این همون سرویس 2 مگ هست؟نقل قول:
حجمش چقدره؟
واسه همه رو 4 مگ میبندن؟
من مودمم رو که 20 سانت اونورتره صفر پینگ نمی کنم شما چطور سرور تهران
رو صفر پینگ می کنی؟!!!!!!!! :n04:
فوتوشاپ که نیست؟!!:n02::n13:
Printable View
این همون سرویس 2 مگ هست؟نقل قول:
حجمش چقدره؟
واسه همه رو 4 مگ میبندن؟
من مودمم رو که 20 سانت اونورتره صفر پینگ نمی کنم شما چطور سرور تهران
رو صفر پینگ می کنی؟!!!!!!!! :n04:
فوتوشاپ که نیست؟!!:n02::n13:
باید روی خود سرور باشی که بهت پینگ صفر بدهد، علت بالارفتن پینگ تایم برای همه،به دلیل سیستم فیلترینگ DPI و عدم وجود پهنای باند میان روتر های میانی و مسیر دهی های بهینه نشده است (که این ها ربطی به مشتری ندارد و دست مشتری در بر طرف کردن این موارد کوتاه است ) در صورتی که این چند عامل برطرف شود، مشتری میتونه با حتی سرویس 256 پینگ تایم زیر 10ms با دنیا داشته باشد.نقل قول:
بنابراین هیچ فرقی بین کسی پهنای باند 2 مگ دارد با کسی سرعت 256 دارد در پینگ تایم وجود ندارد.
اینجا نمیشه سرویسهای محدود حجمی رو انتخاب کرد!نقل قول:
آیا این سرویسها رو فقط حضوری باید درخواست بدیم؟ یا اصلا به تهران نمیدن اینا رو!
آقا من از دیشب اینترنتم قطع شده، بعد تو مودم هم خط دی اسل مشخصه اما کانکشنش قطعه، زنگ زدم 2020 گفت ریست و کن چند تا کار دیگه، آخر گفت یه بریج بساز ببین چه اروری میده، کانکشن بریج ارور 691 یا همچین چیزی که مربوط به یوزر و پس هست رو میده، بعد پشتیبانی گفت از مرکز شما چند مورد دیگه هم اینطوری گزارش شده، مشکل از مرکزه، باید اونا پیگیری کنن و اعلام خرابی میکنم برای خطت. راست میگه یا پیچونده؟ کسی قبلا همچین مشکلی داشته؟
ممنون
حضوری هستش. باید برید مرکز مخابراتتون بپرسین.نقل قول:
این جواب هایی که به شما داده رو به هرکی هر مشکلی داشته باشه میگه برای مثال چند هفته پیش سایت های داخلی برای من باز نمیشدن زنگ زدم همین ها رو گفت آخرش هم گفت مرکز مخابراتیتون داره سیستم هاش رو آپدیت میکنه به زودی درست میشه من گفتم تو راست میگینقل قول:
ببخشید اگه سوالم بی ربطه فقط خواهشا یکی جواب بده این وی چت فقط از طرسق موبایل میشه رفت توش چت کرد ؟؟یه توضیحی میدید ممنون
نه تو ویندوزم میشه کافیه این برنامه رو دانلود و نصب کنید خودشم توضیح داده چی کار کنیدنقل قول:
خیلی ساده هست خودمم دارم استفاده میکنم
نقطه های بین سافت رو بردار
کد:
s.o.f.t.9.8.ir/mobile/android/13897-bluestacks.html
روز سوم از قطعی سرویس من داره شروع میشه، مودم و کامپیوتر ارور یوزر و پس میدن، ولی پشتیبانی میگه یوزر پست درسته، تو سایتم هم میتونم وارد کنترل پنل مخابرات بشم هم برم ریز استفادمو ببینم، دوبار اعلام خرابی به مرکزم فایده نداشت. لعنت بهشون
دوستان اگه میشه قیمت های جدید رو بذارید