نقل قول:
دوست عزیز مشتری مداری و ارزش نهادن به مشتری یعنی قبل از قطعی به مشتری اعلام کنند چون میدونستند نه اینکه 1 ساعت بعد از قطعی وقتی سایتی رو مزدیم بگن قطع شدیم فلانه بسیاره...
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز مشتری مداری و ارزش نهادن به مشتری یعنی قبل از قطعی به مشتری اعلام کنند چون میدونستند نه اینکه 1 ساعت بعد از قطعی وقتی سایتی رو مزدیم بگن قطع شدیم فلانه بسیاره...
حالا کی گفته اندیشه مشتری مدار هست؟ :10:نقل قول:
کسایی که دارن پورسانت میگیرن و تبلیغ میکنن تو این تاپیک رو دیگه همه میشناسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موافقمنقل قول:
اون ایمیلی که بهشون دادیم انگار فرمالیته ست
خیلی راحت میتونن اطلاع رسانی کنن ولی نمیکنن
آقا دم شما گرم جدی؟؟ می شه اسماشون رو بگین همین جا ؟ آخه ما حق داریم وقتی اینجا چیزی رو می شنویم بدونم از زبون کسیه که صاحب شرکته یا یه نفر عادی که اظهار نظر می کنه.نقل قول:
من سرعت 800 کیلو بایت می خوام :19:
اینترنت من هم دیشب قطع بود 2 بار فکر کنم قطع شده نمی دونم چرا این هفته اوضاع اینترنت داغون شده پینگ هم بالا رفته
وای که این پینگ مزخرف و قطعی های پی در پی داره رو اعصاب بد جور داره راه میره :2::2::2: ( شاتل - مرکز 4 ):2:چه غلطی دارن میکنن اخه ! تو بازی های انلاین از شهر های دیگه اونجور که من دیدم اکثرا پینگشون داغون بود و در حال فحش دادن بودن :27:مثه اینکه سراسری دارن جون میدن :2:
همه با هم قطع بودیم دیشبنقل قول:
درود دوستان ...
منم امروز 2 بار زنگ زدم شاتل پشتیبانیش! برای مشکل پینگ! دفعه اول گفتن پینگ مخابراتتون پر شده و پهنای باندتون خالیه ! بعدش دومین بار گفتن از دیشب کل اینترنت نه گیلان بلکه شمال(!)قطع شده بود و این مشکل پینگ هم مربوط به مخابراته که ما این مشکل رو باهاشون داریم و گفتن اکثر شرکتهای در مورد پینگ مشکلشون اینه (مخابرات منظورش بود)! و گفت تا آخر هفته اگه همه چیز اوکی باشه و مخابرات و غیره همکاری کنه احتمالا درست میشه و .... !!
(خدا میدونه چطوری سیم کارتهای نسل 3 یا همون 3G با اون سرعت و امکانات و غیره آذرماه قراره افتتاح بشه در ایران از سال 86 تا الان که هیچی نشده !:2:)
پس شاتل هم تو خط 4 مشکل داره:2:نقل قول:
پس تو خط 4 کلا هیچ شرکتی درست درمون سرویس نمیده؟