ممنون از تایپیک موثرت
Printable View
ممنون از تایپیک موثرت
اگه میشه جوابه این سئواله منو بدید چند روز پیش پرسیدم چطوری باید فهمید به کدام آنتن bts وصل هستم اصلا چجوری باید آنتن bts پیدا کرد نرم افزاری داره یا...
مرسی
تائید میشه!:9:نقل قول:
هر آنتن بی تی اس یک مک آدرس دارهنقل قول:
که از بقیه متمایز میشه
این مک رو داخل استتوس مودم میشه دید اما این که بشه موقعیت رو پیدا کرد باید دسترسی به بانک داده مبین نت یا همراه اول داشت.
یک راه دیگر هم داشتن یک مودم^ جیبی یا سیگنال ----- هست که با افزایش قدرت محل رو پیدا کرد
اگر از بالای پشت بام نگاه کنید ممکنه بتونید دکل های مخابراتی رو ببینید ترجیح هست آنتن ها در مراکز مسکونی نباشه و اکثرا اطراف اتوبان هاست.
مورد آخر هم از روی نقشه آنتن دهی مبین نت در شهرهای کوچک میشه حدود دکل رو حدس زد.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نرم افزار های است که بوسیله اونها می تونید اطلاعات شبکه های اطراف خود را پیدا کنیدنقل قول:
کلا وایمکس هم مثل تلفن همراه هست و مودم شما بطور اتوماتیک به بهترین و قویتری شبکه و سیگنال دریافتی وصل میشه فکر نکنم با دونستنش هم بتونید به سیگنال با کیفیت تری از چیزی که الان دارید دسترسی پیدا کنید
اگه سوالتون رو تو انجمن های شبکه مثل پرشین نتورک بپرسید می تونید سریع تر جواب بگیرید
ممنون میشم نظر بدیدنقل قول:
دوستان من مودم رو امروز بعد از چند ماهی که نبودم روش کردم٬ طرح ماهیانه ۲۰ گیگ به قیمت ۴۷ تومن داره روش که پرسیدم گفتند تمدید میشه٬ اما یک اینترنت دیگه دارم خونه٬ دلم نمی یاد اینقدر پول بدم بابت این٬ از اونور ۲ گیگ ۲ مگ در ثانیه هم قیمت نسبتا مناسبه٬ با توجه به اینکه این طرح رو نمیشه دیگه خرید٬پیشنهاد شما چیه ؟
اسمون مبین نت همه جا یه رنگه
سرویس ۱ مگ با مودم ۶۳۲
مکان: اهواز
زمان: ۲ روز پیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس ۱مگ مودم فضای باز
مکان: تهران- سعادت اباد
زمان: الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم شب ش چطوره!!!
سلام دوستان
من می خوام یه اشتراک مبین نت توی تهران بگیرم می خواستم ببینم 2مگ شبها چند بهم دانلود میده؟
طرفای انقلاب (دانشگاه) هستم
مودم جیبی جواب گو هست؟
ممنون
دوست عزیز مودم جیبی رو کلا فراموش کن چون آنتن دهی اش با خداست.نقل قول:
طرحهای 512 مبین نت بیشتر ییشنهاد میشه چون در ساعات رایگان زیاد نمیشه روی سرعت دانلود حساب کرد...
دوست عزیز منظورتون رو درست متوجه نشدم یعنی شما الان یه طرح ۲۰ گیگی فعال دارید؟نقل قول:
نقل قول:
تایید میشه
البته ۲ مگ هم طرح خوبیه ولی نه به متعادلی ۵۱۲ و بستگی به شانستون داره
۱مگ تو شب چند ساعت اول سرعت میشه ۸-۱۰ دم دمای صبح مشه ۷۰