره و به همین خاطر خیلی از کاربرا وقتی این آیپی ها رو بدست میاوردن دیگه از دستشون نمیدادن، به همین خاطر الآن سعی دارن اجباری و دینامیک آیپی ها رو عوض کنن که همه از اون پرسرعتا هم بهشون برسه. (هر چند که کار احمقانه ای هست و باعث خیلی از مشکلات میشه و باید به جاش از تکنیک لود بالانسینگ یا توازن بار استفاده کنن) به همین خاطره که از صبح تا غروب چون تعداد مشترکای آنلاین کمتره، تعداد پورت ارور ها هم کم میشه ولی شبا که تعداد مشترکای آنلاین زیاده تعداد پورت ارور ها هم زیاد میشه و از ساعت 12 شب به علت کاهش تعداد کاربرای آنلاین، تعداد پورت ارور ها هم مجددا کم تر میشه تا بعد از ساعت یک که سیستم تنظیم شده که فقط یکبار پورت ارور بده و دیگه تا نزدیک ظهر روز بعد پورت اروری در کار نیست. (که حتی ممکنه تا غروب هم ارور نده و اگه خودت اتصال رو قطع و وصل نکنی سرعت همون طور روی 128 محدود میمونه)
رفیق قبلا گفتم که آسیاتک. فن آوا هم بعضی سرویساش ساعت رایگان دارن که تو لیست قیمت های داخل سایتش مشخص کرده کدومان.نقل قول:
این فن آوا کسی گرفته؟؟؟چطوریاس؟؟؟شبا محدود نمیشه؟؟؟