سلام به همه دوستان.از كجا ميشه فهميد تاريخ اتمام دوره اشتراك كي هست؟من هر چي گشتم همه چي بود غير از تاريخ!!!!
Printable View
سلام به همه دوستان.از كجا ميشه فهميد تاريخ اتمام دوره اشتراك كي هست؟من هر چي گشتم همه چي بود غير از تاريخ!!!!
من وایرلس لینک سیس دارم ولی نتونستم وصلش کنمنقل قول:
لول وان رو هم نتونستم
فعلا با کورسس هستم که اونم مشکل دارم باش:دی
بچه ها کسی میدونه این ایراد برای چیه
من تازه همین هفته از شاتل سرویس گرفتم
موقع دانلود وقتی که گهگاه از مرورگر کار بکشم و مثلا صفحه ای باز کنم مشکلی ندارم ولی اگه نکنم نتم دیسکانکت میشه و بعدش دوباره وصل میشه بدون اینکه چراغ استاتوس مودم رو از دست بدم
یکی از دوستان پیشنهاد کرد که کانکشنای دانلود منیجر رو روی 1 بزارم،اینکارو کردم و بهتر شد و فواصل طولانی تر شد ولی الان اگر فقط 1بار دیسکانکت بشه دیگه نمیتونم دوباره وصل بشم و باید ریست بکنم و وقتی هم که ریست میکنم و ویندوز رو بالا میارم این 2تا ایراد رو میده،سرویسم 128 12 گیگ هستش و مودم هم کورسس که شرکت ساپورت نمیکنه
محتوای مخفی: عکس اول
محتوای مخفی: عکس دوم
یعنی شاتل کلا با مودم وایرلس مشکل داره؟نقل قول:
نقل قول:
لول وان وایرلس نیست ولی لینک سیس هستش
پسر خالم مودم وایرلس داره ولی یادم نیست چه مارکی
اون هم سرویس من روداره ولی اگه سرعت دانلود منیجرش رو بالای 19 بزاره دیسکانکت میشه
خوب یعنی مشکل از مودم هست یا شاتل؟نقل قول:
دیگه شورشو دراورده این شاتل همش قطع و وصل میشه!!!!!!!!
زمانی که من ازdial up استفاده میکردم عین همین پیغام میومد که دیتا قطع میشد که برا من با فول اسکن کردن کامپیوتر درست شد از وقتی که adsl گرفتم تا حالا به همچین مسله ای برخورد نکردم شما هر انتی ویروسی که داری فول اسکن بزن ببین درست میشدنقل قول:
راستی یه مقدار حجم عکسا را کاهش بده حدود 400 کیلوبایت صرف این دو تا عکس شد هم برا خودت خوبه هم برا ما:20: اگه نرمافزار درست و حسابی نداری یه ندا بده تا راهنماییت کنم
موفق باشید
در صفحه پیش فاکتور ، در خود آخرین پیش فاکتور ، تاریخ شروع و تمام دوره را زدهنقل قول:
یعنی زده مثلا از 1 شهریور ماه تا 1 مهر ماه ... این تاریخ شروع دوره هست
من دیشب بلاخره با خیال راحت گذاشتم دانلود لینک مستقیم و یه 1.3 گیگ گرفت ... چه عجب ... بلاخره شاتل خوب شد !
فکر کنم مشکل از شاتل نیست ... مراکز مخابراتی هستند
الان مرکز مرس اهواز تعمیرات داشت افتضاح بود ... الان تمام شده سرعت توپ شده ... دیشب متغیر بد ولی به 60 ثابت هم میرسید