دوستان، لطفا شایعه درست نکنید :n02:
من دیشب از همون دقیقه اول تا دقایق آخر، دانلود داشتم و با سرعت همیشگی، 12 گیگ گرفتم :n09:
Printable View
دوستان، لطفا شایعه درست نکنید :n02:
من دیشب از همون دقیقه اول تا دقایق آخر، دانلود داشتم و با سرعت همیشگی، 12 گیگ گرفتم :n09:
دوستان کسی از شیراز، شاتل داره؟
میخواستم یکی از سرویس های 4مگ به بعد رو بگیرم دانلود شبانه خالص چقدر است روی این سرویس ها؟
آیا محدودیتی، کاهش سرعتی رخ میده؟
میزان رضایت از سرویس؟ قطعی؟ اپراتورها کارو راه میندازن؟
قدیما خیلیا ازش شاکی بودن. الان چطوره؟
نقل قول:
128 سه ماهه 9 گیگ با شبانه رایگان شد 52 تومان؟ الان دوستان 6 گیگ میگرن با این قیمت که :n13:
خودتون هم که میدونید 128 شاتل روی خیلی بیشتر از این حرفا بسته میشه و 128ش با 128 بقیه شرکت ها زمین تا آسمون فرق دارهنقل قول:
دوستانی که پینگ داخلیشون بالاست.مودلاسیون مودمتون رو g.dmt بزارید پینگ داخلیتون کمتر میشه....
پینگ داخلی من از 45 به 30 تغییر یافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من رو T1 بهترهنقل قول:
برای مننقل قول:T1 رو ساپورت نمیکنه! دی:
دوستان ایشون حق مارو خورده بزنینیش:n02: :n08:نقل قول:
ولی واقعا هم شاید مشکل فنی بوده:n02:
به هر حال دوستان باید در مصرف شبانه مدیریت مصرف داشته باشن و الگوشونو تغییر بدن:n09::n08::n08::n08:
نه 6 گیگش ارزون ترهنقل قول:
نقل قول:
بیاید جلو :47:
100 درصد، قراره از امشب ساعت 1 که شد، مودم رو خاموش کنم تا 8 صبح تا 1 بیت هم مصرف نداشته باشم :n02::n08:
نقل قول:
من که روی این گزینه میزار م کلا ایترنتم قطع میشه
پس برای شما این مود ساپورت نمیشه...t1 هم برای من جواب نداد!نقل قول:
بقیه مود هارو تست کن شاید پینگت بیاد پایینتر
دمت گرم مهدی جان پینگم کم شدش از85 اومد رو 50 از خارجیم 300هم اومد رو 170 البته دی ان اس ها هم عوض کردم از 4.2.2.5استفاده کردم
خیلی بهتر شدش به علاوه اون مدولاسیون. gdmt. و یک راه کار برای لذت بردن در ساعات شبانه
فقط کافیه برید تو این ساعات بازی آنلاین بکنید برا من اینقدر پینگم اومده بود پایین دیشب جون میداد بازی آنلاین بکنی :دی راسی امروز سرویسم تمدید شد. سه ماهه رو فعال کردم با 9گیگ حجم یک چیزجالب تر در مورد شبانه ها هم بگم ک چرته اون 3500 از من بابت شبانه گرفتن ولی تو حسابم تراز مالیم رو فقط زیاد کردن به بخش فروش زنگ زدم صحبت میکردم گفتن میگیرن این پولو ولی هنوز تو سیستمشون تعریف نشده منم گفتم چ بهتر اون 10تومنو گفتم 2گیگ حجم منظور کنن :)
اون کانکشن و یک بار دیگه می زاری قمی جون؟نقل قول:
من قبلا از روش اسمش رو نبر برای دانلود استفاده میکردم.
بعد رفتم اکانت Expressleach گرفتم.که از دیشب دیگه اونم به درد نمیخوره.
باید باز به آغوش روش اسمش رو نبر برگردم. :n09:
به جز پینگ، این روش تاثیری توی سرعت دانلود (چه شبانه چه غیرشبانه) داره؟؟؟نقل قول:
نمیدونم شب معلوم میشه!
امین این نماینده شاتل تک کدون طبقس؟بعد از ظهر میخام برم تک فنمن بخرم :n05:یه سرم برم پیش این یارو...نقل قول:
دیگه بخش فنی ِ شاتل انقدر بی تجربه نیس که بزاره از سرور توی ایران اکسپرس لیچ دانلود های نجومی انجام بشه خارج از اون چارچوبی که خودشون تعیین میکنن:n02:
چون خودشون این سرور رو دادن به سایت اکسپرس!
اگه الان هم کسایی هستن که با سرعت بالا دارن دانلود میکنن از این سرور به نظر ِ من تبلیغات هست برای هر ۲ شرکت به جهت جذب مشتری! هم شاتل هم اکسپرس!
دیشب تونستم 3.6 گیگ بگیرم با سرویس 128 تازه چنتا لینکم از خارج بود :n02:
سرعت داخلی مثل اون سری قبلی 300 تا رو میداد
سرعت به طرز خودجوشی بالا رفته:
روحانی مچکریم :n02:
برادر سرویستون چی هست؟:n02:نقل قول:
دان استریم رو چند بسته شده؟
بری طبلیقشو رو درو دیوار میبینی .دی به هر حال طبقه +1 هست بورو ی گپی هم باههاش بزن من دیروز رفتم پیشش گپو گفتگو .دی کلی. راجع به زیرو بم شاتل بحث کردیم.دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4 مگ هست. قصد داشتم طی این چند روز به 8 مگ ارتقا بدم که با این اوضاع فعلا پشیمون شدم :n02::n09:
شاتل به شما مشهدیا خیلی داره حال میده!:n02:نقل قول:
الان انگار سرویس 6مگ بهت دادن که خطت حدود 7مگ بسته شده!
مشهد کجا بود برادر من. تهرانم :n02:نقل قول:
آره انگار دستشون خورده و اشتباهی 6 مگ برام زدند :n08:
داداش شما چه طرحی استفاده میکنید؟نقل قول:
الان من 2 مگ محدود بگیرم سرعتم چنده؟؟
128 محدود چنده ؟؟
شبانه خیلی افت سرعت داره ؟
:n02:نقل قول:
اشتباه شد..شما جدی نگیر:n09:
ما که شانس نداشتیم/ 4مگ و 6مگ رو تست کردیم همون سرعت اسمی بسته شده بود!:n22:
8مگنقل قول:
بستگی به شهر داره...ولی معمولش اینه که همون دو مگ بسته میشه...و 128 تا دومگ با هم فرقی ندارن!
شبانش که به من همون سرعت روز رو داره میده....
یکی از دوستان لطفا بگه خط من با این مشخصات تا چه سرعتی رو جواب میده؟
خطتون خوبه و تا 8 مگ کشش رو دارهنقل قول:
اگه میخواید 100% برای سرعت بالاتر مطمئن بشید یه ایمیل به نمایندگی شهرتون بزنید بگید خطتون رو امکان سنجی بکنند که کشش داره یا خیر
دوستان یه چیزی رو نمیدونم میدونید یا خیر.
شاتل اپـــلود رو رایگان حساب میکنه.
پس با خیال راحت میتونید اپلود کنید....:n01:
کسی میدونه شاتل اینترنت ملی میفروشه یا نه؟
با همین v*pn ملی میشه اینترنت ملی رو تبدیل به اینترنت بین الملل کرد!اگر شاتل اینترنت ملی داشته باشه با هزینه کمتر میشه اینترنت داشت.....
اسیاتک اینترنت ملی داره ومیشه تبدیل به اینترنتش کرد.
دوستان نظرتون در این مورد چیه؟
دقیقا دوست عزیز میشه این کار رو کرد ولی خوب الان فقط اسیاتک میده ولی قیمتاش بالاست ولی میگه شیر 1 به 1 است و محدود نمیشینقل قول:
دیگه اینترنت ملی جمع شد قرار شد اینترنت اینترانت باشه این ها در کنار هم .نقل قول:
یک چیزی در نظر بگرید هر کسی بخواد اینترانت بکنه اینترنت داره از همون پهنای اینترنت کشور استفاده می کنه سرعت اینترنت همه به شدت کم می شه .
در ایران فقط آسیاتک اینترنت داره اون هم به درد نمی خوره 160 گیگ بیشتر نمی شه دانلود کرد ما شالله شما روزی 25 گیگ می زنی :n02:
نه نداره شاتلنقل قول:
خب آدم مگه دیوونست بیاد اینترانت بگیره! که هیچی نداره بله با اون روش میشه ولی اگه مشکلی پیش بیاد و نتونستی کانکت بشی میخای چه خاکی بر سر بریزی:n02:
راستی بچه ها امشب بدون اون روش تست کنین شبانتونو خبر بدین منم که سرویسم تمدید شدشو اینا کلا محدود نیستم:n02:
دوستان کسی خبر داره شاتل الکامپ 2013 هست ؟ اگه هست بریک چند تا کارت تخفیف بگریم
شاتل که 100 درصد نداره و همون طوری که دوستان گفتند در ایران فقط آسیاتک داره که اونم وقتی آدم قیمت هاش رو میبینه، سرش سوت میکشه :n04:نقل قول:
اصلا به صرفه هم نیست به نظرم و در کنارش اینترانت چیزی نداره که آدم دلشو بهش خوش کنه :n02:
----------------------------
سرعت ما هم روند صعوی به خودش گرفته ... اگر فردا اومدم و سرعتم 9 مگ بود، تعجب نکنید :n02::n09:
امضا رو داشته باش :n10:
اقا حامد امروز نماشگاه رفت . متاسفانه شاتل و پارس امسال حضور نداشتیند!نقل قول:
اغـــا قبول نیست...شوما داری حق منو میخوری!!:n02:نقل قول:
اپلودت رو چند بسته شده؟
الان که قبول نیست ... هر موقع رفتم بالای 9 مگ، اون موقع شاید یه خرده از حق شمارو خوردم :n02:نقل قول:
آپلود در این لحظه روی 1.4 مگ هست و احتمال اینکه تا ساعات آینده بالاتر بره وجود داره :n09::n02:
اینطوری دیگه حق تمام بچه های شاتل رو میخوری(بجز امین):n02:...منو تمام بچه های شاتل دست بر دعا برمیداریم که بیشتر از حقت ازاین سفره بر ندوری:n02::n09:نقل قول: