برای دیف،میکروبانک گاج یا خیلی سبز+تخته سیاه؟؟؟؟
برای دیف،میکروبانک گاج یا خیلی سبز+تخته سیاه؟؟؟؟
من دیفرانسیل گاج رو داشتم ، خیلی کتاب خوبی بود ، تست های خوب و سختی داشتنقل قول:
بچه ها برا چهارم ریاضی چه کتاب هایی پیشنهاد میدید
برای چه درسی ؟ تست یا آموزش ؟ یا واسه امتحان نهایی ؟!نقل قول:
سلام به دوستان.
پيشنهاد شما براي كتاب كمك درسي عربي رشته ي انساني، براي كسي كه عربي ش ضعيف هست چيه؟
متشكر.
کنکوری همه ی درس هانقل قول:
سلام مجدد
دوستان من با توجه به راهنمایی هایه دوستان تصمیم گرفتم واسه آموزش دیف فار بگیرم اما هنوز برای تست شک دارم پیشنهاد شما از بینه کتابایه زیر کدومه؟
بانک تست تخته سیاه(مهندس مهربان) کتاب میکرو گاج(همون ک دیف و ریاضیات پایه با همه) دیف و ریاضیات پایه خیلی سبز و کتاب های ازمون دیف فار
همین ممشکل رو در زمینه ی فیزیک هم دارم؛ فیزیک آموزش از فار میگیرم اما تست رو هنوز مرددم
نظر شما بینه خیلی سبز و گاج و کتاب های آزمون فار کدوم هست؟ اصن کتاب بهتری هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
من رشتم ریاضی بود ، از عربی کامل گاج استفاده کردم ، فوق العاده بودنقل قول:
فقط تست میخوایین ؟نقل قول:
اینا پیشنهاد من هستن : ( همه دروس برای پیش دانشگاهی )
دیفرانسیل : گاج سفید ( 2 جلد )
گسسته : فار ( 2 جلد ، آموزش و تست )
تحلیلی : گاج سفید
فیزیک : خیلی سبز
شیمی : مبتکران تالیف بهمن بازرگانی
ادبیات : خیلی سبز ( البته ادبیات رو به صورت مبحثی بخونید )
عربی : عربی کامل گاج
زبان : مبتکران تالیف شهاب اناری
دین و زندگی : نشر الگو
برای تست دیف گاج سفید بگیرید ، فقط پیش دانشگاهی هست و 2 جلده ! کتابِ دیف و ریاضیات پایه ی گاج رو توصیه نمیکنمنقل قول:
برای تست فیزیک هم به نظرم از همون کتابِ آزمون فار استفاده کنید بهتره ، اگه وقت اضافه آوردید هم خیلی سبز رو بزنید
هم تست هم آموزشنقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتتون اما توی سایتش گاج سفید ندیدم یکی هست که دیف و ریاضی پایه باهمه یکی هم هست که طوسیه شما اون طوسیه رو میگی؟نقل قول:
دوستان دیگه هم اگر در مورد این دو درس نظره دیگه ای دارن ممنون میشم بگن ک جمع بندی کنم آخه دو سه روز دیگه میخوام بخرم
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2