این یعنی چی؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18:
Printable View
این یعنی چی؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18:
عبارت regedit رو در run تایپ کن و ok کن . بعد از تو اون شاخه ها HKEY_LOCAL_MACHINE رو باز کن . از بین شاخه های باز شده SOFTWARE رو باز کن . و بعد KONAM رو باز کن . و در اخر رو pes 2010 کلیک راست کن و گزینه ی export رو بزن و سیوش کن . وقتی ویندوز عوض کردی همونی که سیو کردی رو اجرا کن :20:نقل قول:
اين عكسارو از كجا مياري؟ منبع معتبري داره؟ يا شايعس آخه چند ماهم نيست كه واسه 2010اومده به همين زودي2011:13:نقل قول:
نمیدونم توی
info.com بود!
ماشالله عجب روز پر کاری داشته تاپیک امروز
راستی کم مونده که کار ادیت فایل مناسب برای DLC 1.06 تموم بشه شاید تا ساعاتی دیگه بذارم تاپیک برای همه قابل استفاده هست همه اونهایی که پچ دست ساز خاصی دانلود نکردند البته برای پچ krauser هم می خوره فقط ناقص میشه برای پچ krauser هم به زودی آماده می کنم
DLC جدید فکر نکنم کفش جدیدی به بازی اضافه کنه توپ فینال چمپیونز لیگ رو اضافه می کنه و روستر ها رو آپدیت می کنه مثلا رود فن نیستلروی از رئال بیرون اومده ورژن فیک نیستلروی هم توی مستر لیگ هایدن موجوده البته می گم ورژن فیک هست نه اسم نه قیافه اش مال نیستلروی نیست. نیستلروی اورجینال توی دیتابیس بازی به صورت Free Agent هستنقل قول:
روش نوبی هست من اکثرا مجبور باشم از این روش استفاده می کنم بیشتر آدم دوست داره یه ضربه آزاد کلاسیک برزیلی و کات دار که یا دیوار دفاعی رو دور بزنه یا از بالای سرشون رد بشه بزنهنقل قول:
وقتی شوت رو زدی و توپ در حال حرکت هست فشار دادن های سریع و متوالی دکمه ضربدر (همون پاس) باعث میشه توپ از اون صاف رفتن بیفته یه حالت نرمی پیدا می کنه اینجوری محکم جهت پایین رو هم باید فشار بدی هر چی محکم تر دکمه رو فشار بدی می بینی فرق می کنه. سعی می کنم چند تا ریپلای بذارم از ضربات آزاد پرفکتی که زدمنقل قول:
نصب پچ 1.03 همراه با کرکنقل قول:
اگه کسی کمک کنه ممنون میشم !نقل قول:
آرمين خان اسم خداوندرواينجوري بنويس لطفا الله ننويس:ا...نقل قول:
ممنون بابت اون نكته ها منتظرم :11:
نمی دونم چند نفر این DLC 1.06 رو دانلود کردند ولی به جرات بگم DLC جدید که آخرین DLC بازی PES 2010 هست بهترینش هست چون من بیشتر به آپدیت بودن دیتابیس و روستر ها اهمیت می دم...
حالا توپ فینال CL رو هم اضافه می کنه که دمش گرم.
حالا این فایل ادیت عمومی رو که فقط نوشته های فیک رو اصلاح می کنه و اکثر فیس های قابل لینک موجود رو هم به بازی اضافه می کنه تقدیم به دوستان عزیزم.
این ادیت فایل کاملا عمومی و حالت دست نخورده داره منظورم اینه که هیچ کار خاصی صورت نگرفته و ویرایش ترانسفری روش انجام نشده:
1- کلیه اسامی فیک حتی اسامی دیتا بیس که حتی در داخل بازی هم قابل رویت نیستند اصلاح شده. حتی الکساندر هلب که دیگه توی بازی قابل استفاده نیست و در دیتابیس به صورت آزاد رها شده اسم Hleb (اصلاح شده) و فیس لینک شده داره
2- یازده لوگوی همجنس لوگو های کونامی به این ادیت فایل پیوست شده و 9 تای اونها به کار گرفته شده لوگو های استقلال و پرسپولیس رو پیوست کردم ولی به هیچ تیمی نگاشت نکردم شما می تونید از ادیت داخل بازی این لوگو ها رو به هر تیمی که خواستید بدید. ولی لوگوی تیم های فیک 9گانه Other League B به تیم هاشون داده شده و شما با این ادیت فایل شاهد اصلاح اسم و لوگوی تیم های فیک نهگانه خواهید بود.
3- یک سری از فیس های کونامی که در دیتابیس بازی هست و از طریق ریلینک کردن در ادیت فایل اضافه می شن هم ریلینک شدند و شما با استفاده از این ادیت فایل شاهد اصلاح شدن فیس های بازیکنان زیر خواهید بود
Coloccini-
Sorin-
Kily Gonzalez-
Viduka-
Mudingayi-
Cafu-
Emerson-
Juninho-
Ricardo Oliveira-
Rivaldo-
Ronaldo-
Ze Roberto-