مرکز خرید ق/ا/ئ/م پرسیدم گفتن دیگه این ادکلن نیستشو ساختش متوقف شده عو ازینجور چیزا.!نقل قول:
دوستان نظرتون درباره ی
pure million men و jaguar classic black چیه؟
Printable View
مرکز خرید ق/ا/ئ/م پرسیدم گفتن دیگه این ادکلن نیستشو ساختش متوقف شده عو ازینجور چیزا.!نقل قول:
دوستان نظرتون درباره ی
pure million men و jaguar classic black چیه؟
من این کرید رو تست نکردم.نقل قول:
تولیدش متوقف نشده. چرند گفتن. حداقل یک سایت داخلی داره میفروشه اینو. این 2 تا عطر رو تست نکردم.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
راستش عطرهای گرون قیمت معمولا به سادگی برای تست در دسترس نیستن! من هم فقط توصیفش رو خوندم و تستی نداشتم که بخوام نظر بدم:n17:
ولی در بین کارهای کرید کار زیاد ماندگاری نیست...ولی در نظر بگیرید گاهی برای بعضی افراد خوب بودن رایحه به همه چیز ارجح هست:n16:
(و من خودم هم رایحه چای رو بسیار دوست دارم! امیدوارم روزی توانم در حدی برسه از لحاظ مالی که هرعطری رو خواستم بخرم و تست کنم:n09:)
سلامنقل قول:
راستش پیور میلیون همونطوری که از اسمش پیداست کپی وان میلیون پاکورابان هست!
وقتی رایحه مشابه وان میلیون به خوبی توسط انتونیوباندراس گلد سکرت و هالوین شبیه سازی شده دیگه این در مقابل اونها بنظرم به چشم نمیاد!
اگر خیلی مشتاق رایحه وان میلیون هستید دو عطری که نام بردم رو امتحان کنید:n16:
در مورد جگوار نظری ندارم چون اطلاع زیادی ندارم:n39:
میگن ادکلنی که مخصوص تست هست و 2% perfume بیشتری داره با قیمت پایین تری میفروشن درسته؟ مثلا 150 رو 90 میده! داستانش چیه؟ رفیقم 3 تا ادکلن حدودا 170 تومنی رو 200 گرفته با بسته بندی شیک- پلمپ- برچسب شبنم. صرف با اینا نیس؟
__
واقعیتش پوستم حساسه عطرو ادکلن رو به پوست نمیزنم. مواد شیمیایی نداره؟ یوقت پوستمون لک عو پیس نشه اقا :n02: حالا اگه ازون گرون قیمتاش بود شاید . اما اینایی که قیمتش پایینه معلوم نیس توش چی میریزن :n27: روی لباس هم زیاد بوش پخش نمیشه ... عجب گیری کردیمـــا :n31:
تو فرومهای خارجی که دیدم تفاوتی بین تستر با ادکلن ارجینال نیست معمولا تسترها در حجم های کمتر ادکلن اصلی بین ۱۰ تا ۷۰ میل تولید میشن و بدون قیمت هستند. شرکت های اصلی اونا رو برای استورهای فروش میفرستند و معمولا تستر بودن روی بدنشون هم ذکر میشه
غالبا جعبه هم ندارند قیمت خرید و فروششون هم کمتره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من اخیرا بوی یه عطری به مشامم خورد که واقعا جذبم کرد. بوش هم به شدت پخش میشدو کل فضای اتاق رو پر کرده بود ! از طرف پرسیدم گفت mine هست. من قبلا دیده بودم اما بوش نکرده بودم ! الان که سرچ میکنم میبینم بیشتر نظرات روی اینه که بوی کرید اونتوس رو داره ! اونائی که تجربه داشتن آیا واقعا اینطوریه ؟!
کلا از بو و بوش شکه شدم ! اگه میشه عطرهائی مثل این با قیمت مناسب و رایحه عالی معرفی کنید ! ممنون
اینم مشخصات لالیک اصلی تولید سال 2008 جهت خرید مطمئن و مقایسه با سریهای جدید اون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرامی مطمئنی ماین بوده؟نقل قول:
ماین موندگاریش خوبه
ولی پخشش زیاد نیستا!
من داداشم ماین رو داره
بله تشابه خیلی خوبی از اونتوس کرید هست ولی به هیچ عنوان پخشش خوب نیست (با اطمینان بهتون میگم)
مگر یک ترفند بکار ببرید!
اسانس کرید رو در حد چند میل تهیه کنید
روی پوستتون کمی بزنید (زیاد نه چون خیلی سنگینه) بعد روی اون ماین رو اسپری کنید:n33::n09:
اینجوری پخش بو بالاتر خواهد بود:n40:
در مورد متشابهات (چی گفتم :دی)
من به همه توصیه میکنم استامینو رو داشته باشن به عنوان یک عطر خنک که واقعا می ارزه
واقعا عالیه:n18: (مشابه بلو د شنل)
پرفیوم بیشتر که معنی عطر غلیظ تر هست! احتمالا منظورتون کمتر هست:n39:نقل قول:
200 رو 170 گرفته دیگه؟:n26:
تستر با جعبه و برچسب شبنم! مطمئنا فیک هست (نظره منه)
تستر زیاد دیدم مثلا تستر هی وود قشنگ روی بخش پشتی چوبیش حک شده تستر!
یا تستر 212 کارولینا هررا دیدم که تهش روی برچسب زده تستر
دوستمون درست گفتند فرضا عطر 100 میل من دیدم تسترش 80 میل بوده
یا جعبه ندارند و یا اگر جعبه دارند روی جعبه نوشته شده تستر
قیمت هم بله برحسب انصاف فروشنده کمی پایینتر از قیمت عطر اصلی هست
مواد تشکیل دهنده تفاوتی نداره (اگر تستر باشه)