آره همون طوسیه منظورم هست ، کتاب خیلی خوبیهنقل قول:
آره همون طوسیه منظورم هست ، کتاب خیلی خوبیهنقل قول:
سلام مجدد
شرمنده من انقدر سوال میپرسم
دوستان در رابطه با هندسه پایه دریافت اگر من بگیرم در طول سال همگام با آزمونه قلمچی میتونم اونو پیش ببرم؟ یعنی فصل بندیش جوری هست که بتونم منطبقش کنم بر آزمون آزمایشی؟
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
نقل قول:
تست دیفرانسیل : خیلی سبز و میکرو گاج - خوبن و خیلی هم با هم تفاوتی ندارن
آزمون دیف فار اصلا جالب نیست
کتاب مهربان شبیه اندیشه فائق تعداد تست هاش زیاده که تماما هم کپی شده از کتابای calculus هستن
من اعتقادی به کارشون ندارم ،
تست فیزیک : کتاب آزمون فار پیش1 اش خوب بوده - پیش2 اش احیانا نرسید خیلی سبز!
نقل قول:
فصلهاش موضوعی جدا شده
مثلا فصل اول استدلال در هندسه ; هم از هندسه 1 مطلب داره هم از هندسه 2 دایره محاطی و اینا هم تلفیقی های ریاضی و هندسه مثلا تلفیق بهینه سازی حسابان با هندسه .
جناب اسدآبادی بازهم تشکر بابت راهنمایی هاتون
پس اینجور که معلومه نمیشه با آزمون ها تطبیق داد بیخیالش میشم
بازهم تشکر
یعنی من اگه خیلی سبز کار کنم دیگه به گاج و تخته سیاه یا فار نیازی ندارم؟؟(هم پایه و هم دیف)نقل قول:
بعد خیلی سبز تالیفیه یا تست کنکورا؟؟منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه؟؟
من بیشتر کتابی میخوام که تالیفی باشه،ولی نه خیلی خیلی سخت مثل حسابان خیلی سبز که از خریدش پشیمون شدم...براهمین دیر به خیلی سبز اعتماد می کنم و اینقدر می پرسم.ببخشید...
___
برای املا و قرابت کتابای هامون سبطی کافیه؟؟یا نشر الگو هم بخرم؟؟
برای املا لازمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بخرم؟؟؟
برای برای تاریخ ادبیات اگه آفاردئون فار رو کار کنم نشرالگو لازمه؟؟
آرایه هم که فک کنم نشرالگو خوب باشه...
پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
کتاب دیف و پایه خیلی سبز هم تست کنکور داره هم تالیفی و تستاشم سخت نیستن مثل حسابانش.نقل قول:
در مورد قرابت شما همون هامون سبطی رو اگه کامل بخونی کاملا کفایت میکنه و به هیچ چیز دیگه نیاز نیست.البته تستای کنکور چند سال اخیر هم وقتی کتابو خوندی بزن که واقعا مثل زنگ تفریح میشه برات.
در مورد املا هم کتاب هامون سبطی کافیه.
تاریخ ادبیات هم که زیاد فرقی نمیکنه.
برا آرایه اول همایش ادبیات نشر دریافت رو کامل بخون بعد برا تست از رو الگو کار کن.اینجوری آرایه ت هم توپ میشه.
نقل قول:
هر کدوم یک از خیلی سبز / میکرو گاج / تخته سیاه رو انتخاب کنی به بقیه احتیاجی نداری
فار کتابش یه کم متفاوته بیشتر رو آموزش تاکید داره و تست کمی داره ، پر کننده خلاء یک معلم متوسط یا خوب میتونه باشه
بله همین کتاب
تالیفی + همه سوالای سراسری + تک و توک از سوالای آزاد
کتاب قبلی خیلی سبز که عسلی و موئینی نوشته بودن حتی بیشتر از حسابانش سوالای خیلی سخت داشت
اما این کتابش رفته به سمت متوسط و استاندارد ، حتی بعضیا میگن یه کم زیاد آسون شده
برا املا تاکیدا فقط یک کتاب بگیر ; زیاد فرقی ندارن
کتاب قرابت هر کسی از ظن خودش نوشته ، طراحم از ظن خودش سوال میده و زیاد نمیشه گفت کدوم بهتره
اما سبطی اولین کسی بود که کتاب قرابت نوشت
و اصلا سال 80 قبل از طراح کنکور تو کتاب اندیشه سازان تست قرابت معنایی آورد و از یکی دو سال بعد طراح کنکور ازش کپ زد !
برا تاریخ ادبیات بهتره اصلا چیزی نگیری
یه چیزی شبیه آفاردئون فار رو خودت درست کن ،
موقع درست کردنش تقریبا به اندازه دو بار خوندن آفاردئون مرور کردی
تاریخ ادبیات رو فقط و فقط از رو یک منبع بخون
بجه ها میتونید فرق بین دیفرانسیل فار و دیفرانسیل خیلی سبز رو بگید
راستی نظرتون درباره ب کتابای مهروماه چیه
سلام مجدد
دوستان من یک سوال هم در مورد کتاب هایه ادبیات خیلی سبز داشتم (سال به سالهاش ن مبحثی ها)
کتاب هایی ک من از حیلی سبز دیدم به نظرم اومد که انگار یه خخورده سختن و شاید فراتر از سطح کنکورن میخواستم بدونم کتاب هایه تست ادبیاتش هم همینطورن؟ یا فقط تست هایه کنکوره؟