تلفن 82200 021 سراسری هستش . از همه جا میشه زنگ زد .نقل قول:
Printable View
تلفن 82200 021 سراسری هستش . از همه جا میشه زنگ زد .نقل قول:
دوستان تا اول دسامبر فقط 2 روز موندهها.:n03::n03::n03::n03:
یه پیشنهاد بدم واسه دوستایی که دارن عوض می کنن
آسیــــــا تک سرویس 512 چلچله 60 گیگ 6 ماه
از 2 تا 8 صبح رایگان
رفیقم داره تا 1 مگا بیت دانلود میده
متاسفانه مرکز من ساپورت نمی کنه هرکی گرفت از طرف منم حالشو ببره
آره واقعا طرح خوبیه ماهی تقریبا میشه 25 تومن با 10 گیگ ترافیک !نقل قول:
من قبل از پارسآنلاین از آسیاتک سرویس 2مگ حجمی داشتم. اما تو ساعتهای شبانه رایگان سرعتش فیکس میشد روی 120 کیلوبایت (حدود همون 1مگابیتی که شما میگی.) همین اواخر هم تاپیک آسیاتک رو که چک کردم باز هم همین سرعت رو میده و فرقی نکرده بود. حالا این که شما میگی به سرویس 512 تو ساعتهای رایگان داره سرعت 1مگابیت رو میده، برام عجیبه. چون آسیاتک بر خلاف پارسآنلاین سرویسهای با سرعت متفاوتش واقعن متفاوتن از نظر سرعت.نقل قول:
شاید مرکز مخابراتی دوست شما خلوته که این جوریه.
اگه اشتباه نکنم مرکزش پیام نوره (سمت اشرفی )نقل قول:
همین طوریه شبایی که خونش بودم دانلود کردم سرعت عالی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیر عزیز با توجه به منعکس کردن نظرات کاربران مقرر شد تا کلیه سرویس هایی که تا قبل از 10 آذر تمدید و یا استارت خوردند تا پایان دوره قرارداد کما فی سابق دارای بازه زمانی رایگان باشند دوست من
برید تمدید کنید تا ده آذر نشده! :n05:
نه. من مرکز مخابراتی کاشانی صادقیه هستم. تو تاپیک خود آسیاتک بالاترین سرعت شبانه رایگان رو 250 کیلوبایت زده بودن که مال سرویس 10مگابیتیش بود. از اینا که بگذریم، بازم گیگی نزدیک 300 تومن میافته با این سرویس.نقل قول:
یه پیشنهاد واسه دوستانی که دارن پارس آنلاین تخلیه میکنند
من سرویسم رو تخلیه کردم البته برای تخلیه خط خیلی اذیتتون میکنند و دوهفته طول میکشه
الان از های وب سرعت 8 مگ گرفتم همون 30 تومن که ماهانه برای پارس آنلاین 128 نامحدود میدادم که کلا 10 گیگ مصرف منصفانه داشت .
الان با 8 تومن بیشتر سرویس 8 مگ 40 گیگ 1 ماهه دارم استفاده میکنم و سرعتش توی همه ساعتا خوبه شب و روز فرقی نداره :n19:
دو هفته !!!!!؟نقل قول:
من سرویسم رو تخلیه کردم البته برای تخلیه خط خیلی اذیتتون میکنند و دوهفته طول میکشه
اینجا که بعضیا یکی دو روزه هم اوکی شده !
واسه من دقیقا همون روزی که گفتم یعنی ۱ آذر توی نامه فسخ قرار دادم نوشتم که صبح ساعت ۸ بیدار شدم نگاه کردم دیدم خطم تخلیه شده یعنی زیر ۲۴ ساعت !! از اون ور هم فن آوا همون روز تا ساعت ۵ برام وصل شد !نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا حالا از زاویه میلادی بهش نگاه نکرده بودم :n02:نقل قول:
ماموریت با موفقیت انجام شد .:n33:
عنوان : تخلیه نامه
دلیل : جلب رضایت پارس انلاین
پذیرش هر گونه عواقب >>>> ok
به زبان محلی نوشتم : گورررررر بوووووووت پارس انلاین :n09:...حالا برن لغت نامه معنیش رو پیدا کنن .
سلام های وب ...:n01:
برای تخلیه خط، حتما باید موعد قرارداد بشه یا اگه ترافیک تموم بشه میتونیم درخواست بدیم؟
هروقت دلت بخواد میتونی درخواست تخلیه بدی و اونا هم باید تخلیه کنننقل قول:
ظاهرن هر سه تا شرکت صبانت، داتک و پارسآنلاین، این طرح رو از اول ماه میلادی شروع کردن به اجرا.نقل قول:
صبانت، اولین بار تو 1 سپتامبر خبرش تو تاپیکشون مطرح شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
داتک، اولین بار تو 2 نوامبر تو تاپیکشون یکی خبر از طرح جدید داده. اما ظاهرن شب قبلش که میشده 1 نوامبر این اتفاق براش افتاده بوده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
پارسآنلاین هم تو 1 دسامبر قراره این کار رو بکنه.
جالب نیست؟:n13::n36:
میشه درخواست داد باس زنگ بزنی نمایندگی.البته به حال اون طرف هم بستگی دارد.نقل قول:
نکنه یه وقت توطئه ی غرب باشه؟ :n30:نقل قول:
دستهایی پشت پرده هستن که دارن شبانه رایگان رو نابود میکنن و همه هم یه جورایی به سرویسهای بیگانه وصلن!:n09::n09::n09::n09:نقل قول:
این چی میگه؟نقل قول:
منم همزمان به همین نتیجه رسیدم. پست زدم بعد دیدم تو هم همینو نوشتی!:n05::n05::n05:نقل قول:
چرت محضه ...حقه هستش برای تمدید و عدم تخیله کاربران !!!!!!!!!!!نقل قول:
از خودش در آورده... اصن همچین چیزی نیست...:n24:نقل قول:
اگه چنین چیزی بود باید توی سایتشون اعلام میکردندنقل قول:
احتمال اینکه سرویس های عادی جدید حتی شبانه یک سوم نداشته باشه
و فقط سرویس های خاص شبانه با قیمت یک سوم داشته باشه وجود داره
دست خون اشام های خارجی و دراکولا پشت این قضیه حذف شبانه است:n02:
یه نگاه به امضام بندازید!
اگه همه سرویس دهنده ها اجراش کنند مطمئنا تبانی هست که برای همه شرکت ها سود داره . چون همشون دیگه باید برای دانلود هر گیگ پول متقبل بشند ...
صد در صد تبانینقل قول:
شک نکن
شخصی میگفت که شبانه رایگان اشتباه یک شرکت بوده که باعث شده بقیه شرکت ها به ناچار شبانه رایگان داشته باشند
و قیمت باید در تمام ساعات یکسان باشه
باید دید کدوم شرکتهای دیگه شبانه رو حذف میکنند
به شرکت های دیگه هم اعتمادی نیست حتی اگه توی تبانی شریک نباشن بعد از یه مدت و مشاهده سود شرکتهای دیگه و طبعا سرازیر شدن دانلودر ها اونها هم دست به حذف شبانه میزنند
و هر وقت مخابرات هم حذف کرد دیگه چیزی به اسم شبانه رایگان نخواهیم داشت تمام....
مگه اینکه ضرر یا طمع باعث خیانت یکی از شرکتها به این تبانی بشه و اوضاع کمی بهتر بشه
یه سری افرادی که وابستگی شدید به پار آ«لاین دارند دوست دارند که مردم همچنان تمدید کنند قراردادشون رو چون سود سرشاری به جیب پارس میره
حتی اگر پارس اینترنت هم قطع کنه شما حق اعتراض نداری و باید تمیدید کنی...
البته تقصیر خود مردم هم هست که دارن با هر شرایطی سرویس میگیرند و پول نقد پرداخت می کنند... شرکت هم از خداشه شما باز تمدید کنی فردا هم تو سایتش بزنه کلا 1/3هم دیگه نداریم حرفیه؟!
داستان قورباغه آرام پزه...
اول محدودیت شدید سرعت
دوم لغو کامل ساعات رایگان و تبدیل حجم رایگان 1/3قیمت
سوم کلاً جمع کردن اینترنت....
والااااا...
برید تمدمد کنید جایزه میده بهتون پارس...
خیلی نامردن بابا لا اقل میگفتن نصف ترافیک روزانه شب فیری باشه. چه گیری کردیم تو این مملکت اه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا تهشو در میارم ، ولی اگه بخوام اینکارو کنم تا ریز جزییاتشو باهشون کتبی میکنم صدای فروشنده هم ضبط میکنم که بعدا بتونم با مدرک شکایت کنم که نتونن بزنن زیرش !
دوستان این فیس / پووووک و ... رو ولش کنید ....اصل خبر هر وقت در سایت زده شد اونوقت ملاک هست .
نقل قول:
چرا نباید پارس آنلاین در سایتش دلیل این تصمیم یکبارشو اعلام کنه و در اکانت توییترش جوری وانمود کنه که شما با تمدید و پرداخت پول و بستن قرارداد بلند مدت با ما از یک آپشن استفاده می کنید در حالی که ساعات رایگان بصورت پیش فرض چندین سال بود که روی سرویسهای پارس آنلاین بود!
بعد شما تمدید هم کردی 1ساله هم بستی باهاش بعد از 1سال چی؟!
واقعا اگر روی موندن در پارس اسرار دارید باید بهش فشار بیارید که ما این تصمیم به هیچ وجه قبول نمی کنیم! نمونه این فشار مشتری هم به شرکت ارایه دهنده اینترنت داشتیم که باعت برگردوند تصمیمش شده!
نمونش هم مبین نت که اعلام کرد 2تا7 حجم دیگه رایگان نیست و باید بابتش پول پرداخت کنید که مشترکین هم انقدر در فضای مجازی اعتراض کردند و سرویس پس دادند که مبین نت از تصمیمش پشیمون شد و الان بازه رایگان سابقشو داره همچنان!
اینم بگم که قطعا هرکس خودش برای خودش تصمصیم می گیره ولی بلانسبت جوری وانمود نکنید که پارس هم بگه خوبه دیگه ما اینهارو گیر آوردیم پول رو که پیش پیش می گیرم بذار اینم حذف کنم کسی صداش در نمیاد که !
سه روز دیگه 10 اذر هست.. اگه همچین چیزی بود باید تا الان اقدام میکردن
من همین الان تماس گرفتم و پرسیدم. حدودا شهریور ماه بود که یک ساله تمدید کردم. گفتن که تا پایان مهلت قراردادی که دارین ترافیک شبانه مثل قبل رایگانه.
فردا میخواستم درخواست جمع آوری بدم. هنوز هم شک دارم چون که میدونید هیچی شون حساب کتاب نداره. تو سایتشون هم چیزی نزدن هنوز.
باز دوستان میخواین خودتون هم پرس و جو بکنید. به من که اینجوری گفتن.
Tapatalked
آخه این چه کاری بود کردن اینا ؟ لااقل شبی یه گیگ میدادن
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
این حرفا کجا بود دوستان، همش حرف مفته، این جماعت دزدن، دزد هم از هزار ترفند واسه دزدی استفاده میکنه
من که دو سه روز دیگه حجمم تمومه، تخلیه میکنم میرم جایی که ترافیک رایگان داشته باشه
بهترین گزینه احتمالا های وب باشه، ببینیم چی پیش میاد
این هم مثل قضیه اعلامیه است که اول اعلام کردند بعد که حجم اعتراضات دیدند اعلامیه حذف شد ادمین های فیس و اینستگرام گفتن تصمیم جدید ی گرفته شده بعد یه مدت دوباره همون اعلامیه رو گذاشتن
پارس آفلاین دیگه مرد!!! حالا هر کاری میخواد بکنه.
من 8 گیگ دارم تا حدود 4 ماه دیگه. تخلیه کنم چیزی بهم برمیگردونن؟
ضمنا موندم برم شاتل یا های وب. (فن آوا پوشش نداره اینجا)
تاپیک "های وب" رو که نگاه کنی همه دارن مینالن!!!! "شاتل" هم که بعضی ها میگن محدود میکنه بعضی ها میگن نه.
یکی منو راهنمایی کنه تا زودتر از این زندان پارس آفلاین فرار کنم!
ممنون.
بهترین گزینه به نظر من آسیا تک هستشنقل قول:
شاتل به هیچ وجه نرو
های وب رو دارم تحقیق میکنم
من دیروز قرارداد یک ماهه تمدید کردم. یعنی از 10 اذر ترافیک شبانه ندارم یا دارم تا پایان قراردادم؟!!!:n13:
تاپیکی برای اموزش کانفیگ مودم هست؟؟
آسیاتک بدرد نمیخوره سرویس 10مگش در بهترین شرایط 250کیلوبایت میده در ساعات رایگاننقل قول:
سرعت تک کانکشنش هم افتضاحه